• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Pop
  • 400 Ljudi

Program kluba

SUBOTA 24. Oktobar
Sanja Vasiljević i PlayBox band od 19h

NEDELJA 25. Oktobar
Beso De Loco Band od 19h

SREDA 28. Oktobar
Višnja Petrović i Petar Milosavljević od 19h

PETAK 30. Oktobar
Ivan Jovanović i Sedativ band od 19h

Enterijer

Uz sve čari koje nudi klub Komitet Beton hala je dobila mesto koje mnogi biraju za večernji izlazak. Ovde se možete opustiti uz ukusnu hranu, i uživati u živoj svirci zbog kojih je Komitet klub koji posetiocima nudi odličnu atmosferu i dobru zabavu.

Od kada se otvorio klub Komitet Beograd svojim građanima, kao i svim posetiocima i stranim turistima nudi moderno mesto za opuštanje i provod, uz bogat muzički program i brojna iznenađenja. 

Klub Komitet rezervacije - brzo do najposećenijeg mesta u gradu

Klub Komitet je veoma brzo postao jedno od najposećenijih mesta u Beogradu, pa su rezervacije za ovaj klub obavezne.Preporučujemo da osim što ćete ostaviti rezervaciju dođete i na vreme, jer je već od 21h lokal gotovo pun.

Uz klub Komitet Beton Hala predstavlja epicentar dobrog provoda, a sto ili separe u Komitetu možete rezervisati uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. 

Za klub Komitet rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto izaći u klub Komitet?

Dobro društvo, šareni kokteli i fantastične svirke - ovo su sasvim dovoljni razlozi da posetite klub Komitet i iskusite noć u Beogradu na najbolji mogući način. Ukoliko posećujete klub Komitet Beton hala i šetnja pokraj reke su odličan kraj večeri, i idealan način da se zaokruži veče obeleženo dobrim provodom.

Klub Komitet - enterijer kluba Beton hale

Mnoštvo luksuznih detalja i upečatljivih, na svojevrsan način i specifični koncept čini klub Komitet Beton Hala sasvim drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. Na stolovima ovog kluba mesto zauzimaju najkvalitetnija pića, a u separeima ćete često sresti pripadnike džet seta. 

Profesionalnost i ljubaznost osoblja su svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Svirke i muzika u klubu Komitet 

Klub Komitet Beton Hala poznat je po živim svirkama za koje su zaslužni najtalentovaniji muzičari našeg grada. Ovde ćete provesti veče uz najbolje domaće hitove, a gostovanja poznatih pevača takođe nisu retkost!

Klub Komitet cenovnik i vrste pića

U klubu Komitet možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Cene pića su standardne za ovakav tip klubova, pa ćete na primer pivo ili cider platiti do 300 din. 

Klub Komitet Beton hala - lokacija 

Klub Komitet Beton hala je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu i nalazi se u samom srcu noćnih dešavanja kod Beton hale, na adresi Karađorđeva 2/4. Ovaj klub je zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije i odličnoj lokaciji zauzeo jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Klub Komitet Beograd - radno vreme

Klub Komitet svoja vrata otvara za sve ljubitelje noćnog provoda u Beogradu od 22h do 03h, gde vas celu noć čekaju usijana atmosfera i nasmejana lica. 

Komitet klub ne čini samo enterijer, muzika i osoblje – dušu ovog lokala čine posebno njegovi gosti!  Zato ne propustite da budete jedan od njih i osetite atmosferu Komiteta i nesvakidašnji provod koji se ovde doživljava

Ukoliko želite da posetite Komitet klub mesto možete rezervisati uz Beograd noću, a ne zaboravite da vas na našem sajtu čeka i galerija slika iz noćnog provoda, jer naši fotografi beleže najluđe noći u Beogradu!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Komitet Beton hala