Razno, vesti

Zašto vas nema na spisku?!

Da li vam se dogodilo da preko našeg sajta ili na neki drugi način rezevišete svoje mesto u nekom klubu, kafani ili splavu i da kada dođete na red onda vam obezbeđenje saopšti da niste na spisku za ulaz u klub? Potrudili smo se i istražili o čemu se radi.

Dakle reč je o nekoliko stvari koje mogu da utiču na to da vas ne puste da uđete na žurku. Ukoliko vide grupicu koja je u vidno alkoholisanom stanju, obezbeđenje kluba, kafane ili splava ima nalog da ih ne pusti da uđu. Poznato je da pijani ljud i često prave probleme, izazivaju tuču i slične nerede na javnim mestima, pa da bi to izbegli oni samo kažu " Žao nam je, niste na spisku".

Takođe dress code ili način odevanja je izuzetno važna a ponekada i presudna stvar za ulazak u klub. U diskoteku se ne ulazi u japankama, šortsu i nepristojno obučen, zato prilagodite način odevanja i budite sigurni da ćete biti u klubu. Ne samo da će vas pustiti da uđete već ćete se i sami osećati bolje i sigurnije.

Takođe važna stavka jeste i vaša starost. U klubove u celom svetu ne puštaju maloletne osobe, pa zato nemojte da se ljutite ako vas zbog godina ne puste, doći će vreme i za to.

To su bila uputstva kako da lagodno ulazite na najbolje žurke u Beogradu i ako ih budete sledili, budite sigurni da nećete imati nikakvih problema.

beogradnocu.com