• Ljutice Bogdana 32
    Beograd, Savski venac
  • 09:00h - 01:00h
  • House / R'n'B
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Ljutica Bar. Mesto koje zasigurno obogaćuje ponudu vrhunskih prestoničkih lokala za nezaboravan provod jeste Ljutica Bar. Ovo je bar interesantnog imena, i još interesantnije lokacije. Naime, Ljutica Bar nalazi se u ulici Ljutice Bogdana broj 32.  Međutim, tu nije kraj zanimljivostima kada je ovo mesto u pitanju.

Ljutica Bar nudi vam široku ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, inspirativnih koktela, kao i opuštanje u savršeno dizajniranom ambijentu. Enterijer Ljutica Bara kreiran je tako da se i najveći perfekcionista u njemu može osećati prijatno. Neutralni tonovi, smirujuća boja drveta, izvanredna osvetljenost prostora...

Naravno, ne smemo zaboraviti ni moderan nameštaj koji pored toga što pričinjava estetsko zadovoljstvo, nudi i maksimalni komfor. Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Ovde se brine o svakom detalju, a prioritet ste uvek i isključivo vi. Ljubazno i druželjubivo osoblje učiniće sve da iskusite provod baš po vašoj meri, i da vam apsolutno ništa ne zafali. Naravno, ovo su samo neki od razloga zbog kojih ćete se na prvi pogled zaljubiti u Bar Ljutica Bar, i poželeti da se što pre ponovo vratite upravo ovde.

Ljutica Bar otvoren ja za vaš provod u periodu od devet časova ujutru, pa sve do jedan sat iza ponoći. Idealan je, kako za dnevno opuštanje, tako i za večernji izlazak sa ekipom, prijateljima ili dragom osobom. Ljutica Bar posebno će voleti oni koji umeju da prepoznaju i cene dobre House i RnB zvuke, na koje je pretežno žanrovski umeren ovaj bar kada je repertoar u pitanju. Kapacitet lokala je 300 ljudi, a u zavisnosti od onoga što vam najviše prija, možete birati da li želite mesto na terasi, u bašti ili u samom lokalu.  Ono što je sigurno, ukoliko odaberete Ljutica Bar za svoj provod, nećete se pokajati, jer ovde dobar provod jednostavno ne izostaje.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Ljutica Bar