• Bul. Vojvode Mišića 15
  • Gift bend i 7 poznatih Djejeva
  • 350 ljudi
  • od 69 €

Doček Nove Godine 2016 u hotelu Radisson Blu. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

MUZIKA:
Gift bend i Dj Munja, Mr Hugo, Lady Dee i Girl Panic (ekipa od pet mladih top modela/Djeva)

PIĆE:
Piće dobrodošlice
Premium paketi uključuju i flaše stranog pića po izboru.

HRANA:
Večera

CENA:
Cena Basic paketa je 69 eur po osobi. Basic paket uključuje rezervaciju barskog stola, koktel posluženje, večeru i piće dobrodošlice uz mogućnost boravka u obe sale sa programom.
Cena Premium paketa je 89 eur po osobi, a moguća je rezervacija za minimum 10 osoba. Premium paket uključuje rezervaciju separea, koktel posluženje, večeru, piće dobrodošlice i dve flaše stranog pića iz osnovne ponude bara (viski, burbon, vodka, džin) uz mogućnost boravka u obe sale sa programom.
Takođe je moguće i rezervisanje VIP Lounge Sale kapaciteta 25 do 30 ljudi u kojoj će posetioci imati koktel posluženje, večeru iz Executive ponude, piće dobrodošlice i 4 flaše stranog pića iz premium ponude bara, privatnog Dj-a, kao i svoje osoblje i obezbeđenje. Cena na upit.

Novogodišnji doček nikada nije bio više Fancy&Funky. Renomirani tim dobro poznatih organizatora koji vode i poseduju neke od najelitnijih lokala u Beogradu, udružili su snage sa jednim od najlepših beogradskih hotela, Radisson Blu Old Mill, kako bi vam omogućili jedinstveni spektakl i poveli vas na unikatno putovanje kroz najluđu noć u godini. Već sama lokacija na kojoj se održava žurka govori dovoljno o njenoj prefinjenoj i posebnoj prirodi. Hotel Radisson Blu Old Mill pruža veoma interesantnu priču svojim posetiocima, priču koja oživljava duh starog mlina kroz jedinstveni dizajn enterijera kao i mešavinu autentičnog nasleđa i industrijskog šika, kao i duh Beograda i njegovih reka. Ovaj arhitektonski dragulj je pokupio mnoga međunarodna priznanja za dizajn, među kojima se nalaze i dve prve nagrade za arhitektonski remekdelo na IDA (International Design Awards), a sve to među 1000 drugih projekata iz 52 zemlje. Dve hotelske sale i Executive VIP Lounge Radisson Blu Old Mill hotela će obezbediti smeštaj za odabrane ljude na ovoj novogodišnjoj žurki. Naš ciljej e da okupimo one pojedince koji žele drugačije i ekskluzivno iskustvo na njihovom putovanju u 2016. godinu.

Za pripremanje hrane biće zadužen glavni kuvar Radisson Blu Old Mill hotela, Fabricio Biđi i njegov tim, dok će najbolji barmeni ovog hotela pripremati koktele i služiti pića, koja će biti dostupna po umerenim, gradskim cenama.

Uz sve ovo, biće moguće rezervisati osnovne i premium sobe u samom hotelu, po nižim cenama, a to uključuje i kasni doručak narednog jutra (od 12:00) kao i spa tretman u hotelu.

New Year Panic i Radisson Blu Old Mill vas očekuju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Hotel Radisson Blu

Mapa - Hotel Radisson Blu

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

instagram feed