• Milentija Popovića 5
  • 22:00h - 04:00h
  • Nataša Bekvalac
  • 700 ljudi
  • od 70 €

Doček Nove Godine 2016 u hotelu Hyatt. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

MUZIKA:
Nataša Bekvalac

PIĆE:
Piće dobrodošlice

HRANA:
Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima.

CENA:
Cena po osobi se kreće od 70 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje.

Docek Nove godine
Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost. Započnite 2016. u odabranom društvu u modernom stilu hotela Hyatt Regency Beograd. Dvorana je posebno ukrašena, opremljena i osvetljena za novogodišnji doček. Sa ponosom i zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite 31.12.2015. na najglamuroznijem dočeku Nove 2016. godine sa početkom 21h u hotelu Hyatt u društvu najbližih. U nadi da cemo opravdati sva vaša očekivanja i zadobiti vaše poverenje i ove i narednih godina, radujemo se skorom susretu i pozdravljamo vas. Docek Nove godine


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Hotel Hyatt

Mapa - Hotel Hyatt

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

instagram feed