Filter prikaza:

Docek Nove Godine 2020 – Nova Godina 2020 Beograd

Docek-Nove-godine-2019-splav-River

Splav River

Dj Gru, Dj Marko Španac, Milica Atanacković i Nikola Mićović

Docek-Nove-godine-2019-majestic

Hotel Majestic

Orkestar Časlava Ljubenovića "A Što Ne Bi Moglo" uz pratnju Marije Stanišić

Docek Nove Godine 2020 – Nova Godina 2020 Beograd

Docek Nove godine 2020. u Beogradu

Kako se bliži kraj jeseni počinju ona standardna pitanja i nedoumice - kuda za Novu Godinu?
Doček Nove godine je jedan od najvećih globalnih proslava koji obeležava poslednji dan u godini po gregorijanskom kalendaru - 31. decembar. Odbrojavanje počinje jednako za sve, gde god se nalazili u svetu. Doček Nove godine u Beogradu, a posebno doček nove godine 2020, je upravo ono nezaboravno iskustvo koje želite, uz drage ljude, na pravi način. Na vama je samo da nađete najbolju žurku, da na pravi način ispratite staru i uđete u novu godinu. Mi smo se potrudili da vam upravo u tome pomognemo time što smo za vas izdvojili one neizostavne novogodišnje žurke koje ne smete propustiti. Vreme je za najluđu novogodišnju noć!

Već krajem novembra, a ponekad i ranije, čujemo famozno pitanje “Gde za Novu?”, posle kog nas hvata panika ukoliko još uvek ne znamo odgovor na njega, tj gde ćemo provesti novogodišnju noć. Da se to ne bi desilo i ove godine, na vreme razmislite kako biste voleli da novogodišnju noć provedete, pa shodno tome i izaberite neku od najboljih žurki u tom stilu. Jer Beograd nudi ponešto za svakoga.

Docek Nove godine Beograd

Doček Nove godine Beograd – u 2020. u velikom stilu

Beograd, kao jedna od najpopularnijih destinacija za provod u Evropi u poslednjih par godina, nepogrešiv je izbor za Doček Nove godine 2020. Beograd je prepun neverovatnih novogodišnjih žurki, koji će odgovarati svačijem stilu i ukusu. Ono šo vas čeka za najluđu noć jeste provod na svim mogućim lokacijama, pa vam se nudi širok izbor, od najluksuznijih restorana i hotela, preko DJ house žurki u klubovima, do kafanskih zabava uz živu muziku i tamburaše. Takođe, veoma popularan je i doček Nove godine na poznatim prestoničkim splavovima koji su itekako poznati po vrhunskim žurkama. Ponuda uključuje apsolutno sve, pa smo sigurni da vaš idealan provod u najluđoj noći čeka na vas! Uz to, može se pronaći idealno mesto za doček i po veoma pristupačnim cenama, koje u najvećem broju slučajeva uključuje all inclusive doček i uslugu, što umnogome doprinosi fenomenalnom provodu. Ne morate da razmišljate, da računate ili brinete, samo da se sredite u glamuroznom stilu dočeka Nove godine i zablistate, zamislite želju u ponoć, zagrlite one najdraže ortake, drugarice, devojke, momke, porodicu, ljude s kojima ste tu, a onda i onima sa kojima niste da podelite radost i utiske iz noćnog provoda u Beogradu.

Docek Nove godine Beograd

Docek Nove godine Beograd 2020 – pravi noćni provod za iskusne

Vaš omiljeni portal koji vas godinama vodi kroz najbolju ponudu noćnog života u Beogradu - beogradnocu.com i ove godine sprema širok izbor za doček Nove godine 2020. godine, pa ne morate da brinete o idealnom mestu za provod u novogodišnjoj noći. Mi smo tu da osiguramo to da vaše najuzbudljivije i najluđe veče u godini bude za pamćenje!

Vreme je da krenete da planirate gde, šta, kako i sa kim ćete proslaviti ovu Novu godinu ukoliko ste u Beogradu. Ponuda je zaista fantastična, ekskluzivno izdvajamo samo najbolje, a provod koji vas očekuje – biće garantovano nezaboravan! Izaberite vaše idealno mesto za doček iz najraznovrsnije ponude koju vam donosi portal beogradnocu i provedite se kao nikada do sada!

Mi smo tu da vam ponudimo upravo ona mesta kakva priželjkujete i pomognemo vam da budee sigurni da vas čeka baš onaj muzički repertoar koji želite da čujete. Bilo da je to klub, kafana, splav, kafe, bar, hotel ili restoran, ovde možete pronaći apsolutno sve što vam treba za savršen noćni provod za doček 2020.

docek nove godine tilt

Rezervacije za doček Nove godine 2020.

Nova godina više no ijedna druga noć u godini zahteva obavezne rezervacije i svake godine je sve veća potražnja za nekim od lokala u našoj ponudi, tako da ne-niste poludeli ako rezervišete svoj sto već u oktobru! Rezervacije za doček Nove godine su obavezne. Informišite se o ponudama, iskoristite rane akcije i pogodnosti, posebno ako planirate doček u većim grupama, i birajte najbolje za sebe.

I sve naravno uz budžet kojim raspolažete! Mi smo zaduženi za sve što poželite! Vaše želje se ispunjavaju samo jednim klikom na Online ili jednim pozivom na telefone 063 33 33 44 i 063 34 34 33.

docek nove godine kafana stara pesma ukras

Doček Nove godine 2020. van Beograda?

Ukoliko je, pak, vaš izbor za doček Nove 2020. godine Novi Sad, pronađite vaše idealno mesto preko vašeg omiljenog portala za noćni život Novog Sada - novisadnocu.com i priuštite sebi i svojim bližnjima doček za pamćenje koji ćete dugo prepričavati!

Novi Sad važi za centar severnog dela Srbije, i u tom delu takođe nudi mnoštvo fenomenalnih lokala u kojima ćete Novu godinu dočekati na najbolji mogući način. Od brojnih klubova, kafana, splavova i restorana, do kafića i barova, sve što poželite Novi Sad će vam i pružiti. Sa svojim specifičnim i drugačijim šarmom, noćni provod u Novom Sadu je osveženje za dušu i odlična promena za one koji žele da iskuse nešto novo. Zašto se ne bi nekad i Beograđani i Novosađani i rokirali? A zna se da jug Srbije naročito voli novosadski provod. A i kako ne? Povoljan smeštaj, kvalitetna ponuda, dobar noćni provod, raznovrsna mesta za izlazak u Novom Sadu.
Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2020 u Novom Sadu koje smo vam spremili, a samo jednim pozivom na broj telefona 069 21 069 21 možete rezervisati vaše mesto i obezbediti sebi do sad nezapamćeni doček!

Ukoliko ipak želite da Novu 2020. dočekate u nekoj od evropskih destinacija, za vas preporučujemo:

Docek nove godine u Evropi

Evropa je takođe izbor za doček Nove 2020. godine. Vikend putovanja, odlazak u neke od metropola na par dana, spajanje slobodnih dana, odmora od ispita i obaveza, sveukupno - idealno vreme za turizam i zabavu! Međutim uvek treba voditi računa i o tome šta sve treba za takvo putovanje spremiti i znati da niste kod kuće. Obavezno osiguranje i veći oprez. Upravo zato, uz našu pomoć, nećete lutati i pitati se kuda i šta, već budite sigurni da idete u provereno dobar provod i na doček Nove 2020. godine u Eropi za pamćenje!