• Turgenjevljeva 5
    Beograd, Čukarica
  • 07:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Deep House / VH1
  • 150 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Bar Molti Baci nalazi se u najlepšem delu Čukarice, na adresi Turgenjevljeva broj 5 i predstavlja jedinstveni koncept bara koji je, zapravo, spoj internacionalne kuhinje i caffe bara. Bar Molti Baci radi kao restoran, u kom možete isprobati najukusnije specijalitete, dok utorkom, petkom i subotom uveče imate priliku da doživeti fenomenalan provod.

Veoma lepo uređen, modernog ambijenta, ovaj bar pružiće Vam maksimalno uživanje o kakvom ste uvek maštali. Atmosfera je veoma prijatna i opuštajuća, a osoblje pristupačno i jako ljubazno, tako da je potpuni užitak zagarantovan. U izvrsnu hranu koju ovaj bar nudi zaljubićete se na prvi zalogaj, a uz to se služe najkvalitetnija pića koja će obogatiti svaki Vaš obrok. Bar Molti Baci je pravo mesto za sve hedoniste koji žele da uživaju u vrhunskim specijalitetima, bez obzira da li je u pitanju doručak, ručak ili večera.

Bar Molti Baci mislio je i na sve ljubitelje noćnog provoda. Naime, utorkom, petkom i subotom možete uživati u vrhunskom provodu koji će nadmašiti sva Vaša očekivanja. Uz fenomenalne pop, deep house, ex yu i VH1 hitove, na ovom mestu možete se provesti kao nikada do sada. Ono što je sigurno, muzika ma kog žanra bila mora da zadovolji visoki kvalitet i drži vas na nogama tokom cele večeri.

Bar raspolaže niskim i visokim sedenjem, a kapaciteta je 150 ljudi, tako da za iskusne hedoniste uvek ima mesta. Radno vreme bara je od 7 časova ujutru, pa sve do 1 sat iza ponoći, dok se vikend provod produžava čak do 3 sata posle ponoći.

Kada jednom posetite bar Molti Baci, sigurno ćete poželeti da to iskustvo i ponovite, jer je za provod i uživanje ovakvog tipa bar Molti Baci ubedljivi lider. Dajte sebi malo oduška i isprobajte najukusnije specijalitete koji će Vam ulepšati svakodnevicu. Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Bar Molti Baci

Mapa - Bar Molti Baci

instagram feed