• Skenderbegova 53b
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:00h (utorkom i petkom do 04:00h)
  • Pop / Folk
  • 80 Ljudi

Program bara

PONEDELJAK 27. Mart
Friendly Night

UTORAK 28. Mart
Uživo Muzika

SREDA 29. Mart
Friendly Night

ČETVRTAK 30. Mart
Friendly Night

PETAK 31. Mart
Cile Bend

SUBOTA 01. April
Friendly Night

NEDELJA 02. April
Friendly Night

Enterijer

Bar Piano predstavlja novo mesto u gradu pogodno za opuštanje, kao i odličan provod. Smešten je na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Beograda, u ulici Skenderbegova 53b. Veoma prijatnog ambijenta, bar Piano može da ugosti oko 80 ljudi koji su željni pravog uživanja.

Bar Piano prostire se na dva nivoa, a njegov prijatan enterijer učiniće da se osećate kao kod svoje kuće. Na usluzi vam je ljubazno i profesionalno osoblje u cilju vašeg maksimalnog uživanja kako u dnevnoj, tako i u večernjoj varijanti. Utorkom i petkom na ovom sjajnom mestu očekuju vas nezaboravne svirke uživo uz razne promocije koktela i drugih pića. Prostor je pogodan za organizovanje privatnih žurki, pa ga možete zakupiti i napraviti svoju žurku po sopstvenom ukusu. Iako se u lokalu ne služi hrana, bar Acer vam za privatnu proslavu može omogućiti ketering po vašoj želji.

Bar Piano za vas je otvoren od 8h ujutru do 1h iza ponoći, a utorkom i petkom čak do 4h iza ponoći. Na ovom fenomenalnom mestu pronaći ćete sve što je potrebno za savršeno opuštanje, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Pa, neka uživanje počne, dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Bar Piano

Mapa - Bar Piano

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed