• Karađorđeva 44
    Beograd, Savski venac
  • 22:00 - 04:00
  • Funk / Hip Hop / Rock / Electro / Dub Step
  • 100 ljudi

Program kluba

SUBOTA 23. Februar
Nebojša Intruder & Cojke

ČETVRTAK 28. Februar
RnB Thursdays Delight - BYP_ & Luka Brasi

PETAK 01. Mart
Dooshan

Pored Mladosti otvoren je klub Ludost na adresi Karađorđeva 44. Novi bar obraća se ljubiteljima fank, džez i disko muzike, koji će svake večeri imati priliku da slušaju muzičke izbore velikana beogradskog didžejinga direktno s gramofonskih ploča. U ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, s nešto širim izborom skupljih i kvalitetnijih etiketa. Ludost je funkcionalno povezana sa starijim barom toaletom, tako da gosti nesmetano mogu da prelaze iz jednog kluba u drugi.

Za enterijer bara zaslužan je Đorđe Gec. Za razliku od Mladosti, koja je pretežno od betona, enterijerom Ludosti dominira drvo. Taj lokal ima nisko sedenje i udobnije je rešen nego Mladost. Posebno interesantan detalj predstavlja osvetljenje na plafonu gde se ispod tankog sloja različitih vrsta drveća nalaze sijalice.
Bar “Ludost” je konciparan kao komfornije mesto od “Mladosti“ i namenjen je za pre svega hedoniste koji vole da uživaju džez i fanki zvucima koje će mahom puštati stara garda beogradskih di džejeva. Kao što i priliči našim old school umetnicima, oni će muziku puštati isključivo sa vinila.
Enterijer će biti u minimalističkom duhu, sa posebnim akcentom na drvo i kožu, a "Ludost" će osim kvalitene muzike moći da ponudi i veliki asortiman najrazličitijih koktela, rakija i vina.

"Ludost" je hodnikom povezana sa disko barom "Mladost", tako da će gosti u toku večeri moći da iz jednog pređu u drugi klub.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Ludost

Mapa - Klub Ludost