• Beogradskog Bataljona 25
    Beograd, Čukarica
  • 10:00h - 01:30h
  • Pop
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Čukarički San nalazi se na adresi Beogradskog Bataljona broj 25, na Banovom Brdu, i predstavlja izvrsno ugostiteljsko mesto sa tradicijom dugom preko 30 godina. Za vaš provod restoran je otvoren svakog dana, sem ponedeljka i to u periodu od 9 ujutru, pa sve do 1.30 h iza ponoći.

Restoran Čukarički San je potpuno renovirano zdanje sa dve predivne, klimatizovane sale. Diamond sala je kapaciteta 250 mesta, dok je Etno sala kapaciteta 80 mesta. Pored toga restoran raspolaže i prostranom baštom koja nudi mesto za 70 ljudi u prirodnoj hladovini lipa i breza, kao i sopstvenim, obezbedjenim parkingom za 50 vozila. Uz ambijentalni užitak, restoran Čukarički San nudi uživanje u specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, kojima poseban ukus i čar daju veliki profesionalni majstori kulinarstva. Ono što takođe valja posebno istaknuti jeste da kuhinja radi do 23 h. Iz ponude se izdvaja: piletina u beozobraznom sosu, som u belom vinu, svinjsko pečenje, kao i širok izbora jela sa roštilja. Naravno, pored preukusnih gurmanluka, tu je i veliki izbor svih vrsta pića. Pored svih ovih pogodnosti restoran Čukarički San nudi vam i uslugu organizovanja svih vrsta proslava. Idealno je mesto za svadbena veselja, ali i za proslave rodjendana, poslovnih i porodičnih ručkova i večera, organizovanje prezentacija, tematskih večeri, cateringa i svega ostalog što bi vama moglo pričiniti zadovoljstvo i maksimalno uživanje na najvišem nivou.

Od utorka do petka u restoranu Čukarički San možete se dobro provesti i to uz muziku uživo od 21h, u izvodjenju vrhunskih muzičara, čiji je repertoar pravo osveženje u odnosu na ostalu prestoničku ponudu. Upravo ovde možete zaigrati i zapevati, zaboraviti tešku radnu nedelju i opušteni i zadovoljni ući u spokojan vikend. Ono što je sigurno, restoran Čukarički San probudiće vašu maštu i inspirisati na radost i ispunjenost. Ne propustite priliku da iskusite jedinstveno prestoničko zadovoljstvo, i provedete se kao u vašem najlepšem snu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Restoran Čukarički San

Mapa - Restoran Čukarički San

instagram feed