• Kneza Miloša 9
    Beograd, Savski venac
  • 22:30h - 03:30h
  • Pop / Folk
  • 800 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Tarapana predstavlja pravi sinonim za kafanski provod u Beogradu, a ujedno je ovo jedno od omiljenih mesta za noćni izlazak u prestonici. Tarapana kafana se nalazi u centru grada, a koncipirana je tako da predstavlja savršenu kombinaciju kafane i kluba, te je pogodna za izlazak ljubitelja provoda svih generacija i preferencija.

Kafana Tarapana rezervacije - online brzo i lako

Tarapana kafana ima kapacitet od 800 mesta, a ako uzmemo u obzir i činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Tarapana kafani.

Kada je u pitanju Tarapana Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Tarapana Beograd - zašto izaći u ovu kafanu

Klub kafana Tarapana važi za jednu od najlepših beogradskih kafana, pre svega zbog svog sjajnog rasporeda u unutrašnjosti jer gde god da se nalazite imate osećaj kao da ste u samom centru dešavanja. To je samo jedan od razloga zbog čega Tarapana Beograd treba da bude baš vaš izbor za noćni izlazak.

Na provod u Tarapana kafani dolaze ljudi iz cele Srbije kako bi iskusili nezaboravan provod na ovom jedinstvenom mestu. Jedan od mnogih razloga zbog čega je Tarapana veoma brzo postala jedno od najomiljenijih mesta za izlazak među mlađom populacijom jeste vrhunski provod, sjajna atmosfera i predivni ambijent.

Klub kafana Tarapana - opis kafane koju ćete voleti

Kafana Tarapana je veoma brzo postala legendarno mesto za noćni provod u centru Beogradu, odnosno delić slagalice koji je nedostajao Beogradu za koji već godinama važi da je svojevrsna prestonica zabave i noćnog provoda. 

Tarapana kafana predstavlja kombinaciju kluba i kafane, odnosno ovo je fenomenalan prostor u kome se pomeraju granice dobrog provoda. Kafana Tarapana je poznata po sjajnoj atmosferi, ljubaznom osoblju, ali i vrhunskoj ponudi pića. 

Muzika koja se sluša u Tarapani

U kafani Tarapana Beograd gostuju samo najveća imena sa domaće muzičke scene, pa je samim tim vrhunski provod nezaobilazan svaki put kada se nađete u ovoj popularnoj beogradskoj kafani

Tarapana kafana Beograd može da ponudi samo najbolje, te tako nešto i možete očekivati - samo najbolje zvukove domaće pop i narodne muzike. Jasno je da kada jednom posetite ovo mesto, moraćete ponovo da se vratite.

Kafana Tarapana lokacija - adresa na kojoj se nalazi 

Tarapana kafana je smeštena u samom centru glavnog grada, na opštini Savski venac. Tarapana adresa na kojoj se nalazi popularna kafana jeste Kneza Miloša broj 9. 

Tarapana parking kod ove kafane

Ono što je važno napomenuti jeste da kafana Tarapana ima obezbeđen parking za sve posetioce, stoga svi oni koji planiraju dolazak sopstvenim kolima, ne moraju da brinu za svog četvorotočkaša. Ipak, savet za sve one koji žele da se opuste i popiju koju više, jeste da ostave automobil kod kuće!

Klub kafana Tarapana radno vreme 

Tarapana kafana Beograd je otvorena sredom, petkom i subotom, a Tarapana radno vreme je od 22:30h od 03:30h, međutim gostima se preporučuje dolazak pola sata ranije zbog rezervacija. Sasvim dovoljno vremena da svi oni koji žele jedinstveni provod ovde iskuse sve čari noćnog života. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Tarapana