• Karađorđeva 44
    Beograd, Savski venac
  • 22:00 - 04:00
  • Funk / Hip Hop / Rock / Electro / Dub Step
  • 100 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Pored Mladosti otvoren je klub Ludost na adresi Karađorđeva 44. Novi bar obraća se ljubiteljima fank, džez i disko muzike, koji će svake večeri imati priliku da slušaju muzičke izbore velikana beogradskog didžejinga direktno s gramofonskih ploča.

U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, s nešto širim izborom skupljih i kvalitetnijih etiketa. Ludost je funkcionalno povezana sa starijim barom toaletom, tako da gosti nesmetano mogu da prelaze iz jednog kluba u drugi.

Ludost klub rezervacije - online brzo i lako

Rezervacije su obavezne za sve one koji planiraju da posete klub Ludost Beograd. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u klub Ludost Beograd?

Kao što je među mlađom populacijom omiljen klub Mladost, Ludost takođe privlači veliku pažnju publike željne svežijeg i malo drugačijeg noćnog provoda. Svako ko je ikada posetio Ludost otišao je sa najlepšim uspomenama, a iz toaleta, koji dele Mladost i Ludost, moguće je preći iz jednog kluba u drugi i tako podjednako uživati u atmosferi koja je u oba kluba.

Iz tog razloga, Beograd noću Ludost izdvaja kao mesto koje se mora posetiti, ako želite da doživite nezaboravno iskustvo i da osetite najbolju atmosferu u gradu.

Opis kluba koji vas neće ostaviti ravnodušnim

Beogradski klubovi su po pravilu mesta za najbolji provod u gradu, a Ludost bar je odličan predstavnik svoje vrste i klub koji je “krivac” za neke od najboljih žurki koje su se desile u prestonici.

Enterijer kluba Ludost - ambijent koji osvaja

Za enterijer bara zaslužan je Đorđe Gec. Za razliku od Mladosti, koja je pretežno od betona, enterijerom Ludosti dominira drvo. Taj lokal ima nisko sedenje i udobnije je rešen nego Mladost. Posebno interesantan detalj predstavlja osvetljenje na plafonu gde se ispod tankog sloja različitih vrsta drveća nalaze sijalice.

Enterijer će biti u minimalističkom duhu, sa posebnim akcentom na drvo i kožu, a “Ludost” će osim kvalitene muzike moći da ponudi i veliki asortiman najrazličitijih koktela, rakija i vina.

Muzika koja se sluša u Ludost klubu - kul muzika za kul ljude

Bar Ludost je konciparan kao komfornije mesto od Mladosti i namenjen je za pre svega hedoniste koji vole da uživaju u džez i fanki zvucima koje će mahom puštati stara garda beogradskih di džejeva. Kao što i priliči našim old school umetnicima, oni će muziku puštati isključivo sa vinila.

Pored toga, u Ludost klubu mogu se čuti i zvuci hip hop-a, ali i rokenrol muzike, za svakoga ponešto, stoga obavezno svratite kako biste uživali u druženju sa kul ekipom koja redovno izlazi u ovaj bar.

Ekipa koja izlazi u Ludost bar Beograd?

Ljudi koji se okupljaju u klubu Ludost su pretežno mladi, urbani pripadnici novog milenijuma, koji su svestrani i osvešćeni. Ekipa koja dolazi u Ludost zna da prepozna kvalitetnu muziku, ali i da se zabavi na pravi način, koji ne podrazumeva igranje po stolovima i razbijanje čaša.

Lepe, obrazovane devojke i momci koji posećuju Ludost klub, uz najbolju muziku koja se pušta, zaduženi su za vrhunsku atmosferu koja se stvara, a koja je u svom zenitu gotovo tokom čitave večeri, što dovoljno svedoči o tome kakva ludost vas očekuje u baru Ludost.

Ludost Beograd - lokacija kluba

Ludost bar se nalazi u beogradskoj opštini Savski venac, u Karađorđevoj 44.  Lokacija kluba je takva da se do njega vrlo lako može doći, a činjenica da se nalazi u centru grada čini ga posebno atraktivnim i primamljviim kako za posetioce sa ovih prostora, tako i za strane turiste, koji žele da se opuste u kul atmosferi.

Parking u blizini kluba Ludost

Nedaleko od svih popularnih kafića i klubova koji se nalaze u krugu Savamale, smešten je i Parking Karađorđeva koji raspolaže sa 61 parking mestom i koji radi 00-24. Osim na parkingu, mesto za svoj auto možete pronaći i u uličnoj zoni.

Ipak, imajte na umu da je gužva i zainteresovanost za klub Ludost, ali i ostale lokale na Savamali velika, te možete imati problem da nađete slobodno mesto. Zbog toga, ali i da biste se opustili u noćnom izlasku kako dolikuje, savetujemo da ostavite svoj auto u garaži!

U neposrednoj blizini kluba Ludost, nalazi se nekoliko javnih garaža i parking mesta pa svako ko sa svojim četvorotočkašom krene u noćni provod u klubu Ludost može da računa na jednostavno pronalaženje parking mesta.

Ludost - radno vreme

Radno vreme kluba je od 22h do 04h. Klub Ludost vam može priuštiti sve što želite od pravog noćnog provoda i sigurno će postati vaše novo omiljeno mesto za izlazak i nezaboravne provode. Kapaciteta je 100 ljudi, pa ukoliko želite da obezbedite sebi mesto u ovom klubu obavezno na vreme napravite rezervaciju.

Ako želite da budete deo urbane gradske ekipe koja će svoje vreme provoditi u jednom od  najpopularnijih klubova te vrste u gradu, onda ne propustite priliku za spektakularne provode koji vas u ovom klubu očekuju. Rezervišite svoje mesto u Ludost klubu i provedite nezaboravno veče. Očekujemo vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Ludost
Average rating:  
 1 reviews
 by Lara

Najjace zurke u gradu, najbolje mesto za after


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Ludost