• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 23:30h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Bridge je novootvoreni splav koji je smešten na desnoj obali Save iza Beogradskog sajma, na adresi Sajamski kej bb. Udaljen je svega nekoliko kilometara od centra Beograda. Atrastivnost ovog splava uvećava nezaboravan pogled na novi most na Adi.

Unutrašnjost splava je kaskadno postavljena što gostima omogućava osećaj da su uvek u centru događanja Prostor može da primi preko 700 gostiju, a čudesno osvetljenje i savršen zvuk doprinose zapaljivoj atmosferi koja oslobađa snažnu energiju na splavu Bridge. Važno je istaći da splav ima veliki parking za sve goste, pa je svaki boravak na njemu komotan.

Splav Bridge  je jedno od najprimamljivijih mesta za noćne izlaske u Beogradu. Na njemu su od samog otvaranja gostovale najveće zvezde folk scene kao što su: Aca Lukas, Saša Matić, Amadeus bend, Dara Bubamara, Marina Visković… što pokazuje da osoblje kluba, svojom posvećenošću, priređuje najbolje beogradske noćne žurke, proizvodi sjajno raspoloženje i uzavrelu atmosferu i stvara nezaboravan provod tokom cele noći.

Splav Bridge je mesto koje ne smete izostaviti ukoliko želite vrhunski provod na reci tokom letnjih meseci u Beogradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Bridge

Mapa - Splav Bridge