Kafana Mala Moja Beograd - Rezervacije 063 343433 | Beograd Noću

call centar / rezervacije :   063 34 34 33, 063 33 33 44 - Viber/WhatsApp

online rezervacije

Kafana Mala Moja

  • Svetozara Markovića 49
    BeogradVračar
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Kafana Mala Moja se nalazi na adresi Svetozara Markovića 49, u donjem delu restorana Manjež. Ljudi iz najpopularnijih kafana Ona Moja i njene letnje verzije kafana Ona Moja Na Vodi, odlučili su su da nas ove zime obraduju sa još jednim “mojim” mestom sa dobrim kafanskim provodom.

Uređena tako da oslikava duh starog gospodskog Beograda, kafana Mala Moja neodoljivo privlači boeme, a loše mesto u ovoj kafani ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja.
Zavučena u donji deo restorana, mala, intimna, tako je koncipirana da ćete "Malu Moju" zavoleti na prvi pogled.

Svakako vam preporučujemo da je posetite i vidite da li odgovara vašem doživljaju kafane.

Očekuje vas dosta prijatnih iznenađenja i naravno ono što je najbitnije nezaboravan provod. Kafana Mala Moja uvek nudi najbolju atmosferu, pozitivno raspoloženje, jednim delom zbog kvalitetne muzike, ali i zbog same kafane.

Da je u ovoj kafani najbolji provod, dokazuje i sama činjenica da su njeni gosti većinom poznate ličnosti među kojima su pevači, sportisti, manekeni i mnoge druge. Među mnogobrojnim poznatim facama sa naše scene koje su viđene kako uživaju u kafani Mala Moja su bivši fudbaler Ivica Ilijev, Svetlana Ceca Ražnatović, reper Cvija, manekenka Sanja Radinović i Sandra Obradović, pobednik Parova Stevan Radivojević, voditeljka Marijana Mićić i mnogi drugi.

U novootvorenoj kafani kafana Mala Moja već na samom početku ispunjavaju se očekivanja mnogih ljubitelja kafanskog provoda. Odlično uređen prostor, ljubazno osoblje, najekskluzivniji izbor pića i fenomenalan muzički program, Beograđane neće ostavliti ravnodušnim.

Ova kafanica čuva spomen na stara vremena i na ovom mestu možete popiti dobru rakijicu i odlično vino i uz iskusne svirce ašikovati do ranih jutarnjih časova

Za sve one koji vole kafanski provod i koji žele da lumpuju, da čuju zvuke tamburice i starogradske hitove, da probaju domaće vino i rakiju - kafana Mala Moja je tu, sa još mnogo iznenađenja koja vas čekaju.

Kafana radi 5 dana u nedelji, sa novom ali i starom ekipom muzičara koja vas je veselila tokom ovih meseci u drugim “mojim” kafanama. Oni ali i vi, dragi gosti, ispisaćete stranice najluđeg kafanskog provoda na u kafani Mala Moja...

Ako slavite, ako tugujete, ako lumpujete… kafana Mala Moja vas čeka, dobrodošli.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Mala Moja

Galerije - Kafana Mala Moja / prikaži sve galerije kafane

Vesti - Kafana Mala Moja / Prikaži sve vesti kafane

Pozdravi se sa ovom malom

Mala Moja, Najave, vesti • 22. april 2014.

kafana Mala Moja

Pozdravi se sa ovom malom.   Dođite ove nedelje da se pozdravite sa jednom "malom" koja nas je zabavljala tokom čitave prethodne sezone. Ove nedelje kafana Mala Moja poslednji put zabaviće vas u ovoj…

Mapa - Kafana Mala Moja