call centar / rezervacije :   063 33 33 44, 063 34 34 33, 062 34 34 33

online rezervacije
Vesti

“Mala Moja” to ti je kafana

kafana Mala Moja

“Mala Moja” to ti je kafana.

Kafana Mala Moja iz nedelje u nedelju nudi sve bolji provod, uz pristupačne cene i fantastični muzički repertoar. Ovu sredu, 11. decembra, vašu noć će učiniti senzacionalnom jedini i neponovljivi Miša Laguna! Miša će vam ovo veče učiniti nezaboravno, zato ne propustite! U petak vas očekuje Truveri Bend koji će napraviti sjajnu atmosferu. Subota je rezervisana za igranje do ranih jutarnjih časova uz Tango i Cash.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Koji god dan da odaberete za vaš provod u kafani Mala Moja, nećete se pokajati. Uređena tako da oslikava duh starog gospodskog Beograda, kafana Mala Moja neodoljivo privlači boeme, a loše mesto u ovoj kafani ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Kafana Mala Moja na samom početku ispunjava sva vaša očekivanja. Odlično uređen prostor, ljubazno osoblje, najekskluzivniji izbor pića i fenomenalan muzički program, neće ostavliti ravnodušnim.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Intimna, prijatna, Mala Moja je takva da ćete je zavoleti na prvi pogled, čašu ili pesmu. Da je u ovoj kafani najbolji provod, dokazuje i sama činjenica da su njeni gosti većinom poznate ličnosti među kojima su pevači, sportisti, manekeni i mnoge druge.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Mala Moja. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da Mala Moja postane obavezni deo vašeg izlaska.

 

beogradnocu.com

Komentari - “Mala Moja” to ti je kafana

galerije / prikaži sve galerije