Filter prikaza:

Doček Nove Godine 2024 – Nova Godina 2024 Beograd

Hotel Jugoslavija doček Nove godine 2024 Beograd

Hotel Jugoslavija

Miroslav Ilić uz pratnju orkestra Miše Mijatovića (Proslava Zlatnog jubileja 50 godina karijere)
od 100 € sa hranom i pićem

Splav Kartel doček Nove godine 2024 Beograd

Splav Kartel

Katarina Bojović i Đorđe Mutlak
35 € sa pićem + rezervacija

Svečana sala Simona doček Nove godine 2024 Beograd

Svečana sala Simona

Zorana Mićanović, Denis Ibrahimović, Nikola Stevanović i orkestar Ace Stojneva
od 25 € sa hranom

Na Vodi Kafana doček Nove godine 2024 Beograd

Na Vodi Kafana

Mirče Radulović, Stojče Sandić i Milena Sandić
39 € sa pićem + rezervacija

Restoran Ser Gilles doček Nove godine 2024 Beograd

Restoran Ser Gilles

Nevena Nensi Stojanović, Bogdan Martinović i Adrenalin Band
od 45 € sa hranom i pićem

Hotel Majdan doček Nove godine 2024 Beograd

Hotel Majdan

Katarina Živković i Jovan Perišić
od 120 € sa hranom i pićem

Klub Stefan Braun doček Nove godine 2024 Beograd

Klub Stefan Braun

Resident Djs kluba Stefan Braun
od 60 € sa pićem za žene i od 70 € sa pićem za muškarce

Gradska kafana doček Nove godine 2024 Beograd

Gradska Kafana

Nemanja Toplica Standby Band i Nada Ljubojević
39 € sa pićem + rezervacija

Klub Kabinet doček Nove godine 2024 Beograd

Klub Kabinet

Dj Playa, Dj Kizami, Diana Tarakaj i Sloba Trivanović
33 € sa pićem i keteringom + rezervacija

Čorba kafe doček Nove godine 2024 Beograd

Čorba Kafe

Aura Band
od 30 € sa pićem za žene i od 35 € sa pićem za muškarce

Doček Nove Godine 2024 – Nova Godina 2024 Beograd

Kako se bliži kraj jeseni, i Nova godina 2024. počinju ona standardna pitanja i nedoumice - sa kim je dočekati, šta obući, i najvažnije - gde za Novu godinu?

Doček Nove godine je jedan od najvećih globalnih proslava koji obeležava poslednji dan u godini po gregorijanskom kalendaru - 31. decembar. Odbrojavanje počinje jednako za sve, gde god se nalazili u svetu.

Doček Nove godine u Beogradu, a posebno doček Nove godine, je upravo ono nezaboravno iskustvo koje želite, uz drage ljude, na pravi način. Na vama je samo da nađete najbolju žurku, da na pravi način ispratite staru i uđete u novu godinu.

Nova godina Beograd i portal Beograd noću – Sinonimi za dobar tulum

Za ovaj dugo očekivani događaj, najpopularniji portal za noćni život beogradnocu.com izdvojio je najbolje ponude za Novu godinu. Ne verujete? Pogledajte opcije, i uverićete se i sami!

Na portalu Beograd noću možete:

  • Pratiti kompletnu ponudu za doček 2024. u Beogradu na jednom mestu.
  • Saznati sve cene dočeka Nove godine u prestonici.
  • Rezervisati najbolje mesto u bilo kom klubu, splavu, kafani, baru, restoranu ili hotelu za doček godine 2024.
  • Karte za doček u Beogradu, za koji god da se odlučite, možete poručiti da vam se dostave na željenu adresu bilo gde na teritoriji Srbije ili u inostrastvu.

Uz Beograd noću ne morate mnogo da razmišljate o tome kako će izgledati doček nove 2024. godine, računate niti brinete. Na vama je sam da se sredite u glamuroznom stilu dočeka Nove godine i zablistate, zamislite želju u ponoć, zagrlite one najdraže ortake, drugarice, devojke, momke, porodicu, ljude s kojima ste tu, a onda i onima sa kojima niste da podelite radost i utiske iz noćnog provoda u Beogradu.

Doček Nove godine - devojke deda mrazice

Rezervacije za doček Nove godine 2024. - na vreme rezervišite!

Ne, niste poludeli ako rezervišete svoj sto već u oktobru! Rezervacije za doček Nove 2024. godine su obavezne. Informišite se o ponudama, iskoristite rane akcije i pogodnosti, posebno ako planirate doček u većim grupama, i birajte najbolje za sebe. I sve naravno uz budžet kojim raspolažete! 

Mi smo zaduženi za sve što poželite! Vaše želje se ispunjavaju samo jednim klikom na Online rezervacije ili jednim pozivom na telefone 062 34 34 33, 063 34 34 33 i 063 33 33 44.

