vesti

Izvanredan provod u Locura Baru.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete ove nedelje, vaš omiljeni portal beogradnocu.com je tu da vam olakša posao. Jedinstven provod nesumnjivo vas očekuje u fantastičnom Locura Baru, koji polako postaje jedno od obaveznih i neizbežnih mesta za provod u prestonici.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

U utorak 17. decembra u Locura Baru očekuje vas nešto što je retkost na našim prostorima, odnosno dnevna žurka! Ne propustite Warm Up, a zatim i fenomenalno RnB i House koktel veče. Pored izvanrednog muzičkog repertoara vašem provodu doprineće i neponovljivi ukusi najboljih koktela, koje će samo za vas pripremati vrhunski barmeni.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Već u sredu 18. decembra u Locura Baru možete uživati uz potpuno drugačiji koncept večeri. Naime, sreda je rezervisana za tamburaše i najbolje starogradske i kvalitetne narodne numere. Ne propustite uživanje uz tamburaše koji će vas dirnuti pravo u srce i izazvati mnoge emocije. Provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

U Locura Baru će vas u petak 20. decembra zabavljati bend uživo, kao i popularni Dj Pantazis. On će za miks pultom napraviti pravi spektakl, i to sve zarad vašeg najboljeg i neponovljivog provoda. DJ Pantazis biće sa vama i u subotu 21. decembra, kada će vaše veče, pored njegovih izuzetnih mikseva, upotpuniti i veoma traženi Pozitiv Bend. Očekujte najlepše devojke, dobro raspoloženje i naravno dosta pozitivne energije!

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u fenomenalnom Locura Baru provoditi sa vama . Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u Locura Baru, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Rezervišite svoje mesto na vreme, zbog velikog interesovanja. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com