Kafana Baš Baš Mali Balkan - Rezervacije 063 33 33 44 | Beograd Noću

call centar / rezervacije :   063 33 33 44, 063 34 34 33, 062 34 34 33

online rezervacije

Kafana Baš Baš Mali Balkan

  • Savska 21
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi

Kafana Baš Baš Mali Balkan se nalazi u centru Beograda, u ulici Savska broj 21, u neposrednoj blizini Palate pravde.

Kafana Baš Baš Mali Balkan je ušuškana kafana, malo zavučena između zgrada, pa treba obratiti pažnju prilikom prvog odlaska. Zapravo kada uđete u Savsku ulicu iz pravca sajma i idete ka Glavnoj Železničkoj stanici neposredno pre semafora za skretanje desno u ulicu Miloša Pocerca, otprilike 20ak metara pre raskrsnice videćete dvorište. Uđete u to dvorište, na kraju dvorišta prođete kroz još jednu kapiju i dolazite na veliko fudbalsko igralište. Sa druge strane igrališta je kafana Baš Baš Mali Balkan. I ako je naziv "Baš Baš Mali Balkan", to je samo naziv jer je ovo kafana u koju može da stane čak 350 ljudi. Kao takva kafana Baš Baš Mali Balkan je jedna od najvećih kafana u Beogradu. Što i ne treba da čudi ako se zna da je nastala spajanjem dve kafane u jednu, kafane Baš Baš i kafane Mali Balkan.

U kafani Baš Baš Mali Balkan će svako naći odgovarajuće mesto za sebe, obzirom da postoje i kafanski stolovi za sedenje, ali i pultovi i barski stolovi.

Kafana Baš Baš Mali Balkan je mesto gde ćete se za relativno male pare odlično provesti i mesto koje je puno svakim danom kada radi. Prave "studentske" cene pića, dobra muzika, karirani stoljnjaci i mnogo mladih ljudi na jednom mestu garantuju odličan provod.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Baš Baš Mali Balkan

Galerije - Kafana Baš Baš Mali Balkan / prikaži sve galerije kafane

Vesti / Prikaži sve vesti

I ove subote Get Low party | Lavirint

Lavirint, Najave • 28. februar 2015.

lgl

Klub Lavirint ima bogat izbor pića, među kojima se izdvaja domaće neindustrijsko pivo iz valjevske pivare Medved, u koje će se svaki pivopija zaljubiti na prvi gutljaj,a koje se toči po totalno…

Večeras samo za prave boeme | Kod Glumca

Kod Glumca, Najave • 28. februar 2015.

ggl

Kafani Kod Glumca  posebnu čar ambijentu daje i pod koji je od kamena i drveta. Plafon je takođe drven, a postoji i kamin, koji nesumnjivo upotpunjuje idiličnu atmosferu pravog kafanskog prostora. Adresa…

Mapa - Kafana Baš Baš Mali Balkan