• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Rock / House / Dance
  • 400 Ljudi

Program splava

PONEDELJAK 16. Jul
DJ Djole Dee

UTORAK 17. Jul
DJ Marchez (2000e)

SREDA 18. Jul
Moby Dick Live hosted by DJ Philips Blue (Nineties)

ČETVRTAK 19. Jul
Thursday Show - Gazda Paja Live hosted by Mike Ride

PETAK 20. Jul
Pulse of Belgrade - Phill Park

SUBOTA 21. Jul
Get Low Party - DJ Architect (RnB)

Splav Tag nalazi se na ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, tik uz Brankov most. Ovo mesto je jedan od novijih splavova u Beogradu koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost zbog jako dobre atmosfere. Menadžment ovog splava zadužen je za populanu kafanu Moja Bivša, koja se tokom leta seli na ovaj splav. Tokom dana Tag je gastropub, a već od 23h počinje noćni program koji je veoma raznovrstan. Radno vreme lokala, koji može da primi 400 gostiju, je do četiri sata ujutru.

Vlasnici splava želeli su da otvaranjem ovog splava prenesu duh svoje kafane, koja je na daleko čuvena po dobroj atmosferi, na vodu i u tome su uspeli. Enterijer splava je tako koncipiran da ne postoji loše mesto, gde god da se nalazili uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod na ovom splavu svakako čini izuzetnim. Sjajno uređen ambijent, prijatno osoblje i još prijatnija atmosfera sa ludim noćnim provodom koji nude dovoljan su razlog da posetite ovo mesto i postanete redovni gosti.

U opuštajućoj atmosferi serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća, ali i strana pića. Ipak, ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koji ovaj splav izdvajaju u bogatoj ponudi Beograda. Redovne žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna energija je ono što karakteriše Tag i razlikuje od drugih.

Splav Tag je mesto koje objedinjuje dve totalno različite vrste uživanja, ali jednako primamljive širokoj populaciji mladih ljudi. Ovog leta biće organizovane lude žurke tokom čitave nedelje. Raznovrstan program kao i originalnost koja je ponuđena u programu je ono što će Vas uvek oduševiti. Na Tagu očekuju vrelo leto i sjajan provod a Vi se nadajte mnogim iznenađenjima u budućem periodu!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Tag

Mapa - Splav Tag

instagram feed