vesti

Veče devedesetih Locura Baru.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete izaći ove nedelje, vaš omiljeni portal beogradnocu.com tu je da vam olakša posao. Jedinstven provod nesumnjivo vas očekuje u fantastičnom Locura Baru, koji polako postaje jedno od obaveznih i neizbežnih mesta za provod u prestonici.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Locura Bar uvek je pravi izbor, i za dnevno uživanje, i za večernji provod. Za sve ljubitelje muzike koja je bila popularna devedesetih, u sredu 25. decembra, u Locura Baru održaće se veče koje ne smeju propustiti. Očekuje vas izvanredan dj set najvećih hitova devedesetih godina, kao i provod do ranih jutarnjih časova. Naravno, tu su i najlepše devojke, dobro raspoloženje i veoma pozitivna energija.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Podsećamo da je ovo popularno prestoničko mesto atraktivno kako zbog svojih fantastičnih ponuda, tako i zbog lokacije, jer se nalazi u samom centru grada, u blizini Doma Omladine. Preko puta bara Locura Bar se nalazi garaža, tako da gosti kafića nemaju problem prilikom parkiranja svojih vozila. Cene u Locura Baru su veoma pristupačne, pa prilikom provoda nećete morati da brinete o svom novčaniku. Usluga je besprekorna, što ovaj bar stavlja u rang sa svetskim mestima za provod.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u fenomenalnom Locura Baru provoditi sa vama. U našoj galeriji fotografija možete pogledati šta su svojim objektivima zabeležili do sada, što će vas nesumnjvo inspirisati da ovo fenomenalno mesto postane obavezni deo vašeg izlaska.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u Locura Baru, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Rezervišite svoje mesto na vreme, zbog velikog interesovanja. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com