• Ušće bb
  Beograd, Novi Beograd
 • 00:00h - 04:00h
 • Pop / House / RnB
 • 400 Ljudi

Program splava

SUBOTA 10. April
Bašta radi do 22h

NEDELJA 11. April
Bašta radi do 22h

PETAK 16. April
Bašta radi do 22h

Tag splav je jedan od novijih splavova u Beogradu koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost zbog jako dobre atmosfere. Tag je poznat kao mesto koje predstavlja pravu simbiozu najboljeg dnevnog užitka i vrhunskog noćnog provoda i zbog toga se smatra mestom koje je falilo prestonici da zasija u punom sjaju.

Splav Tag Beograd noću izdvaja na mapi grada kao jedan od najeminentnijih klubova koji garantuju dobar provod. Uživajte u svemu što klub Tag nudi i otkrijte kako izgleda najbolja noć u Beogradu. Uz pomoć našeg sajta, izvršite rezervacije i prepustite se najboljem provodu.

Splav Tag rezervacije online - brzo i lako

U klub Tag staje 400 ljudi koji očekuju vrhunski provod, a to nije dovoljan broj da bi svi Beograđani i posetioci grada mogli da uživaju, zato su Tag rezervacije obavezne. Svoje mesto možete obezbediti pozivom Call centra ili online - potpuno besplatno! Beograd noću aplikacija koja je dostupna za IOS i android telefone će vas na najlakši način dovesti do željenih rezervacija.

Ukoliko ne želite da ostanete uskraćeni za mesto na najboljem beogradskom splavu, odgovorno nađite mesto za sebe i svoju ekipu na vreme. Saznajte zašto je Splav Tag Beograd svrstao u svoju omiljenu atrakciju.

Zašto izaći na Tag?

Vlasnici splava želeli su da otvaranjem splava Tag prenesu duh svoje kafane, koja je na daleko čuvena po dobroj atmosferi, na vodu i u tome su uspeli. U opuštajućoj atmosferi serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća, ali i strana pića.

Ipak, ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koji Tag splav izdvajaju u bogatoj ponudi Beograda. Redovne žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna energija je ono što karakteriše splav Tag i razlikuje od drugih.

Splav Tag - opis splava koji ostavlja bez daha

Ukoliko je vaša definicija pravog užitka boravak na urbano dizajniranom mestu sa fantastičnim pogledom na stari Beograd, onda vas Tag splav neće izneveriti. Splav Tag Nightclub & GastroBar je unikatno mesto u gradu, a svako ko traži provod - ovde će ga naći.

Urbani enterijer splava Tag za vrhunski doživljaj

Enterijer splava je tako koncipiran da ne postoji loše mesto, gde god da se nalazili uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod na ovom splavu svakako čini izuzetnim. Sjajno uređen ambijent, prijatno osoblje i još prijatnija atmosfera sa ludim noćnim provodom koji nude dovoljan su razlog da posetite ovo mesto i postanete redovni gosti.

Kakva je muzika na splavu Tag?

Na splavu Tag možete da očekujte raznovrsnu muziku koja zavisi od dana u sedmici. Svi ljubitelji dobrog provoda ovde mogu da slušaju popularne tonove različitih žanrova. Splav Tag program se razlikuje, pa tako postoje večeri koje su rezervisane za najbolje žurke sa muzikom 90ih, one u kojima preovlađaju house & R’nB, ali i večeri u kojima možete uživati u aktuelnoj domaćići.

Možete da očekujete da Tag DJ pušta izvrsnu muziku koja će prijati svakom uvu, ali nije redak slučaj ni gostovanje popularnih pevača sa naše scene. Brojni bendovi i estradne ličnosti uspevaju da naprave pravu prestoničku magiju.

Kakav provod možeš da očekuješ?

Na splavu Tag vlada opuštena atmosfera, koja u kasnim časovima dođe do tačke uzavrelosti. Klaberi mogu da očekuju brze ritmove koji pokreću telo, glasan bas i šarene koktele. Uz fantastičan pogled na reku i najbolju uslugu, Tag splav će ti pružiti fantastičnu noć u prestonici za koju nećeš želeti da se završi. Još kada se na to daju Tag slike iz provoda, sigurno je da ćeš poželeti da se vratiš.

Ko izlazi na Tag?

Splav Tag je mesto koje objedinjuje dve totalno različite vrste uživanja, ali jednako primamljive širokoj populaciji mladih ljudi. Baš iz tog razloga, ovde se mogu sresti različite generacije klabera željnih dobrog provoda. Tag klub je poznat po dobroj atmosferi i prijatnom okruženju u kom svako može da se opusti i uživa do ranih časova u sjajnoj muzici i najboljim pićima.

S obzirom da se od večeri do večeri razlikuje odabir muzike, Tag splav je mesto gde su objedinjene različite urbane ekipe koje zajedno sa iskusnim barmenima i konobarima stvaraju jedinstvenu energiju na keju.

Svako ko poseti Splav Tag slike iz provoda može da očekuje u danima koji slede, a to je idealan način da imate ovekovečenu uspomenu iz najboljeg izlaska.

Splav Tag - lokacija

Splav Tag nalazi se na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, tik uz Brankov most. Na čuvenom keju gde se nalaze i drugi popularni beogradski splavovi, kao što su splav Port i splav Freestyler, u Ulici Savski kej bez broja (BB) smešten je i Tag. Nije teško da se odredi tačna splav Tag lokacija i zbog činjenice da svako koga na keju zateknete može lako da vas uputi do kluba.   

Parking u okolini splava Tag

Uz obalu keja nalazi se veliki javni parking koji mogu koristiti i posetioci splava Tag. Međutim, treba imati u vidu da je parking besplatan i predviđen za sve koji koji reše da dođu na kej.

U slučaju da namevavate u kasnijim časovima da odete na splav Tag, postoji verovatnoća da nećete pronaći slobodno mesto. Iz tog razloga ali i zbog veće opuštenosti u izlasku, alternativni načini dolaska su bolja opcija.

Splav Tag - radno vreme

Ovde svakog dana možete uživati u gastronomskim specijalitetima i bogatoj ponudi pića. Tag Gastro Bar radi svakog dana u nedelji od 10 do 1 ujutru, a petkom i subotom su u aktuelne akustične svirke koje svi posetioci obožavaju.

Letnja sezona se otvara početkom maja i od tada je klub Tag radno vreme od 00:00 do 4:00 ujutru. Ipak, na splavu je često toliko uzavrela atmosfera da se radno vreme produži taman do vremena za doručak!

Ovog leta biće organizovane lude žurke tokom čitave nedelje. Raznovrstan splav Tag program kao i originalnost koja je ponuđena u okviru njega je ono što će Vas uvek oduševiti.

Na Tagu očekuju vrelo leto i sjajan provod a vi se nadajte mnogim iznenađenjima u budućem periodu! Zato, ne razmišljajte previše, već rezervišite svoje mesto i iskustite magičnu beogradsku noć na splavu Tag.

Splav Tag cenovnik - cene pića

 • flaša žestokog pića regular - 8.970 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 16.790 RSD pa naviše
 • šampanjac od 19.900 RSD pa naviše
 • flaša vina od 3.900 RSD do 8.900 RSD
 • kokteli od 550 RSD do 790 RSD
 • žestoko piće na čašu od 390 RSD pa naviše
 • pivo od 420 RSD do 550 RSD
 • vino u malim flašicama - 490 RSD i 520 RSD
 • šejkeri od 1.150 RSD do 1.580 RSD
 • šotovi - 390 RSD i 490 RSD
 • energetsko piće - 550 RSD
 • sokovi - 320 RSD
 • voda - 250 RSD i 260 RSD

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Tag