• Bulevar Vojvode Mišića 11 (ispod Mostara)
    Beograd, Savski venac
  • 16:00h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 150 Ljudi

Program bara

NEDELJA 22. Januar
Nedeljni Chill

PONEDELJAK 23. Januar
Muzički Session

UTORAK 24. Januar
Dejan Ćosić Češalj

SREDA 25. Januar
Terzze

ČETVRTAK 26. Januar
Nijanse

PETAK 27. Januar
Maja Louis i gost iznenadjenja

SUBOTA 28. Januar
Neša Bridžis (stund up komedija od 20:00h) i Party Animals od 23:00h

Bar Petlja je inovativan koncept koji Beograd kao prestonica noćnog života odavno zaslužuje. Petlja je večernji i noćni bar gde ste uvek dobrodošli sa ili bez rezervacije. Bilo da ste svratili sa posla na partiju bilijara sa društvom, hoćete da popijete kafu i sačekate da prođe popodnevna gužva, zaputili ste se u noć sa prijateljima ili u želji da upoznate nove - ovaj novootvoreni bar je tu kao prva i poslednja stanica noćnog života u Beogradu koja je svakako usput svima nalazeći se ispod same Mostarske petlje.

Ovaj bar izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom i stvoreno je za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata. Petlja nudi potpuno uživanje uz veliki izbor piva, dobro društvo i kvalitetnu muziku.

Svakodnevno ćete sjajno moći da se zabavite u Petlji jer Vas, pored odličnog piva, ocekuje bilijar i pikado. A da bi Vaše uživanje bilo potpuno, uz odličnu muziku i žive pop/rock svirke doživećete nezaboravan provod. Ono čime se Petlja posebno ponosi su dnevne cene pića, pa Vam tako za uzbudljivo veče neće trebati mnogo novca.

Na ovom mestu je sve podređeno Vama i Vašem uživanju, za šta će se pobrinuti veoma prijatno i gostoljubivo osoblje, koje je maksimalno profesionalno u svom poslu i učiniće sve kako bi Vaš boravak na ovom mestu bio nezaboravan. Bar je kapaciteta 150 ljudi, tako da za mesto ne morate da brinete. Uživajte svakodnevno od 16h pa sve do 4 sata iza ponoći. Vidimo se!

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Petlja

Mapa - Petlja

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed