• Mileševska 73
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 120 Ljudi

Program bara

ČETVRTAK 21. Februar
Boho Bend

PETAK 22. Februar
Noturno Bend

SUBOTA 23. Februar
Slavica Trubarac

NEDELJA 24. Februar
Bojana Masković

PONEDELJAK 25. Februar
Miloš Zeka Petrović

UTORAK 26. Februar
Ana Mašulović

SREDA 27. Februar
V&M Acoustic Duo

Enterijer

Novootvoreni bar Cross nalazi se u srcu Vračara, na adresi Mileševska 73. Kapacitet ovog kafe bara je 120 ljudi, dok je radno vreme od osam sati do ponoći, vikendom sat duže.

Bar Cross predstavlja novo mesto u centru grada. Enterijer je vrlo specifičan i prilagođen je Vašem potpunom uživanju, a u njemo dominira mnoštvo šarenih boja. Interesantne boje, uz veoma kreativno odrađeno osvetljenje, kao i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zaljubiti već na prvi korak. Ovaj bar izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i komforom. Preko dana u lokalu se pušta lounge muzika, a u večernjim časovima, koketira se i sa klupskom atmosferom zahvaljujući nastupima DJ-eva koji favorizuju elektro zvuk, što i određuje uglavnom ekipu ljudi koja ovo mesto obožava.

Bar Cross je mesto na kom u jutarnjim časovima možete popiti kafu, prelistati jutarnju štampu i prepustiti se čarima užurbanog Beograda. Takođe, idealno je da popodne svratite sa prijateljima i uz omiljeno piće pročešljate sve aktuelne teme, opustite se i uživate, jer ovo mesto nudi sve što je potrebno za uživanje, lep provod i trenutke koji se pamte. Bar poseduje i internacionalnu kuhinju, po vrlo pristupačnim cenama, pa je dobar izbor i kada je hrana u pitanju. Uveče ovaj bar poprima svoj novi oblik i postaje mesto za prave ljubitelje house muzike, za one koji očekuju izuzetno dobar provod uz najbolju muziku. U ovom baru Vam neće trebati mnogo novca da biste se lepo proveli, zato povedite dobro društvo i opustite se.

Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Bar Cross

Mapa - Bar Cross

instagram feed