vesti

Sjajne svirke u baru Locura Bar.

Za lude noćne provode uvek je najbolji izbor bar Locura Bar. Ovo popularno prestoničko mesto poznato je po sjajnim provodima, odličnoj atmosferi i prelepim devojkama.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

U samom centru grada, bar Locura Bar je uvek izbor broj jedan za sve poklonike najbolje muzike i najboljeg repertoara. Večeras u srpskoj Ibici za vas nastupaju X Bend i Dj Pantazis, oni su garant najboljeg mogućeg provoda u gradu i kada oni nastupaju publika je uvek oduševljena i atmosfera se penje do ludila, jer ipak je to najbolji od najboljih bar Locura Bar, koji je lako zavoleti već na prvu posetu. X Bend i Dj Pantazis, razlog su više da večeras pođete u bar Locura Bar i zadovoljite sve svoje clubing požude.

bar Locura Bar

 Fotografisano u Bar Locura Bar

Sutra su u ovom predivnom klubu sa vama Pozitive Bend i Dj Pantazis, tek tada vas očekuje totalni haosu, bar Locura Bar se već odavno diktira tempo najboljeg i najpoželjnijeg provoda u gradu i vi obavezno morate postati deo ovog spektakla koji se zove bar Locura Bar i to posebno kada subotom nastupaju Pozitive Bend i Dj Pantazis.

Vaše raspoloženje u nedelju će zapaliti tamburaši, to je dan kada se u baru Locura Bar probudi kafanski haos i svi igraju i pevaju do zore. Prava boemska idila raspaljuje kafanske strasti u vašem obožavanom baru Locura Bar kada se naštimaju tamburaši i zasviraju onu pravu.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Vaš bar Locura Bar vas čeka, rezervišite svoje noći za pamćenje putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili i  dalje ćete prvi saznavati sve najinteresantnije i najnovije vesti vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com