• Ušće bb
  Beograd, Novi Beograd
 • 00:00h - 04:00h
 • Pop / Folk
 • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Splav Kartel nalazi se na najpopularnijoj beogradskoj adresi za letnji provod. Potpuno je renoviran i nudi raznovrstan muzički program. Kartel  je poznat kao mesto gde se prave najbolje žurke u gradu, a svako ko dočeka jutro na ovom splavu moći će da uživa u buđenju sunca i prekrasnom pogledu na Kalemegdan.

Ukoliko ne želite da propustite vrhunsku zabavu rezervišite sebi mesto na ovom splavu i uživajte sa svojom ekipom do ranih jutarnjih časova.

Rezervišite online brzo i lako

Splav Kartel kapciteta je 450 ljudi, a rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Rezervišite putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Splav Kartel Beograd devojka na ogradi

Zašto izaći u klub Kartel? 

Ukoliko se osećate kao da je svaki vaš izlazak jedan veliki deja vu, posetom splavu Kartel, potpuno ćete promeniti percepciju izlaska u noćni klub. Kartel klub će vam doneti jedinstveno iskustvo koje se izdvaja od bilo kog drugog.

Ovaj lokal je na prestoničkoj mapi jedan od retkih mesta koji pruža nesvakidašnju zabavu, zbog čega Beograd noću Kartel izdvaja kao jedno od najboljih mesta za noćni provod. 

Opis nesvakidašnjeg splava Kartel 

Kartel je karakterističan objekat predviđen za sve koji cene vrhunski ugođaj gde se svako oseća kao jedan od dominantnih faktora u stvaranju vrele klupske atmosfere. Vrhunska usluga i atraktivan dizajn, čini vaš boravak na splavu Kartel nezaboravnim. 

Uverite se zašto je klub Kartel omiljena destinacija Beograđana, ali i svih onih koji posete našu prestonicu.  Za sve njih,  Kartel je sa razlogom nezaobilazna stanica, a ukoliko još niste, vreme je da se upoznate sa njegovim čarima

Enterijer na splavu

Enterijer splava Kartel je potpuno renoviran te predstavlja pravo osveženje u gradu i odlično utočište za sve one ljubitelje dobrog noćnog provoda koji su sa nestrpljenjem čekali jedno ovakvo mesto za izlazak. 

Ovaj lokal je namenjen za urbanu gradsku publiku i mlade ljude kojima je zabava imperativ, pa je iz tog razloga i uređen tako da zadovolji sve one koji ga rado posećuju. Kartel je mesto koje akcenat stavlja kako na ambijent tako i na atmosferu. 

Muzika koja se sluša na Kartelu

Kartel splav je mesto koje tradicionalno neguje dobar domaći zvuk, pa svi posetioci ovde mogu uživati u komercijalnoj narodnoj, folk, starogradskoj i zabavnoj muzici. Pored najboljih beogradskih bendova, na Kartelu nastupaju i najveće zvezde domaće muzičke scene.

Ko izlazi na Kartel - ekipa koja se okuplja na splavu

Klub Kartel Beograd predviđen je za iskusne klabere koji vole da na spektakularan način dočekaju zoru na beogradskom splavu. Od svojih početaka, Kartel klub važi za mesto koje privlači urbane gradske ekipe, a dress code na ovom splavu je isključivo elegantan i sofisticiran.

Splav Kartel Beograd vesele devojke

Ukoliko vam sve ovo zvuči primamljivo, obujte svoje najlepše cipele i pravo u najbolji noćni izlazak na splavu Kartel. 

Lokacija i radno vreme Kartela

Splav Kartel  nalazi se ispod starog železničkog mosta sa novobeogradske strane, na adresi  Ušće bb. Prvi je u nizu splavova gde su nalaze i drugi popularni objekti, kao što su Tag, Freestyler, HotMess i Port, pa kada dolazite na ovo mesto koje je središte noćnog života u prestonici, ne možete nikako zaobići Kartel splav.

Kartel Beograd radi od ponoći pa sve do 04:00h ujutru.

Parking kod splava Kartel

Velika prednost ovog splava je u tome što u neposrednoj blizini postoji veliki besplatni parking pa ukoliko odlučite da to veče zaobiđete alkoholna pića slobodno možete doći sopstvenim prevozom.

Za sve one koji ne žele da se odreknu čašice žestine dok se provode na splavu Kartel preporuka je da ostave automobil kod kuće, a do Kartela vrlo lako možete doći gradskim prevozom ili taksijem. 

Pomenuti splav predstavlja sinonim za dobar prestonički provod, pa ako želite da vas vide i da budete viđeni na jednom od najboljih begradskih splavova obavezno napravite rezervaciju i uživajte u čarima noćnog izlaska koje Kartel nudi.

Splav Kartel - uslovi za rezervacije

Uslov za barski sto - minimalna potrošnja 7000 dinara (ali često može i bez uslova, dok je za gostovanja potrebna jedna regular flaša stranog žestokog pića po izboru)
Uslov za visoko sedenje - jedna regular flaša stranog žestokog pića po izboru (za gostovanja jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru)
Uslov ze separe - dve regular flaše stranog žestokog pića po izboru (za gostovanja dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru)

Splav Kartel Beograd žurka

Splav Kartel cenovnik - cene pića

 • flaša žestokog pića regular - 9.360 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 14.640 RSD pa naviše
 • šampanjac od 17.000 RSD pa naviše
 • flaša vina od 4.300 RSD do 8.900 RSD
 • kokteli od 550 RSD do 1.180 RSD
 • žestoko piće na čašu od 390 RSD pa naviše
 • pivo od 350 RSD do 580 RSD
 • vino u malim flašicama - 420 RSD
 • rakije - 390 RSD
 • energetsko piće - 500 RSD
 • sokovi - 300 RSD
 • voda - 250 RSD i 290 RSD

Splav Kartel vlasnik - Kartel vlasnici

Kartel, sad već popularan beogradski splav, su otvorili vlasnici Gradske kafane, pa možemo reći da kada je u pitanju splav Kartel vlasnici već imaju iskustva u organizovanju dobrih žurki. Tako da nema sumnje da vas na ovom mestu očekuju nezaboravni provodi do svitanja.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kartel