• Bulevar Vojvode Mišića 11
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Program kafane

SUBOTA 02. Mart
Nikola Trifić i Tina Amore od 23h

PETAK 08. Mart
Nemanja Staletović i Anđela Keleman od 23h

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Sipaj ne pitaj je zasigurno jedna od najpopularnijih beogradskih kafana, a svi oni koji su je jednom posetili ovo mesto mogu da posvedoče da se takav provod retko gde može sresti. Sipaj ne pitaj kafana se nalazi na veoma popularnoj lokaciji odnosno ispod Mostarske petlje, koja osim što je saobraćajno čvorište, sada je i čvorište odličnog noćnog provoda.

Kafana Sipaj ne pitaj rezervacije - online brzo i lako

Za maksimalno uživanje u kafani Sipaj ne pitaj rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu Sipaj ne pitaj kafane rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kafane uvek popunjeni.

Zašto izaći u Sipaj ne pitaj kafanu

Svako ko dođe u kafanu Sipaj ne pitaj ovde može da očekuje vrhunski provod, odličnu ponudu pića, ali i sjajnu gradsku ekipu koja se ovde okuplja i do zore uživa u svim čarima ove popularne beogradske kafane.

Ako želite da budete primećeni, da osetite jedinstveni duh prestonice i da vaš provod bude nešto što ćete dugo pamtiti onda nema sumnje da je Sipaj ne pitaj Beograd pravo mesto za vas.

Opis kafane Sipaj ne pitaj Beograd koju ćete obožavati 

U Sipaj ne pitaj kafani očekuje vas uvek ljubazno i profesionalno osoblje, ali i posebna kafanska energija koja se širi ovim mestom i koja se prosto oseća u samom vazduhu, čim zakoračite unutra. Ono što kafanu Sipaj ne pitaj čini jednom od najposećenijih u Beogradu svakako je moderno uređen enterijer, kao i vrhunski muzički izvođači.

Uvek raspoloženo osoblje i energija koja vlada u Sipaj ne pitaj garant su da ćete provod koji doživite u ovoj kafani dugo pamtiti. Zato, ko jednom dođe u ovu kafanu, uvek joj se sa osmehom vraća!

Sipaj ne pitaj muzika koja se sluša

Kada je u pitanju Sipaj ne pitaj kafana gosti koji dolaze ovde su uvek nasmejani i pozitivni, a provod koji se očekuje lud i nezaboravan. U kafani Sipaj ne pitaj nastupaju samo najtraženije muzičke zvezde sa domaće javne scene, što je dodatni razlog zašto bi vaš izbor trebalo da bude kafana Sipaj ne pitaj. Najbolja domaća pop i narodna muzika koju izvode najaktuelniji izvođači dovoljan su razlog da se uvek opredelite baš za ovo mesto.

Sipaj ne pitaj lokacija na kojoj se nalazi poznata kafana

Sipaj ne pitaj kafana je smeštena u samom centru glavnog grada, na opštini Savski venac. Sipaj ne pitaj adresa na kojoj se nalazi popularna kafana jeste Vojvode Mišića broj 9. 

Sipaj ne pitaj kafana parking za posetioce

Ono što je važno napomenuti jeste da kafana Sipaj ne pitaj ima obezbeđen parking za sve posetioce, stoga svi oni koji planiraju dolazak sopstvenim kolima, ne moraju da brinu za svog četvorotočkaša. Ipak, savet za sve one koji žele da se opuste i popiju koju više, jeste da ostave automobil kod kuće!

Kafana Sipaj ne pitaj radno vreme

Sipaj ne pitaj kafana Beograd je otvorena utorkom, četvrtkom, petkom i subotom, a Sipaj ne pitaj radno vreme je od 22:00h od 03:00h, međutim gostima se preporučuje dolazak pola sata ranije zbog rezervacija. Sasvim dovoljno vremena da svi oni koji žele jedinstveni provod ovde iskuse sve čari noćnog života.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Sipaj Ne Pitaj
Average rating:  
 30 reviews
 by Vukota

Gde god da je Zile, provod je zagarantovan!

 by Ana Jovanovic

Najeminentniji lokal, uvek dobre zurke, a cene pristupacne svima, sta vise reci...

 by Andrija Malicic

Cool mesto

 by Miljana

Sacuvali su nam rezervaciju, iako smo kasnili! Najbolja u gradu!

 by Dusan Mitrovic

Slavio sam 25ti rodjendan ovde, malo je reci da smo se proveli ekstra. Lokal je ispostovao svaki zahtev koji smo imali 🙂

 by Misko

Za vikend pun jakih secanja!

 by Stojke

Kafane vise volim od splavova, jer kafane imaju dusu. Kao na primer ova kafana.

 by Jovan

najbolja kafana u Beogradu!!

 by Alex

Sipaj ne pitaj!

 by Mila

Pijanstva koja se dugo prepricavaju.. 🙂 sve preporuke

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Sipaj Ne Pitaj