Gde za Novu godinu? Doček 2024 uz Beograd noću!

Već krajem novembra, a ponekad i ranije, čujemo famozno pitanje “Gde za Novu godinu?”, posle kog nas hvata panika ukoliko još uvek ne znamo odgovor na njega, tj gde ćemo provesti novogodišnju noć i sa kim. 

Kako bi vam na najbolji, najglamurozniji, ili najluđi način započela Nova godina 2024 Beograd noću je tu za vas! Vreme je za najluđu novogodišnju noć!

Doček Nove godine - konobar sa kapom

Nova godina 2024 Beograd - doček po svačijem ukusu

Beograd, kao jedna od najpopularnijih destinacija za provod u Evropi u poslednjih par godina, nepogrešiv je izbor kako za preko cele godine, tako i za doček. Beograd je prepun neverovatnih novogodišnjih žurki, koje će odgovarati svačijem stilu i ukusu. 

Ono što vas čeka za najluđu noć jeste provod na svim mogućim lokacijama , pa vam se nudi širok izbor, od najluksuznijih restorana i hotela, preko DJ house žurki u klubovima, do kafanskih zabava uz živu muziku i tamburaše. 

Takođe, veoma popularan je i doček Nove godine na poznatim prestoničkim splavovima koji su itekako poznati po vrhunskim žurkama. Novogodišnje ponude uključuju apsolutno sve, a i mnogo više, pa smo sigurni da vas čeka idealan provod u najluđoj noći!

Doček Nove godine 2024 - Vrhunski provod po pristupačnim cenama

Koliko će koštati Nova godina 2024. u Beogradu? Ovo je pitanje je koje svakog zanima i koje se postavlja sve češće kako se ona bliži. Kao što rekosmo, ponude za organizovane proslave Nove godine u Beogradu su šarenolike po svim pitanjima, pa tako i po pitanju dubine džepova.

Doček Nove godine možete proslaviti u nekoj od prestoničkih kafana, klubova, restorana ili hotela - izbor je na vama! Cene rezervacija se razlikuju od lokala do lokala, ali ono na šta se sigurno možete osloniti je raznovrsnost ponude i mogućnost da pronađete baš ono što vam odgovara, u skladu sa vrstom provoda koju najviše volite!

Dostupne su all-inclusive varijanre, rezervacije stola, pulta ili separea, a kod nas ćete brzo i jednostavno pronaći kakva je ponuda za ovogodišnji doček!

Doček Nove godine - klub

Doček Nove godine u kafani i klubu

Novu 2024. godinu možete dočekati već po ceni od 10 evra po osobi. To je recimo doček Nove godine u kafani. Čitaj - nekoj od kafana, jer pojedini kafanski dočeci koštaju i više. Za tih 10 evra podrazumeva se samo ulaz i rezervacija stola, dok se sve što se to veče popije plaća. 

U tim varijantama obično ste uslovljeni sa minimalnim potrošnjama koje morate napraviti to veče, a koje su uglavnom odnose na jednu flašu žestine po izboru za barski sto, jednu ili dve flaše žestine po izboru za visoko sedenje i kafanski sto, a dve flaše žestine po izboru za separe, ako postoje separei. 

Ako pored toga što ste doček Nove godine platili samo 10 evra ne želite da budete uslovljeni sa minimalnom potrošnjom, moraćete da se zadovoljite mestom za pultom. Dakle low cost zaista postoji!

Ukoliko više preferirate all inclusive varijante, da imate u cenu uključeno neograničeno domaće piće, i poneko možda strano, to će vas koštati oko 25, 30 evra. To važi za kafane i klubove u Beogradu.

Doček 2024. u restoranima i hotelima

Za doček Nove godine u restoranima potrebno je da izdvojite 5, 10 evra više od toga. Zapravo, za već od 35 evra imaćete u cenu uračunatu večeru i neograničeno domaće piće. Za ekskluzivnije restorane u Beogradu, kao i hotele, gde nastupaju poznati pevači, za istu ponudu ćete morati da izdvojite duplo više para. 

Takvi, ekskluzivni dočeci kreću sa cenom od 70 evra po osobi, pa idu naviše. Istinu za volju, na mnogim takvim mestima, ali ne i svim, u cenu ćete imati uključena i strana pića.

Ako ste spremni da izdvojite veću svotu novca za doček od svega navedenog, za vas su onda definitivno premium klubovi gde doček može da vas zajedno sa rezervacijom mesta izađe od 50 evra, pa sve do nekoliko stotina evra, i da za te pare nemate piće uključeno u cenu, već morate da platite sve što popijete to veče. Razume se, to su cene po osobi. 

