• Nemanjina 4
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 05:00h
  • Disco / House / RnB
  • 450 Ljudi

Program kluba

PONEDELJAK 21. Januar
Balkan Hits Mask Off

UTORAK 22. Januar
Dizel Night - DJ Dacha

SREDA 23. Januar
Candy Shop - Dacha (house)

ČETVRTAK 24. Januar
SkyHigh Party - Gru (RnB & Hip Hop)

PETAK 25. Januar
Mashup - Damjan Eltech

SUBOTA 26. Januar
Not your saturday baby - Vuk (house)

NEDELJA 27. Januar
Por qué no? Tito Garmendia (dancehall, reggaeton, moombahton)

Enterijer

Klub Stefan Braun se nalazi nadomak glavne železničke stanice na adresi Nemanjina 4. Stefan Braun je po mnogo čemu jedinstven klub u Beogradu, specifičnog duha, originalne lokacije i pažljivo odabrane muzičke koncepcije. Klub Stefan Braun je jedini klub u gradu koji se nalazi na 9. spratu i u koji ulazite direktno iz lifta.

klub stefan braun ekipa

Vrata kluba su prvi put otvorena, sada već davne 2002. godine. Vrlo brzo nakon otvaranja zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije koja je vladala u klubu, klub zauzima jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda. Ta ista pozitivna energija od pre deset godina i dan danas vlada klubom. Veliki šank na sredini kluba je glavno mesto dešavanja. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke ključanja, kada i većina gostiju, pretežno atraktivne devojke, oskudno odevene, završe igrajući na šanku.

klub stefan braun zurka

Danas klub Mr. Stefan Braun predstavlja klub urbane orijentacije, sa modernom koncepcijom rada, u rangu najboljih klubova u svetu i sa širokom ciljnom grupom gostiju. Tim kluba čini preko pedeset ljudi sa velikim clubbing iskustvom koji se trude da zabavu podignu uvek na još viši nivo. Zahvaljujući svemu tome klub Mr. Stefan Braun je jedan od retkih klubova u Beogradu koji rade 7 dana u nedelji. Pored raznovrsnog muzičkog programa klub se odlikuje i organizovanjem raznovrsnih tematskih žurki, od kojih su neke i humanitarnog karaktera kada za šankom rade poznate ličnosti i kada se sakupljaju dobrovoljni prilozi za ustanove, institucije i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija.

klub stefan braun barmen

Jako popularni dani u Stefan Braunu su četvrtak kada se sluša RnB i petak koji je rezervisan za retro house hitove, a definitno najpopularniji dan je utorak i muzika iz devedesetih. Pored tog jako je interesantno i veče poznatih ponedeljkom kada se skupljaju prilozi za humanitarne akcije, kao i specijalna žurka nedeljom za ljubitelje malo tvrđe elektronske muzike pod nazivom Sunday Beat.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Stefan Braun

Mapa - Klub Stefan Braun