Uncategorized @en

Tipsa uživa na Hot Mess-u.

Na novom luksuzno opremljenom splavu Hot Mess uživao je juče i poznati srpski teniser Janko Tipsarević. Na prelepom bazenu koji se nalazi na ovom splavu Janko se opuštao u društvu svoje supruge Biljane.

Par je nedavno u Dubaiju proslavio treću godišnjicu braka, a po povratku sa prelepog putovanja prijateljima su saopštili prelepu vest. Na proslavi Biljaninog rođendana koja je organizovana u Beogradu, par je svojim prijateljima  saopštio da će uskoro postati roditelji. Prelepa dizajnerka trebalo bi da se porodi kroz pet meseci kada će jedan od najboljih srpskih tenisera postati srećni otac.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Iako je Biljana u blagoslovenom stanju, par uživa u blagodetima prestonice. Tako su na trenutno najpopularnijem splavu u gradu, uživali preko dana u suncu i svemu ostalom što nudi splav Hot Mess.

Inače splav Hot Mess posećuju mnoge poznate ličnosti, pa ako želite da budete viđeni na najpopularnijem, i tokom vrelih letnjih dana najidealnijem splavu za prevazilaženje visokih temperatura na jedan prijatan i opuštajući način, obavezno posetite ovo mesto. Zavirite u našu galeriju i pogledajte šta su naši fotografi zabeležili na splavu Hot Mess.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Rezervišite svoje mesto na trenutno najpopularnijem mestu za uživanje. To možete učiniti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com