• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 06:00h
  • Disco / Funk / Pop
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Gradski Splav Lasta  je lociran na adresi Sajamski kej bb, u samom srcu Beograda, kod Beogradskog sajma. Lasta predstavlja mesto koje na sofisticiran način spaja elegantno i prefinjeno sa duhom ludih i razuzdanih beogradskih žurki na reci. Ono što je jako bitno jeste da se ovde možete potpuno opustiti i uživati u prelepom ambijentu, ali se možete i prepustiti velikoj količini pozitivne energije koju je nemoguće ne osetiti, i tako đuskati do ranih jutarnjih časova.

Splav Lasta gaji uglavnom DJ program, koji je namenjen onima koji zaista umeju da prepoznaju kvalitet i u njemu potpuno uživaju. Predstavlja utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja prepoznaje i voli da se zabaljva uz vrhunski elektronski zvuk, sa akcentom na deep i disco house melodije, koji se ne može sresti ni na jednom drugom mestu u gradu. Za pultom se inače menja ekipa poznatih gradskih disk džokeja, sa veoma zvučnim imenima, kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, ali će biti mesta i za gostovanja stranih DJ zvezda, kao i za mash up i hip hop večeri.

Gradski Splav Lasta se ističe i izdvaja i jedinstvenim ambijentom i enterijerom koji je osmislio je poznati arhitekta Đorđe Gec, čija su tvorevina i klubovi “Brankow”, “Mladost” i “Ludost”.

Najatraktivniji provod ovog leta odvijaće se upravo ovde! Na vama je da proverite zašto.

Splav Lasta radi tri dana nedeljno. Petkom i subotom će se slušati haus melodije, a nedeljom je matine. Ne propustite priliku da doživite prestonicu na najbolji mogući način. Obezbedite svoje mesto na vreme.

Prednost ovog splava je takođe to što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki parking, pe nećete morati da brinete o svom automobilu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Lasta

Mapa - Splav Lasta

instagram feed