vesti

Vikend Locura.

Sve vaše ludorije vezane za noćni provod Beograda možete uz samo jednu posetu lako ostvariti u neopisivo šarmantnom Locura Baru. I to je tek početak! Večeras u ovom jedinstvenom baru za kojim pate i najveće svetske zvezde nastupaju X Bend i Dj Pantazis, koji će napraviti provod koji će želeti da naslede svi barovi, a samo Locura Bar to ume da priredi i samo za vas.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Locura Bar je predivno mesto predivnih susreta gde X Bend i Dj Pantazis stvaraju neverovatnu čaroliju neponovljivih žurki koja igra i sa vama i umesto vas. Sutra u Locura Baru čekaju vas Pozitive Bend i Dj Pantazis i žurka nad žurkama.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Najveselije žurke događaju se baš u Locura Baru i to kada vas raduju Pozitive Bend i Dj Pantazis, koji stvaraju atmosferu za kojima čezne noćni život Beograda i koja vama postaje dostupna čim otškrinete vrata najlepšeg bara u prestonici Locura Bar.

Locura Bar gaji jedan fenomenalan duh, duh koji klizi niz nastup Pozitive Benda i Dj Pantazisa koji će osvetlati obraz svim provodima sveta i načiniti da zapamtite blještavu subotu i provod u Locura Baru.

bar Locura Bar

Fotografisano u Bar Locura Bar

Locura Bar je prekrasna rapsodija najlepših žurki sveta koje su se veselo slile u Beograd. Rezervaciju najfantastičnije emocije možete izvršiti na vrlo  jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I mi volimo Locura Bar i da ludujemo zajedno sa vama, dođite!

 

beogradnocu.com