• Topčiderska 1
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 01:00h
  • Starogradska / Folk
  • 250 Ljudi

Program restorana

PONEDELJAK 27. Mart
Tamburaši

UTORAK 28. Mart
Tamburaši

SREDA 29. Mart
Tamburaši

ČETVRTAK 30. Mart
Kafansko veče sa Vesnom Pavlović

PETAK 31. Mart
Tamburaši

SUBOTA 01. April
Tamburaši

NEDELJA 02. April
Tamburaši

Enterijer

Restoran Milošev Konak smešten je u zelenilo najstarijeg beogradskog Topčiderskog parka, na adresi Topčiderska 1 i ima jednu od najlepših bašti u Beogradu. Kao restoran traje još od pre II svetskog rata i kao takav predstavlja kulturnu baštinu ovog grada. Sam objekat je u neka davna vremena služio za potrebe Kneza Miloša Obrenovića, tako da restoran Milošev Konak predstvalja idealan spoj tradicionalnog, u smislu baštine i trajanja, i modernog u smislu ponude i usluge.

Ovaj restoran je svedok mnogih boemskih večeri poznatih srpskih književnika gde se uz poznate specijalitete, kvalitetna vina uživalo i u dobroj muzici. Kako tada, tako i danas u restoranu gosti uživaju u brojnim nacionalnim specijalitetima, kao što je teletina ispod sača, jagnjetina spremana na tradicionalan način, ali i njeguškom i peper bifteku, Salti boki i nezaobilaznoj baklavi sa pečenim lešnicima. Pored toga, u ponudi restorana Milošev Konak nalaze se i brojna jela internacionalne kuhinje. Ponuda, takođe, obiluje najkvalitetnijim domaćim i stranim pićima, koja će obogatiti svaki Vaš obrok.

Ukoliko ste ljubitelj prave kafanske atmosfere, četvrtkom možete uživati u živoj muzici u okviru kafanske večeri, dok su drugim danima za Vas tu tamburaši. U restoranu možete da slavite sve Vama važne datume - svadbe, krštenja, rođendane, godišnjice, prezentacije firme...jer restoran prima i do 250 osoba u zatvorenom delu, ili do 500 osoba u bašti. Restoran poseduje parking na kom staje i do 100 automobila.

Najdraži gosti restorana su, svakako, najmlađi, za koje je Milošev Konak napravio igralište, ušuškano u gusto zelenilo i napravljeno da zadovoljava sve bezbedonosne standarde. Za to vreme roditelji uživaju u gastronomskim specijalitetima i vrhunskim vinima. Uz zvuke izvorne i starogradske muzike Vaše je da dođete, opustite se i uživate kao u neka davna dobra vremena. Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Restoran Milošev Konak

Mapa - Restoran Milošev Konak

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed