• Kneza Miloša 9
    Beograd, Savski venac
  • 22:30h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 800 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Tarapana predstavlja pravi sinonim za kafanski provod u Beogradu, a ujedno je ovo jedno od omiljenih mesta za noćni izlazak u prestonici. Tarapana kafana se nalazi u centru grada, a koncipirana je tako da predstavlja savršenu kombinaciju kafane i kluba, te je pogodna za izlazak ljubitelja provoda svih generacija i preferencija.

Kafana Tarapana rezervacije - online brzo i lako

Tarapana kafana ima kapacitet od 800 mesta, a ako uzmemo u obzir i činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Tarapana kafani.

Kada je u pitanju Tarapana Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Tarapana Beograd - zašto izaći u ovu kafanu

Klub kafana Tarapana važi za jednu od najlepših beogradskih kafana, pre svega zbog svog sjajnog rasporeda u unutrašnjosti jer gde god da se nalazite imate osećaj kao da ste u samom centru dešavanja. To je samo jedan od razloga zbog čega Tarapana Beograd treba da bude baš vaš izbor za noćni izlazak. Od mesta kafana Tarapana na rspolaganju ima najrazličitije kategorije, pa je tako moguće rezervisati barski sto, visoko sedenje, manji i veći kafanski sto, ali i separe.

Kafana Tarapana

Na provod u Tarapana kafani dolaze ljudi iz cele Srbije kako bi iskusili nezaboravan provod na ovom jedinstvenom mestu. Jedan od mnogih razloga zbog čega je Tarapana veoma brzo postala jedno od najomiljenijih mesta za izlazak među mlađom populacijom jeste vrhunski provod, sjajna atmosfera i predivni ambijent. Bez ikakve sumnje kafana Tarapana Beograd je učinila bogatijim za jedno odlično mesto za noćni izlazak.

Klub kafana Tarapana - opis kafane koju ćete voleti

Kafana Tarapana je veoma brzo postala legendarno mesto za noćni provod u centru Beograda, odnosno delić slagalice koji je nedostajao Beogradu za koji već godinama važi da je svojevrsna prestonica zabave i noćnog provoda.

Kafana Tarapana

Tarapana kafana predstavlja kombinaciju kluba i kafane, pa je pored kafane mnogi oslovljavaju i sa klub Tarapana. Zapravo, ovo je fenomenalan prostor u kome se pomeraju granice dobrog provoda. Klub kafana Tarapana je poznata po sjajnoj atmosferi, ljubaznom osoblju, ali i vrhunskoj ponudi pića.

Muzika koja se sluša u Tarapani

U kafani Tarapana Beograd gostuju samo najveća imena sa domaće muzičke scene, pa je samim tim vrhunski provod nezaobilazan svaki put kada se nađete u ovoj popularnoj beogradskoj kafani.

Tarapana kafana Beograd može da ponudi samo najbolje, te tako nešto i možete očekivati - samo najbolje zvukove domaće pop i narodne muzike. Jasno je da kada jednom posetite ovo mesto, moraćete ponovo da se vratite.

Klub Tarapana slike

Tarapana klub je mesto u kojem vas svako veče kada radi očekuje fotograf. Pored sjajnog provoda koji ćete ovde doživeti, Tarapana slike koje se budu napravile su nešto što će vas ujedno uvek i podsećati na to.

Kafana Tarapana

Kafana Tarapana lokacija - adresa na kojoj se nalazi 

Tarapana kafana je smeštena u samom centru glavnog grada, na opštini Savski venac. Tarapana adresa na kojoj se nalazi popularna kafana jeste Kneza Miloša broj 9. 

Tarapana parking kod ove kafane

Ono što je važno napomenuti jeste da kafana Tarapana ima obezbeđen parking za sve posetioce, stoga svi oni koji planiraju dolazak sopstvenim kolima, ne moraju da brinu za svog četvorotočkaša. Ipak, savet za sve one koji žele da se opuste i popiju koju više, jeste da ostave automobil kod kuće!

Klub kafana Tarapana radno vreme 

Tarapana kafana Beograd je otvorena sredom, petkom i subotom, a Tarapana radno vreme je od 22:30h od 03:30h, međutim gostima se preporučuje dolazak pola sata ranije zbog rezervacija.

Kafana Tarapana

Sasvim dovoljno vremena da svi oni koji žele jedinstveni provod ovde iskuse sve čari noćnog života. A sreda je dan kada kafana Tarapana organizuje gostovanja poznatijih pevača.

Tarapana cenovnik

I ako kafana Tarapana važi za jedno od popularnijih mesta na koja možete izaći u Beogradu cene su ostale u okviru kafanskih. Stoga možemo da kažemo da je Tarapana cenovnik prilagodila svačijem džepu. Što se tiče uslova za rezervacije oni su takođe pristojni. Pa su tako barski stolovi bez uslova, osim onih ispred bine za koje je uslov da se otvori jedna flaša stranog žestokog pića po izobru ili dve flaše vina u visini iste cene. Uslov za visoka sdenja i manje kafanske stolove je isti kao za barske stolove ispred bine, dakle jedna flaša žestine ili dve flaše vina. Za veće kafanske stolove uslov su dve flaše žestine. Dok je uslov za separe da se otvore tri flaše žestine. Obzirom na niske cene koje ima cenovnik Tarapana kafana je kafana u kojoj ćete se, bez obzira koje mesto da odaberete, provesti bukvalno za sve pare.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Tarapana
Average rating:  
 37 reviews
 by Marko

Super probod

 by Pjer

Najbolji klub na Balkanu

 by Ranko

Vrhunski provod

 by Marko

Najbolje mestoo u gradu

 by Zarko

Top provod

 by Ogiša

Odličan provod u gradu, konobari i šankeri na nivou zadatka, odlična usluga.
Svaka preporuka!

 by Lujza Dobrijevic

Omiljeno mesto za provod 🙂

 by Mihajlo

Trebalo bi da radite svih 7 dana!

 by Tatjana

Bilo bi super kada bi ubacili i neko DJ vece sa nasom muzkom :))) Ovako nemam zamerki, sve ok :))

 by Nemanja Icic

Volim Tarapanu jer ima najbolja gosotvanja. Svake srede dovode bas dobre pevace i ne stavljaju pritom neke uslove kao ostali lokali.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Tarapana