• Prizrenska 2
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 05:00h
  • Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Kabinet. Ukoliko tražite kafanski i urbani provod u jednom, na pravom ste mestu. Sve vaše želje ostvaruju se u prelepoj kafani Kabinet, koja postaje mesto na kom ćete se provereno najbolje osećati i najbolje zabavljati. Kafana Kabinet se nalazi u srcu Beograda, na Terazijama, u Prizrenskoj 2 i svaki vikend od ponoći pa sve do 5 ujutru veseliće se 200 ljudi.

Kafana Kabinet je savršena u svakom svom segmentu, enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i  bez kompromisa koketira sa luksuzom. Nameštaj je od kože, šank je prostran i gde god seli u kafani Kabinet, uvek ste u centru pažnje.

Kafana Kabinet je tip kafane koja se zavoli na prvu posetu i gosti i osoblje postaju kao jedna velika porodica koja kafanu Kabinet doživljava kao drugu kuću u kojoj će doživeti najlepše kafanske momente ikada. U kombinaciji popa i folka zabava koja vam sleduje u kafani Kabinet je vrhunska, svaku pesma koju zamislite bend već počinje da svira. Atmosfera koja vas čeka u kafani Kabinet obećava najluđe provode u gradu, ovde vas čekaju one večeri koje sa ushićenjem prepičava ceo gradu i zbog kojih ćete poželeti da uvek budete baš u ovoj kafani.

Cene u kafani Kabinet omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan. Menadžment kafane Kabinet učinio je sve da gosti budu prezadovoljni i verujte nam na reč sve je na izuzetno visokom nivou i neponovljivo, još je samo ostalo da se i sami uverite u to.

Ono što je jako bitno je da je kafana Kabinet mesto gde nema mladih ljudi i kafanu Kabinet posećuje isključivo starija populacija gostiju. I najprobirljivi gosti uživaće u provodu u ovoj prelepoj kafani, koja oslanjajući se na stara kafanska merila nudi sevdački provod u nešto urbanijem i modernijem ruhu. Ne propustite priliku da svratite u Kabinet!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Kabinet