• Toplice Milana 15
    Beograd, Voždovac
  • 23:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi

Program kafane

UTORAK 30. Maj
Avala Grand Bend

SREDA 31. Maj
Avala Grand Bend

ČETVRTAK 01. Jun
Avala Grand Bend

PETAK 02. Jun
Bumerang Bend

SUBOTA 03. Jun
Bumerang Bend

Kafana Ognjište nalazi se na adresi Toplice Milana 15 i predstavlja jedinstvenu kafanu koji se dosta razlikuje od široke beogradske ponude, posebno po konceptu. Za vaše vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne kafanske momente kafana Ognjište tek otvara svoja vrata.

Gosti kafane Ognjište mogu da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja, a o raspoloženju gostiju će se posebno starati i vlasnica kafane, jedan od naših najlepših vokala, Zorica Marković koja će u kafani Ognjište svoje vrhunske glasovne mogućnosti i osećaj za samo najbolju zabavu rado i često podeliti sa svim dragim gostima.

Enterijer same kafane Ognjište je jednostavne arhutekture i dizajna, a opet ispunjava dozom boemskog šarma. Kafana je ispunjena jednostavnim i prirodnim komadima nameštaja i sitnim dodacima koje plene unikatnošću i simbolizmom.

U kafani Ognjište ćete naći sve: dobru pesmu i utočište, uslužno i besprekorno osoblje, pristojne  cene i dosta pozitivne energije. Kafana Ognjište će već nakon vaše prve posete postati vaše omiljeno mesto.

Kafana Ognjište je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od 23h pa sve do 3h iza ponoći.

Kafana Ognjište je idealna za sve profile ljudi i zadovoljava svačije potrebe. Za sve vas koji slavite, tugujete, lumpujete. Za sve one koji traže utočište, ljubav, muziku i najbolji provod. Kafana Ognjište svojim gostima pruža maksimalno uživanje, ali i rame za plakanje, u svim čarima boemskog života.

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, ovo je pravo mesto za vas. Kafana Ognjište je uvek pravi izbor - za provod sa prijateljima, sa partnerom, za uživanje u porodičnom slavlju... Ovde ćete garantovano pronaći svoj kutak, i već prilikom prve posete postati potpuno opčinjeni ovim mestom.

Dovoljno velika za sve koji vole dobar provod, kafana Ognjišteje kapaciteta oko 120 ljudi. Ali požurite i rezervišite svoje mesto jer je potražnja velika.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Ognjište

Mapa - Kafana Ognjište

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed