• Ivice Devčića 1a
    Beograd, Čukarica
  • 08:00h - 00:00h (subotom do 01:00h)
  • Pop / Starogradska
  • 100 Ljudi
  • Pet friendly

Program restorana

PETAK 18. Avgust
Smuđ na žaru

SUBOTA 19. Avgust
Muzika uživo

NEDELJA 20. Avgust
15% popusta na sve obroke

PONEDELJAK 21. Avgust
Bogata ponuda raznovsnih jela

UTORAK 22. Avgust
Bogata ponuda raznovsnih jela

SREDA 23. Avgust
Bogata ponuda raznovsnih jela

ČETVRTAK 24. Avgust
Bogata ponuda raznovsnih jela

Enterijer

U mirnom kraju Banovog brda, skriven od svakodnevne gužve i saobraćaja, u ulici Ivice Devčića 1a, smešten je restoran Trem. Stvoren da bude bolji od najboljih, Trem predstavlja mesto za vaše maksimalno uživanje, na kom vas očekuje bogata ponuda domaćih specijaliteta u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj.

U ponudi restorana Trem naći ćete brojne specijalitete domaće kuhinje, a svakako se izdvaja specijalitet kuće - T-bone stejk. Pored toga, Trem se izuzetno ponosi i pažljivo pripremljenim roštiljem na ćumur, kao i mnogim kvalitetnim jelima iz svoje ponude koje će postati neizostavni deo svake vaše porudžbine. Svakodnevno možete uživati u najukusnijoj kuhinji, a nedeljom vas čeka 15% popusta na sve obroke. Pravi ljubitelji srpske gastronomije ne propuštaju uživanje u restoranu Trem, jer su svi obroci jedinstveni i bazirani na velikom profesionalizmu i receptima majstora vrhunske kuhinje.

Pored bogate ponude hrane, restoran Trem nudi i kvalitetnu zabavu, pa ćete subotom imati prilike da se provodite uz najpopularnije hitove starogradske, kafanske i domaće muzike! Takođe, usluga u restoranu Trem ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan i usklađen potrebama svakog gosta.

Kada god poželite da se prepustite uživanju, vi izaberite restoran Trem koji je tu za vas svih sedam dana u nedelji i to od 8h ujutru radnim danima (subotom od 9h, nedeljom od 10h), do ponoći, a subotom i do jedan sat iza ponoći. Kapacitet restorana je 100 ljudi, a takođe je i Pet Friendy, pa možete povesti i svoje ljubimce!

Iskoristite svaku priliku da posetite restoran Trem i uživate u istinskoj tradiciji, jer on postoji zbog vas i tu je da ispuni sve vaše želje i očekivanja! Dobrodošli!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Restoran Trem

Mapa - Restoran Trem

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed