• Sajamski kej bb
  Beograd, Savski venac
 • 23:00h - 04:00h
 • Pop / Folk
 • 450 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Kartel nalazi se na najpopularnijoj beogradskoj adresi za letnji provod. Potpuno je renoviran i nudi raznovrstan muzički program. Kartel  je poznat kao mesto gde se prave najbolje žurke u gradu, a svako ko dočeka jutro na ovom splavu moći će da uživa u buđenju sunca i prekrasnom pogledu na Kalemegdansku tvrđavu i Beogradskog pobednika koji se pruža sa ovog mesta.

Ukoliko ne želite da propustite vrhunsku zabavu rezervišite na vreme sebi mesto za splav Kartel i uživajte sa svojom ekipom do ranih jutarnjih časova. Odličan provod vam je zagarantovan.

Splav Kartel rezervacije - online brzo i lako

Splav Kartel kapciteta je 450 ljudi, a rezervacije su obavezne. Putem našeg korisničkog Call centra na jedan od dva svima dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, kao i online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom popularnom klubu na vodi.

Za splav Kartel Beograd Noću je omogućio rezervisanje i putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti koje se ogledaju kroz unovčavanje sakupljenih poena.

Splav Kartel Beograd devojka na ogradi

Zašto izaći na Kartel splav? 

Ukoliko se osećate kao da je svaki vaš izlazak jedan veliki deja vu, posetom splavu Kartel, potpuno ćete promeniti percepciju izlaska u noćni klub. Kartel splav će vam doneti jedinstveno iskustvo koje se izdvaja od bilo kog drugog.

Ovaj lokal je na prestoničkoj mapi jedan od retkih mesta koji pruža nesvakidašnju zabavu, zbog čega Kartel Beograd noću izdvaja kao jedno od najboljih mesta za noćni provod.

Opis nesvakidašnjeg splava Kartel 

Kartel je karakterističan objekat predviđen za sve koji cene vrhunski ugođaj, gde se svako oseća kao jedan od dominantnih faktora u stvaranju vrele klupske atmosfere. Vrhunska usluga i atraktivan dizajn, čini vaš boravak na Kartel splavu nezaboravnim.

Uverite se zašto je splav Kartel omiljena destinacija Beograđana, ali i svih onih koji posete našu prestonicu. Želimo da istakenmo da je Kartel splav nezaobilazna destinacija za provod svih mladih turista koji dolaze u Beograd. Za sve njih, Kartel je sa razlogom mesto koje posećuju, a ukoliko još niste, vreme je da se i vi upoznate sa njegovim čarima.

Enterijer koji krasi splav Kartel Beograd

Enterijer splava Kartel Beograd je potpuno renoviran te predstavlja pravo osveženje u gradu i odlično utočište za sve one ljubitelje dobrog noćnog provoda koji su sa nestrpljenjem čekali jedno ovakvo mesto za izlazak.

Ovaj lokal je namenjen za urbanu gradsku publiku i mlade ljude kojima je zabava imperativ, pa je iz tog razloga i uređen tako da zadovolji sve one koji ga rado posećuju. Kartel Beograd je mesto koje akcenat stavlja kako na ambijent tako i na atmosferu.

Muzika koja se sluša na Kartelu

Kartel splav je mesto koje tradicionalno neguje dobar domaći zvuk, pa svi posetioci ovde mogu uživati u komercijalnoj narodnoj, folk, pop i zabavnoj muzici. Pored najboljih beogradskih bendova, Kartel je mesto na kojem nastupaju i najveće zvezde domaće muzičke scene. Koncepcija splava je takva da su petkom jaka gostovanja, subotom kako kada, a nedeljom je uvek Milan Živković, popularniji kao Žile Hram.

Od mesta koje možete rezervisati na splavu Kartel na raspolaganju su vam barski stolovi, visoka sedenja i separei. Što se tiče uslova za rezervacije četvrtkom, petkom i subotom za barski sto je potrebno otvoroiti jednu flašu stranog žestokog pića po izboru, ili dve flaše vina koje su zajedno otprilike u istoj vrednosti. Za visoko sednje potrebno je otvoriti jednu premium flašu, a za separe dve premium flaše. Nedeljom je za barski sto dovoljna i potrošnja u iznosu od 5000 dinara, s tim da često može i bez toga. Dok za visoko sedenje može da se otvori i jedna obična flaša, s tim da često može i samo potrošnja od 7000 dinara. Za separe nedeljom mogu da se otvore dve takođe obične flaše, a nekad i samo jedna. Pritom imajte na umu da je splav Kartel cenovnik sasvim korektan. Niže dole imate priliku da se upoznate sa preciznim cenama pića po artiklima koje nudi Kartel splav.

Ko izlazi na Kartel - ekipa koja se okuplja na splavu

Kartel je predviđen za iskusne klabere koji vole da na spektakularan način dočekaju zoru na beogradskom splavu. Od svojih početaka, Kartel splav važi za mesto koje privlači urbane gradske ekipe, a dress code na ovom splavu je isključivo elegantan i sofisticiran.

Splav Kartel Beograd vesele devojke

Ukoliko vam sve ovo zvuči primamljivo, obujte svoje najlepše cipele i pravo u najbolji noćni izlazak koji nudi splav Kartel.

Kartel Beograd - lokacija i radno vreme

Splav Kartel  nalazi se u neposrednoj blizini Brankovog mosta sa novobeogradske strane, na adresi  Ušće bb. Smešten je kao središnji splav u nizu splavova gde se nalaze i drugi slični popularni objekti, kao što su Tag, Freestyler, HotMess i Port, pa kada dolazite na ovo mesto koje je središte noćnog života u prestonici, ne možete nikako zaobići Kartel splav.

Kartel Beograd radi od ponoći pa sve do 04:00h ujutru.

Parking kojim raspolaže Kartel klub

Velika prednost ovog splava je u tome što u neposrednoj blizini postoji veliki besplatni parking pa ukoliko odlučite da to veče zaobiđete alkoholna pića slobodno možete doći sopstvenim prevozom.

Za sve one koji ne žele da se odreknu čašice žestine, ako su odlučili da klub Kartel bude mesto njihovog provoda, preporuka je da ostave automobil kod kuće, a do Kartela vrlo lako možete doći gradskim prevozom ili taksijem.

Pomenuti splav predstavlja sinonim za dobar prestonički provod, pa ako želite da vas vide i da budete viđeni na jednom od najboljih begradskih splavova obavezno napravite rezervaciju i uživajte u čarima noćnog izlaska koje Kartel nudi. A već sutradan vas splav Kartel slike iz provoda od sinoć očekuju na portalu Beograd Noću.

Splav Kartel Beograd žurka

Splav Kartel cenovnik - cene pića

 • flaša žestokog pića regular - 11.760 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 22.900 RSD pa naviše
 • šampanjac od 24.000 RSD pa naviše
 • flaša vina od 5.500 RSD do 8.500 RSD
 • kokteli od 550 RSD do 1.600 RSD
 • žestoko piće na čašu od 460 RSD pa naviše
 • pivo od 430 RSD do 660 RSD
 • vino u malim flašicama - 610 RSD
 • rakije 0,03 - 510 RSD
 • energetsko piće - 650 RSD
 • sokovi - 370 RSD
 • voda - 360 RSD i 390 RSD

Splav Kartel vlasnik - Kartel vlasnici

Kartel, sad već popularan beogradski splav, su otvorili vlasnici Gradske kafane, pa možemo reći da kada je u pitanju splav Kartel vlasnici već imaju iskustva u organizovanju dobrih žurki. Tako da nema sumnje da vas na ovom mestu očekuju nezaboravni provodi do svitanja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Kartel
Average rating:  
 30 reviews
 by Otke

Woow kakva zurka! Ma sa Kartelom nema greske!

 by Gordana

Nastup Kace Zivkovic je bio super!

 by Tina

Kokteli su im ok

 by Jovana

Super smo se proveli ali je pevacica bas kasno krenula to je jedina zamerka

 by Nina Krstic

Provod za 10!

 by Rajko

Top splav sa narodnom muzikom!

 by Kolina

Volim izlaske ovde bas!

 by Dakica

Kasnili smo na rezervaciju ali su je ipak sacuvali! Odusevljeni smo uslugom!

 by Kristina

Sve pohvale! Rado dolazimo!

 by Sofija

Skoro svakog vikenda smo ovde! Super!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Kartel