• Sajamski kej bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:30h - 05:00h
  • House / Disco
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Splav ,,Leto" je novi beogradski splav koji je smešten na lokaciji koja privlači sve više pažnje - Sajamskom keju bb. Vlasnici i osnivači splava ,,Leto" su u toku zimske sezone pravili najbolje gradske žurke u klubovima ,,Hype" i ,,Martinez", pa nas i na reci očekuje sličan provod uz House i Disco muziku.

Sa splava ,,Leto" uživaćete u predivnom pogledu na kalemegdanksu tvđavu, a ovaj jedinstveni klub na vodi ima misiju da okuplja ljubitelje kvalitetnih elektronskih ritmova i da donese potpuno novu dimenziju. ,,Leto" je oaza u kojoj ćete moći uživati i opustiti se tokom dana, a kako pada noć, osećaćete rast pozitivne energije koja će vas potpuno hipnotisati i učiniti da ostanete baš na ovom mestu do jutra.

Na splavu ,,Leto" će se održavati brojne dnevne aktivnosti i žurke. Sredom, petkom i subotom ćete imati priliku da slušate najbolje beogradske DJ-eve, koji će vas naterati da zaboravite na sve i prepustiti se magiji letnih dana. Svaka nedelja rezervisana je za popularne ,,matinee" žurke koje su godinama privlačile prave klabere. Nastavićemo da se sakupljamo pod suncem i da ispratimo još jednu radnu nedjelju sa sjajnim zvucima elektronske muzike. Program će obuhvatiti sve žanrove elektronske muzike, od house, tech house, deep house i disko zvuka,  od strane  najpopularnijih DJ-eva beogradske scene: Oisha, Teo Trunk, Mancha, Nekie, John Belk, Daniel Čehranov i mnogi drugi.

Ova letnja oaza je dobro povezana sa centrom grada, tako da možete usput popiti piće čak i tokom napornih radnih dana. Unutrašnjost je moderna sa dodirom sofisticiranosti, sa puno zelenila, tako da ceo koncept potpuno opravdava svoje ime - ,,Leto".


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Leto