• Ljutice Bogdana 32
    Beograd, Savski venac
  • 09:00h - 01:00h
  • House / R'n'B
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Ljutica Bar. Mesto koje zasigurno obogaćuje ponudu vrhunskih prestoničkih lokala za nezaboravan provod jeste Ljutica Bar. Ovo je bar interesantnog imena, i još interesantnije lokacije. Naime, Ljutica Bar nalazi se u ulici Ljutice Bogdana broj 32.  Međutim, tu nije kraj zanimljivostima kada je ovo mesto u pitanju.

Ljutica Bar nudi vam široku ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, inspirativnih koktela, kao i opuštanje u savršeno dizajniranom ambijentu. Enterijer Ljutica Bara kreiran je tako da se i najveći perfekcionista u njemu može osećati prijatno. Neutralni tonovi, smirujuća boja drveta, izvanredna osvetljenost prostora...

Naravno, ne smemo zaboraviti ni moderan nameštaj koji pored toga što pričinjava estetsko zadovoljstvo, nudi i maksimalni komfor. Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Ovde se brine o svakom detalju, a prioritet ste uvek i isključivo vi. Ljubazno i druželjubivo osoblje učiniće sve da iskusite provod baš po vašoj meri, i da vam apsolutno ništa ne zafali. Naravno, ovo su samo neki od razloga zbog kojih ćete se na prvi pogled zaljubiti u Bar Ljutica Bar, i poželeti da se što pre ponovo vratite upravo ovde.

Ljutica Bar otvoren ja za vaš provod u periodu od devet časova ujutru, pa sve do jedan sat iza ponoći. Idealan je, kako za dnevno opuštanje, tako i za večernji izlazak sa ekipom, prijateljima ili dragom osobom. Ljutica Bar posebno će voleti oni koji umeju da prepoznaju i cene dobre House i RnB zvuke, na koje je pretežno žanrovski umeren ovaj bar kada je repertoar u pitanju. Kapacitet lokala je 300 ljudi, a u zavisnosti od onoga što vam najviše prija, možete birati da li želite mesto na terasi, u bašti ili u samom lokalu.  Ono što je sigurno, ukoliko odaberete Ljutica Bar za svoj provod, nećete se pokajati, jer ovde dobar provod jednostavno ne izostaje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ljutica Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by sima

fino mesto mada mu fali dusa


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Ljutica Bar