• Bul. Vojvode Mišića 12
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Program kafane

PETAK 23. Mart
Džoni i Workersi

SUBOTA 24. Mart
Vlada Grujić i Snežana Matić

NEDELJA 25. Mart
Nemanja Staletović i Jelena Gerbec

SREDA 28. Mart
Miloš Brkić i Vanja Mijatović

ČETVRTAK 29. Mart
Dejan Krstović Meda i Ivana Bojanović

Kafana Stara Pesma nalazi se u samom srcu Beograda, na adresi Bulevar Vojvode Mišića 12, između Home Center Eurosalon-a i ulazne rampe na Beogradski sajam, na mestu nekadašnjeg restorana Bolero. Otvorena krajem 2012. godine. Za jako kratak period postojanja postala je jedan od vodećih ugostiteljskih objekata ovog, sve popularnijeg tipa provoda u prestonici zabave.

kafana-stara-pesma-spolja

 

Kafana je koncipirana tako da se sastoji iz praktično dva dela koja koja zajedno čine jednu kompaktnu celinu. U jednom delu se nalazi bina, dok se u drugom delu nalazi šank i prelep kamin koji provod u ovom delu čini još autentičnijim. Kafana poseduje male, srednje i velike stolove za sedenje, kao i originalnu burad, što znači da svako može da pronađe svoj pravi idealni kutak.

kafana-stara-pesma-atmosfera-1

U kafani Stara Pesma su gostovala mnoga istaknuta muzička imena iz folk branše, a svakako neka od njih su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Mira Škorić. Poseban kuriozitet kafane čine njene hostese koje svakodnevnom promenom tematske garderobe, šminke i nakita čine ovo mesto još mnogo lepšim i više posebnim.

kafana-stara-pesma-hostese

Kafana Stara Pesma radi svih sedam dana u nedelji, u periodu od 22h do 04h. Svake večeri smenjuju se neki od najboljih beogradskih pevača i bendova menju kojima su mnogi postigli zapažene rezultate na takmičenjima Zvede Grande, Pinkove zvezde kao i Prvi glas Srbije.

Pored veoma profesionalnog osoblja i besprekorne usluge, kafana Stara Pesma se može pohvaliti veoma pristupačnim cenama pića. Poznata je i ponosna na to što pruža impresivnu postavku napopuarnijih srpskih muzičara i pevača koji izvode tradicionalnu narodnu, exYu i folk muziku. Ukratko, Stara pesma pruža trenutni osećaj balkanskog duha i balkanskog ludila – našeg omiljenog!

kafana-stara-pesma-gosce-devojke

Zato ne propustite priliku, da svratite u jednu od najpopularnijih kafana u Beogradu, i uverite se u jako kvalitetan i nezaboravan provod.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Stara Pesma

Mapa - Kafana Stara Pesma

instagram feed