Da, dobro ste pročitali. Hoteli sa pet zvezdica nude takođe premium užitak za od 100 evra, pa do nekoliko stotina evra po osobi. S tim da u toj varijanti imate uračunatu večeru u cenu, kao i piće dobrodošlice.

Bez obzira na to šta preferirate i kakve su vam mogućnosti - Nova godina u Beogradu i te kako ima šta da ponudi.

Doček Nove godine - ukrasi

Nova godina 2024 na pragu - počnite da planirate provod

Vreme je da krenete da planirate gde, šta, kako i sa kim ćete proslaviti ovu Novu godinu ukoliko ste u Beogradu. Kada su u pitanju ponude za doček Nove godine Beograd je ovog puta nadmašio sebe. 

Mi smo tu da vam ponudimo upravo ona mesta kakva priželjkujete i pomognemo vam da budete sigurni da vas čeka baš onaj muzički repertoar koji želite da čujete. Bilo da je to klub, kafana, splav, kafić, bar, hotel ili restoran, ovde možete pronaći apsolutno sve što vam treba za savršen noćni provod za doček 2024.

Novogodišnje ponude za doček su zaista fantastične, a mi za vas ekskluzivno izdvajamo samo najbolje. Provod koji vas očekuje – biće garantovano nezaboravan! Izaberite vaše idealno mesto za doček iz najraznovrsnije ponude koju vam donosi portal Beograd noću i provedite se kao nikada do sada!

Doček Nove godine - gužva u klubu

Doček Nove godine 2024. za turiste - provod kao posebna atrakcija

Nova godina Beograd čini jednom od omiljenih i najpoželjnijih turističkih destinacija svih onih koji žele kvalitetan noćni provod svaki dan, a posebno u najluđoj noći. Kao i svi prethodni dočeci deceniju unazad, i ovaj doček Nove godine u Beogradu je organizovan tako da zadovolji svačiji ukus i svačiji džep. 

Dakle, turisti, kao i ljudi odavde, stavljeni su na stotine slatkih muka jer mogu da biraju najrazličitije ponude za doček Nove godine, a kojih ima isto toliko. Mnogobrojni restorani, hoteli, event centri, klubovi, kafane, splavovi, barovi... Nova godina 2024. čekaće se svuda, za to ne morate da brinete. Provod u najluđoj noći je zagarantovan da bude najbolji provod kojim ćete startovati novu, i ispratiti staru godinu, zbog čega je rezervacija pravog lokala obavezna.

Sve to još jednom opravdava tvrdnju da je Beograd prestonica zabave kada su u pitanju izlasci i dobar noćni provod - zapravo, verovatno najbolji provod koji možete očekivati u ovom delu Evrope. Zbog svega toga, ne čudi i činjenica da kada se kaže Nova godina 2024 Beograd bude ono na šta veliki broj turista odmah pomisli, što zbog ličnog iskustva, što zbog toga što im je neko preneo svoje pozitivne utiske već doživljenog!

Nova godina 2024 Srbija - doček van Beograda

Ukoliko je, pak, vaš izbor za doček Novi Sad, pronađite vaše idealno mesto preko vašeg omiljenog portala za noćni život Novog Sada - novisadnocu.com i priuštite sebi i svojim bližnjima doček za pamćenje koji ćete dugo prepričavati!

Novi Sad važi za centar severnog dela Srbije, i tu se takođe nudi mnoštvo fenomenalnih lokala u kojima ćete Novu godinu dočekati na najbolji mogući način. Od brojnih klubova, kafana, splavova i restorana, do kafića i barova, sve što poželite Novi Sad će vam i pružiti. 

Sa svojim specifičnim i drugačijim šarmom, noćni provod u Novom Sadu je osveženje za dušu i odlična promena za one koji žele da iskuse nešto novo. Zašto se ne bi nekad i Beograđani i Novosađani i rotirali?

Dobro je poznato da i jug Srbije posebno voli novosadski provod. A i kako ne? Povoljan smeštaj, kvalitetna ponuda, dobar noćni provod, kao i raznovrsna mesta za izlazak u Novom Sadu, čine ga vrhunskim izborom kada je u pitanju provod. 

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine u Novom Sadu koje smo vam spremili, a samo jednim pozivom na broj telefona 069 21 069 21 možete rezervisati vaše mesto i obezbediti sebi do sad nezapamćeni doček!

Doček Nove godine - jelka

Neka doček Nove 2024. godine bude najbolji do sada!

Bilo da se odlučite da za doček Nove godine Beograd bude vaš izbor, bilo da u Novu godinu zakoračite u klubu, kafani, restoranu, hotelu, baru, ili na trgu - Želimo vam da to bude u sreći, zdravlju i veselju, sa vama dragim ljudima. Za dobar provod, mi smo tu uvek za vas!

Doček Nove godine - Jelena Rozga