• Ušće bb
  Beograd, Novi Beograd
 • 00:00h - 04:00h
 • Pop / Folk
 • 400 Ljudi

Program splava

PETAK 02. Oktobar
Aleksandra Mladenović od 21h

SUBOTA 03. Oktobar
Magla band od 21h

NEDELJA 04. Oktobar
Žile Hram i Kristina Radosavljević od 21h

Enterijer

Splav Kartel nalazi se na najpopularnijoj beogradskoj adresi za letnji provod. Potpuno je renoviran i nudi raznovrstan muzički program. Kartel splav je poznat kao mesto gde se prave najbolje žurke u gradu, a svako ko dočeka jutro na splavu Kartel moći će da uživa u buđenju sunca i prekrasnom pogledu na Kalemegdan.

Kartel je idealan za sve one kojima je bitan dobar provod i kvalitetna svirka najboljih bendova i zvezda sa domaće estrade. Ukoliko ne želite da propustite vrhunsku zabavu rezervišite sebi mesto na ovom splavu i uživajte sa svojom ekipom do ranih jutarnjih časova.

Kartel splav rezervacije - online brzo i lako

Splav Kartel kapciteta je 450 ljudi, a s obzirom na to da se radi o jednom od najposećenijih i najpopularnijih splavova u Beogradu rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Ako želite da izađete na ovaj splav Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. 

Zašto izaći u Kartel klub 

Ukoliko se osećate kao da je svaki vaš izlazak jedan veliki deja vu, posetom splavu Kartel, potpuno ćete promeniti percepciju izlaska u noćni klub. Kartel klub će vam doneti senzacionalno iskustvo koje se razlikuje od svega što ste do sada iskusili u izlasku

Vrlo specifična atmosfera u kojoj dominira vrhunska usluga i nesvakidašnji ambijent, čini da se osećate kao u bilo kom svetski poznatom klubu. Ovaj splav je na prestoničkoj mapi jedan od retkih mesta koji pruža nesvakidašnju zabavu, zbog čega Beograd noću Kartel izdvaja kao jedno od najboljih mesta za noćni provod. 

Kartel - opis nesvakidašnjeg splava za urbane klabere 

Kartel splav je karakterističan objekat predviđen za sve koji cene vrhunski ugođaj gde se svako oseća kao jedan od dominantnih faktora u stvaranju vrele klupske atmosfere. Vrhunska usluga i atraktivan dizajn svakog kutka splava, čini vaš boravak na splavu Kartel nezaboravnim. Uverite se zašto je Klub Kartel omiljena destinacija Beograđanima noću, ali i svima koji prestonicu posete. Splav Kartel je sa razlogom nezaobilazna stanica, a ukoliko još niste, vreme je da se upoznate sa njegovim čarima

Enterijer kluba Kartel Beograd

Enterijer splava Kartel je potpuno renoviran te predstavlja pravo osveženje u gradu i odlično utočište za sve one ljubitelje dobrog noćnog provoda koji su sa nestrpljenjem čekali jedno ovakvo mesto za izlazak. 

Kartel splav je namenjen za urbanu gradsku publiku i mlade ljude kojima je zabava imperativ, pa je iz tog razloga i uređen tako da zadovolji sve one koji ga rado posećuju. Kartel je mesto koje akcenat stavlja kako na ambijent tako i na atmosferu pa onda i ne čudi zbog čega je ovaj splav dobitna kombinacija za vrhunski provod do ranih jutarnjih časova.

Muzika koja se sluša na Kartelu

Kartel splav je mesto koje tradicionalno neguje dobar domaći zvuk, pa svi posetioci ovde mogu uživati u komercijalnoj narodnoj, folk, starogradskoj i zabavnoj muzici. Pored najboljih beogradskih bendova, na Kartelu nastupaju i najveće zvezde domaće muzičke scene, stoga ne čudi zbog čega je Kartel klub Beograd na tako dobrom glasu kada je noćni provod u pitanju.

Ko izlazi na Kartel - ekipa koja se okuplja na splavu

Klub Kartel Beograd predviđen je za iskusne klabere koji vole da na spektakularan način dočekaju zoru na beogradskom splavu. Od svojih početaka, Kartel klub važi za mesto koje privlači urbane gradske ekipe, a dress code na ovom splavu je isključivo elegantan i sofisticiran. Svima koji su željni karakterističnog provoda koji se umnogome razlikuje od ostalih gradskih mesta, Kartel splav će ponudi najbolji provod. 

U danima koji slede nakon burnog izlaska očekujte splav Kartel slike koje će ujedno predstavljati uspomenu i podsetnik da se vratite na ovo mesto. Ukoliko vam sve ovo zvuči primamljivo, obujte svoje najlepše cipele i pravo u najbolji noćni izlazak na splavu Kartel. 

Splav Kartel lokacija

Splav Kartel Beograd je potpuno renoviran i spreman da dočeka sve one kojima je dobar provod na prvom mestu. Nalazi se ispod starog železničkog mosta sa novobeogradske strane, a splav Kartel adresa je Ušće bb

Prvi je u nizu splavova gde su nalaze i drugi popularni objekti, kao što su Tag, Freestyler, HotMess i Port,, pa kada dolazite na ovo mesto koje je središte noćnog života u prestonici, ne možete nikako zaobići Kartel splav.

Parking kod splava Kartel

S obzirom na to da se radi o splavu koji se nalazi na mestu koje je epicentar zbivanja u Beogradu kada je noćni život u pitanju, verovatno mnogi misle da je pronaći parking mesto u okolini noćna mora. 

Baš tu se krije velika prednost ovog splava jer u neposrednoj blizini postoji veliki besplatni parking pa ukoliko odlučite da to veče zaobiđete alkoholna pića slobodno možete doći sopstvenim prevozom.

Za sve one koji ne žele da se odreknu čašice žestine dok se provode na splavu Kartel preporuka je da ostave automobil kod kuće, a do Kartela vrlo lako možete doći gradskim prevozom ili taksijem. 

Klub Kartel Beograd - radno vreme

Kartel Beograd radi od ponoći pa sve do 04:00h ujutru. S obzriom na to da su gužve na Kartelu nešto što se podrazumeva, dobro bi bilo da dođete nešto ranije kako biste na vreme ušli i zauzeli svoje mesto. 

Pomenuti splav predstavlja sinonim za dobar prestonički provod, pa ako želite da vas vide i da budete viđeni na jednom od najboljih begradskih splavova obavezno napravite rezervaciju i uživajte u čarima noćnog izlaska koje Kartel nudi.

Splav Kartel cenovnik - cene pića

 • flaša žestokog pića regular - 9.360 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 14.640 RSD pa naviše
 • šampanjac od 17.000 RSD pa naviše
 • flaša vina od 4.300 RSD do 8.900 RSD
 • kokteli od 550 RSD do 1.180 RSD
 • žestoko piće na čašu od 390 RSD pa naviše
 • pivo od 350 RSD do 580 RSD
 • vino u malim flašicama - 420 RSD
 • rakije - 390 RSD
 • energetsko piće - 500 RSD
 • sokovi - 300 RSD
 • voda - 250 RSD i 290 RSD

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kartel