• Karađorđeva 44
    Beograd, Savski venac
  • 22:00 - 04:00
  • Funk / Hip Hop / Rock / Electro / Dub Step
  • 100 ljudi

Program kluba

PETAK 28. April
Dooshan & Bege Fank

SUBOTA 29. April
Cojke

SREDA 03. Maj
Mastering Gramophonedzie & Oysha

ČETVRTAK 04. Maj
Nebojša Intruder

Pored Mladosti otvoren je klub Ludost na adresi Karađorđeva 44. Novi bar obraća se ljubiteljima fank, džez i disko muzike, koji će svake večeri imati priliku da slušaju muzičke izbore velikana beogradskog didžejinga direktno s gramofonskih ploča. U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, s nešto širim izborom skupljih i kvalitetnijih etiketa. Ludost je funkcionalno povezana sa starijim barom toaletom, tako da gosti nesmetano mogu da prelaze iz jednog kluba u drugi.

Za enterijer bara zaslužan je Đorđe Gec. Za razliku od Mladosti, koja je pretežno od betona, enterijerom Ludosti dominira drvo. Taj lokal ima nisko sedenje i udobnije je rešen nego Mladost. Posebno interesantan detalj predstavlja osvetljenje na plafonu gde se ispod tankog sloja različitih vrsta drveća nalaze sijalice.
Bar “Ludost” je konciparan kao komfornije mesto od “Mladosti“ i namenjen je za pre svega hedoniste koji vole da uživaju džez i fanki zvucima koje će mahom puštati stara garda beogradskih di džejeva kao što su Peppe, Pookie, Coba, Brka i Čile. Kao što i priliči našim old school umetnicima, oni će muziku puštati isključivo sa vinila.
Enterijer će biti u minimalističkom duhu, sa posebnim akcentom na drvo i kožu, a "Ludost" će osim kvalitene muzike moći da ponudi i veliki asortiman najrazličitijih koktela, rakija i vina.

"Ludost" će hodnikom biti povezana sa disko barom "Mladost", tako da će gosti u toku večeri moći da iz jednog pređu u drugi klub.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Ludost

Mapa - Klub Ludost

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed