• Bulevar Vojvode Mišića 11 (ispod Mostara)
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 150 Ljudi

Program bara

SREDA 26. April
Two Of Us

ČETVRTAK 27. April
Dogma

PETAK 28. April
Avenija Bend

SUBOTA 29. April
Skver

NEDELJA 30. April
Petlja vam daje krilca za dž

PONEDELJAK 01. Maj
Muzički Sešn

UTORAK 02. Maj
Igi Pop

Bar Petlja je inovativan koncept koji Beograd kao prestonica noćnog života odavno zaslužuje. Petlja je večernji i noćni bar gde ste uvek dobrodošli sa ili bez rezervacije. Bilo da ste svratili sa posla na partiju bilijara sa društvom, hoćete da popijete kafu i sačekate da prođe popodnevna gužva, zaputili ste se u noć sa prijateljima ili u želji da upoznate nove - ovaj novootvoreni bar je tu kao prva i poslednja stanica noćnog života u Beogradu koja je svakako usput svima nalazeći se ispod same Mostarske petlje.

Ovaj bar izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom i stvoreno je za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata. Petlja nudi potpuno uživanje uz veliki izbor piva, dobro društvo i kvalitetnu muziku.

Svakodnevno ćete sjajno moći da se zabavite u Petlji jer Vas, pored odličnog piva, ocekuje bilijar i pikado. A da bi Vaše uživanje bilo potpuno, uz odličnu muziku i žive pop/rock svirke doživećete nezaboravan provod. Ono čime se Petlja posebno ponosi su dnevne cene pića, pa Vam tako za uzbudljivo veče neće trebati mnogo novca.

Na ovom mestu je sve podređeno Vama i Vašem uživanju, za šta će se pobrinuti veoma prijatno i gostoljubivo osoblje, koje je maksimalno profesionalno u svom poslu i učiniće sve kako bi Vaš boravak na ovom mestu bio nezaboravan. Bar je kapaciteta 150 ljudi, tako da za mesto ne morate da brinete. Uživajte svakodnevno od 8 sati ujutru pa sve do 4 sata iza ponoći. Vidimo se!

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Petlja

Mapa - Petlja

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed