• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 10:00h - 02:00h (vikendom do 05:00h)
  • Funk / Disco / House / Techno
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Splav Sloboda Beograd nalazi se u centru, u prestižnom delu prestonice, na Sajamskom keju bb. Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste vrhunskih koktela, prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i strane DJ-eve, onda je splav Sloboda pravo mesto za vas! Sa takvim programom Sloboda splav je jedan od retkih mesta u Beogradu koji prezentuje pojam "Klub na vodi" u njegovom pravom izvornom značenju, a to je mesto gde se sluša isključivo muzika za koju su zaduženi DJ-evi.

Sloboda splav rezervacije - rezervišite brzo i jednostavno

Splav Sloboda ima kapacitet od oko 400 mesta, a s obzirom na ogormnu popularnost sjajnog splava, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju splav Sloboda rezervacije, njih je najlakše obaviti putem Beograd noću korisničkog Call centra ili online. Ovako možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom splavu.

Kada je u pitanju splav Sloboda Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakav način rezervisanja nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći na fenomenalni splav Sloboda?

Sa sigurnošću možemo reći da splav Sloboda spaja urbano i originalno na sjajan način. Ovo fenomenalno mesto nudi sjajan provod koji je veoma značajan za kompletiranje ponude noćnog života prestonice. 

Atmosfera na splavu Sloboda

Pored odličnih house žurki koje na ovom splavu traju do ranih jutarnjih časova, Slobodu, od drugih splavova, .izdvajaju žurke u dnevnoj varijanti koje su sve više popularne među urbanim klaberima. Splav Sloboda ima poseban duh, koji ovakvu vrstu provoda čini jedinstvenom i različitom u odnosu na ostale žurke na vodi.

Sloboda splav Beograd - odlična lokacija

Već smo napomenuli da je splav Sloboda smešten na prestižnoj prestoničkoj lokaciji - Sajamskom keju bb. Ovo ga čini lako dostupnim iz svih delova grada, a ima još jednu veliku prednost koja ga preporučuje kao mesto koje definitivno treba da razmotrite prilikom smišljanja gde ćete izaći.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking. Pravi je trenutak, ako do sada niste iskusili ovakvu vrstu provoda da to sebi svakako priuštite, čeka vas nezaboravno iskustvo kojem ćete se rado vraćati. Osetite Slobodu! Vidimo se na reci!

Sloboda splav - radno vreme i program

Splav Sloboda radi pet dana u nedelji, odnosno utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom. Program splava je šarenolik, sa brojnim gostovanjima najpoznatijih DJ-eva,, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Zvanično radno vreme je od od 10:00h - 02:00h izjutra, ali vikendom se produžava sve do 05:00h ujutru. Primetićete kako ovde lako izgubite pojam o vremenu!

Pri samoj pomisli na ovo sjajno mesto primetićete osmeh na vašem licu. Baš zato splav Sloboda Beograd izdvaja kao jedinstvenu atrakciju u ponudi noćnog života. Rezervište svoje mesto na vreme i otkrijte zašto svi pričaju o ovom prestoničkom splavu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Sloboda Beograd
Average rating:  
 1 reviews
 by nikolija____a

Ovde su bile najjace house zurke, super mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Sloboda Beograd