• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 10:00h - 02:00h (vikendom do 05:00h)
  • Funk / Disco / House / Techno
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Disco splav Sloboda nalazi se u samom centru prestonice, na Sajamskom keju bb. Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste vrhunskih koktela, prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i strane DJ-eve, onda je splav Sloboda pravo mesto za vas! Sa takvim programom splav Sloboda je jedan od retkih mesta u Beogradu koji prezentuje pojam "Klub na vodi" u njegovom pravom izvornom značenju, a to je mesto gde se sluša isključivo muzika za koju su zaduženi DJ-evi.

Sa sigurnošću možemo reći da splav Sloboda spaja urbano i originalno na sjajan način. Ovo fenomenalno mesto nudi specifičan provod koji je veoma značajan za kompletiranje ponude noćnog života prestonice. Pored odličnih house žurki koje na ovom splavu traju do ranih jutarnjih časova, Slobodu, od drugih splavova, izdvajaju žurke u dnevnoj varijanti koje su sve više popularne među urbanim klaberima. Splav Sloboda ima poseban duh, koji ovakvu vrstu provoda čini jedinstvenom i različitom u odnosu na ostale žurke na vodi.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking. Pravi je trenutak, ako do sada niste iskusili ovakvu vrstu provoda da to sebi svakako priuštite, čeka vas nezaboravno iskustvo kojem ćete se rado vraćati. Osetite Slobodu! Vidimo se na reci!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Sloboda