Barovi Beograd

Barovi u Beogradu, kao i u svakom drugom gradu na svetu koji ima razvijen ugostiteljski sistem, predstavljaju njegovu najmanju i osnovnu jedinicu. Međutim, ono po čemu se Beograd izdvaja od svih tih drugih sličnih gradova je neverovatno veliki broj tih barova i kafića koji postoje u odnosu na broj stanovnika. Ne samo u centru grada, već i na periferijama grada. Na koju god stranu da se okrenete svuda ćete videti neki od kafea ili barova. Stoga, barovi Beograd čine toliko zanimljivim, da biste svaki dan mogli da idete u neki drugi bar u kojem nikada pre niste bili, i dok bi stigli da ih sve obiđete, a ono bi se mnogo novih otvorilo koje tek trebate da posetite.

Kada se čuje reč barovi, ono što se prvo pomisli jeste neka lagana varijanta noćnog izlaska. U suštini to i jeste zapravo tako. Tako da slobodno možemo da kažemo i da barovi čine najjednostavniji vid provoda kada je u pitanju noćni život.

Barovi Beograd su svakako nešto po čemu je ovaj grad više nego odlično poznat u celoj Srbiji, celom regionu, ali i šire.

BAROVI U BEOGRADU - KAKVI SVE TIPOVI BAROVA POSTOJE

Iako na prvi pogled kada se spomenu barovi deluje da je jednostavno, ustvari i nije tako. Postoji veliki broj kategorija barova. Pa su tako tu: kafe barovi, pivnice, koktel barovi, vinski barovi. Svi oni, ali i trenutno sve popularniji nargila barovi Beograd čine jedinstvenim po bogatstvu najrazličitije ponude. A ne treba da zaboravimo da su tu i stiptiz barovi.

Barovi mogu služiti kao takozvana pre-party mesta. Što bi značilo da se, bez obzira kojoj kategoriji barova da pripadaju, u njih ide pre izlaska u neki noćni klub ili na neki od beogradskih splavova, kao neki vid zagrevanja za ludo provedenu noć koja tek predstoji. Ali isto tako, u većini od njih može da se ostane do ranih jutarnjih sati. Složićete se sa nama, što i nije tako loše za sve one koji ipak vole i preferiraju nešto mirniju i opušteniju varijantu noćnog izlaska.

KAKO IDU REZERVACIJE KADA SU U PITANJU BAROVI BEOGRAD?

Barovi Beograd omogućavaju besplatan ulazak za sve, naravno pod uslovom da su ispoštovani uslovi za minimalan broj godina koje su potrebne da se imaju da bi mogli da uđete, dress code ako on postoji, kao i obaveznu rezervaciju. Zahvaljujući portalu Beograd Noću rezervacije za sve barove u Beogradu su brze i jednostavne. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra jednostavnim pozivanjem jednog od dva odlično poznata broja telefona: 063 33 33 44 i 063 34 34 33, ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. A za sve lokale iz kategorije Barovi Beograd Noću je omogućio rezervisanje i putem aplikacije koja je dostupna kako za iOS, tako i za andorid. Ovakav vid rezervisanja registrovanim korisnicima pruža mogućnost osvajanja poena koji kasnije mogu da se unovčavaju na razne pogodnosti. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije kada su pitanju barovi u Beogradu, kao i sve drugo što je vezano za noćni život Beograda.

MUZIKA KOJA SE SLUŠA U BEOGRADSKIM BAROVIMA

U barovima u Beogradu najviše se sluša strana muzika, bilo da ona ide sa play liste ili da je puštaju DJ-evi. Međutim, barovi Beograd danas sve više počinju da organizuju i da nude svirke sa muzikom uživo. Uglavnom je to neka ozvučena akustika na kojoj pevač svira gitaru i peva, ili su to pak nastupi pevača uz klavijaturu. A neki od njih kombinuju oba muzička pravca. Imaju večeri kada je elektronska muzika, ali i večeri sa domaćom muzikom uživo, kao što recimo praktikuju nargila barovi.

BAROVI BEOGRAD - CENE KOJE VAS OČEKUJU

Ono što je jako bitno i što želimo da istaknemo kada je reč o svim objektima koji se daklarišu kao barovi u Beogradu je to da su cene pića niske. Odnosno da su niže i pristupačnije od cena istih tih pića u noćnim klubovima i splavovima, pa čak i niže nego u kafanama.

BEOGRAD BAROVI - RADNO VREME

Vreme rada koje je specifično za ove objekte je takvo da ono kreće ranije. Tačnije vrata većine barova u Beogradu se otvaraju između 20h i 21h, naravno kada su u pitanju večernje varijante. Provod u njima traje do ponoći, ili čak do jedan sat iza ponoći. Dok neki, kao što su koktel barovi i nargila barovi rade i do ranih jutarnjih časova. Ono što barove izdvaja od ostalih mesta za noćne izlaske, kakvi su klubovi, splavovi i kafane, je to što većina njih može da radi i preko dana, i to u finkciji kao kafe barovi.

Ako želite da budete uvek u toku koji su to najbolji barovi u Beogradu, da pratite ažuran program dešavanja u istima, kao i da uživate u slikama kada su u pitanju noćni izlasci, onda je portal Beograd Noću pravo mesto za vas. A uz nas, na neki od već gore pomenutih načina, možete brzo i lako da potpuno besplatno napravite rezervaciju i da uživate u provodu koji vam nudi prestonica zabave. Bilo da ste odavde ili da ste turista - barovi Beograd će vas zadiviti bez obzira za koji da se odlučite!

DOČEK NOVE GODINE U BAROVIMA

Ukoliko želite da za doček Nove godine Beograd doživite kroz provod u nekom od popularnih barova. na našoj stranici dočeka možete pogledati celu ponudu svih barova koji organizuju Novu godinu. Doček Nove godine u barovima predstavlja idealnu alternativu za sve one koji hoće da najluđu noć u godini ipak proslave na mirniji način, opušteno, a ne fensi i uštogljeno.

Lista barova