• Karađorđeva 48 (Belgrade Waterfront)
    Beograd, Stari grad
  • Lounge

Nema najavljenih dogadjaja.

Buddha Bar je poznati svetski lanac restorana koji postoji u preko 20 zemalja sveta i sinonim je za kvalitet, savremeni način života i ekskluzivnost. Jedinstven položaj beogradskog restorana izdvojiće ga među brojim "dvojnicima" širom sveta, kreiranim tako da zadovolje i najistančanije ukuse i posetiocima pruže ugođaj vrhunske azijske kuhinje u nezaboravnom ambijentu dok će neke stvari ipak ostati iste - poput 5 metara visoke zlatne statue Bude koja dominira prostorom.

Buddha bar i pored toga što u nazivu sadrži nama poznatu reč, nije bar u smislu te reči. To je, zapravo, restoran visoke kategorije, koji je na kreativan način spojio specifičnu muziku, vrhunsku azijsku kuhinju, jedinstvene koktele i sve to upotpunio pažljivo odabranim i obučenim osobljem. Uz prepoznatljive detalje u enterijeru, sve to kroz specifičnu atmosferu koja ovaj restoran čini različitim u odnosu na ostale. Beograd se našao u odabranom društvu sa Londonom, Abu Dabijem, Parizom, Marakešom, Pragom i ostalih desetak svetskih metropola koje se mogu pohvaliti Buddha barom.

Buddha bar je mesto gde sva čula uživaju!

Vaše čulo sluha uživaće u fenomenalnoj muzici koja prati ritam dana - od prvih laganih tonova, preko muzike prilagođene periodu ručka i večere, do poslednjih vrelih taktova. Čulo ukusa uživaće u visokokvalitetnim namernicama od kojih svetski šefovi kuhinja, na najmodernijim gastro uređajima, kreiraju vrhunske slane i slatke, hladne i tople zalogaje. Čulo mirisa upotpuniće gastronomski doživljaj. Ukusna hrana slaže se sa prijatnim mirisima široke palete najraznovrsnijih i do sada nedostupnih azijskih začina. Čulo dodira u kontaktu sa prefinjeno dizajniranim priborom za ručavanje i čašama u kojima se serviraju egzotični kokteli, uživaće u svakom hladnom ili toplom zalogaju. Čulu vida prijaće detalji enterijera, boje i dezeni ukomponovani tako da prijaju oku, ali i igra svetla koja se menja u zavisnosti od doba dana. Impresivna statua zlatnog Bude dominira celim prostorom. Sve što vas okružuje odiše Azijom i vodi vas, makar na nekoliko sati, po ovom predivnom kontinentu.

Buddha bar je čekao Beograd!

Ono što razlikuje beogradski od nekih drugih Buddha barova širom sveta, jesu njegova veličina i lokacija. Prostire se na više od 1.200 kvadrata, sa baštom uz Sava Promenadu, pa je posebna privilegija gostiju restorana prelep pogled na Savu i njene mostove. Beogradski Buddha bar ima i ono što posetioci širom sveta posebno znaju da cene - parking. Parking mesta u neposrednoj blizini glavnog ulaza u restoran, kao i u garaži u okviru zgrade, sigurno predstavljaju dodatnu pogodnost za sve koji u restoran dolaze sopstvenim prevozom.

Kompletan projekat enterijera i eksterijera potpisuju projektanti iz Pariza, gde je, inače, otvoren prvi Buddha bar restoran u svetu. Od tada, pa do beogradskog Buddha bara, dizajn je u kontinuitetu unapređivan, a kvalitet ponude i usluge neprestano je podizan na viši nivo. Kako je je reč o restoranu azijske kuhinje, u enterijeru preovlađuju detalji iz Kine, Japana, Indije, Vijetnama, Indonezije, Filipina... Plemenito drvo, bambus, kamen, staklo, daju restoranu jedinstven izgled.  Naravno, impresivna statua zlatnog Bude visoka 5 metara, dominira restoranom. Još jedan prepoznatljiv "Buddha bar touch" је оriginalna muzika koja se emituje preko vrhunskog ozvučenja, koja obezbeđuje visok kvalitet zvuka i uživanje u svakom tonu. Muziku kreiraju i biraju vrhunski DJ-evi, uvek vodeći računa da ne bude preglasna, kako ne bi ometala normalnu komunikaciju među gostima. Posetioci će u prodavnici smeštenoj u lobiju restorana, moći da kupe svetski poznate muzičke obrade i kompilacije.

Buddha barovi svuda u svetu nalaze se u gradskim epicentrima i na atraktivnim lokacijama. Tako je pariski restoran neposredno pored zgrade francuske vlade na Jelisejskim poljima, Buddha bar u Dubaiju je u Marini Dubai, u Monte Karlu je u istoj zgradi u kojoj se nalazi i čuveni Casino Monte Carlo. Postoji li u Beogradu bolja lokacija za ovakav brend od Belgrade Waterfront-a? U ovom trenutku sigurno ne! Buddha bar Beograd uz buduće poznate komšije - Kulu Beograd, BW Galeriju, W Belgrade, a sve to u novom gradskom jezgru na obali Save.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Buddha Bar