• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Pop
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Klub Komitet u Beton hali podiže klabing na potpuno novi nivo. Uz sve čari koje nudi klub Komitet Beton hala je dobila mesto koje mnogi biraju za večernji izlazak, ali i odlazak na kafu tokom dana. Ovde možete započeti dan dobrom kafom, predveče se opustiti uz nargilu, i spremiti za žive svirke zbog kojih je Komitet klub koji posetiocima nudi odličnu atmosferu i dobru zabavu.

Od kada se otvorio ovaj klub važi za moderno i urbano mesto kako za domaće posetioce tako i za turiste. 

Rezervišite svoj sto brzo i lako 

S obzirom da je reč o izuzetno popularnom lokalu, preko dana ćete možda naići na slobodno mesto, ali uveče preporučujemo da osim što ćete ostaviti rezervaciju dođete i na vreme, jer je već od 21h lokal gotovo pun.

Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. 

Rzervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto izaći na ovo mesto?

Dobro društvo, miris nargile, šareni kokteli i fantastične svirke - ovo su sasvim dovoljni razlozi da posetite ovo mesto i iskusite noć u Beogradu na najbolji mogući način, u ambijentu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Klub Komitet Beton hala Beograd žurka

Uz mnoštvo luksuznih i upečatljivih detalja, Komitet na sasvim poseban i drugačiji način daje novi koncept, koji se razlikuje od svega na šta ste do sad navikli. Na stolovima ovog kluba mesto zauzimaju kokteli i nargila, što kreira pravi hedonistički kutak. 

Svirke i muzika u klubu Komitet Beton hala

Ovaj lokal poznat je po živim svirkama za koje su zaslužni najtalentovaniji muzičari našeg grada. Ovde ćete provesti veče uz najbolje domaće hitove, a gostovanja poznatih pevača takođe nisu retkost! Dođite i uverite se zbog čega je Komitet  jedan od omiljenih beogradskih klubova svim pravim klaberima.

Klub Komitet Beton hala Beograd

Klub Komitet cenovnik i vrste pića

U klubu Komitet možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Komitet cenovnik je standardan za ovakav tip klubova, pa ćete na primer pivo ili cider platiti do 300 dinara. Takođe, ostala domaća i strana pića imaju regularne cene baš kao u većini lokala koji se nalaze u okolini.

Klub Komitet Beton hala Beograd piće

Klub Komitet - uslovi za rezervacije

Uslov za barski sto - u većini slučajeva su bez uslova. Jedino kada su neka jaka gostovanja bude jedna regular flaša stranog žestokog pića po izboru ili dve, tri flaše vina u istoj vrednosti
Uslov za nisko sedenje - jedna regular flaša stranog žestokog pića po izboru (kada su jaka gostovanja onda jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru
Uslov za separe - dve regular flaša stranog žestokog pića po izboru (kada su jaka gostovanja onda dve premium flaše stranog žestokog pića po izobru)
Postoje i stolovi za večeru i za njih je uslov večera i jedna flaša vina.

Lokacija i radno vreme Komiteta 

Klub Komitet Beton hala je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu i nalazi se u samom srcu noćnih dešavanja kod Beton hale, na adresi Karađorđeva 2/4, u neposredoj blizini Freestyler Winterstage kluba i kluba The BANK. Ovaj klub je zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije i odličnoj lokaciji zauzeo jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Komitet svoja vrata otvara za sve ljubitelje noćnog provoda u Beogradu od 21h do 03h, gde vas celu noć čekaju usijana atmosfera i nasmejana lica.

Parking za sve goste

Ono što je važno da napomenemo ukoliko odlučite da dođete sopstvenim automobilom i provedete veče u klubu Komitet Beton hala, jeste da postoji predviđeni parking za sve goste Komitet kluba, gde svi posetioci mogu bezbedno ostaviti svoj automobil dok se provode u popularnom klubu. 

Klub Komitet Beton hala Beograd devojka ispred kluba

Posetite Komitet i otkrijte zašto se dolazak u ovaj lokal dugo pamti.

Klub Komitet vlasnik - Komitet Beton Hala vlasnici

Kada je reč o objektu klub Komitet vlasnici su mladi ljudi, ali sa dugogodišnjim iskustvom u organizovanju dobrog provoda po beogradskim klubovima i kafanama. U pitanju su članovi nekadašnje grupe Fiesta promo tima, koja je dobro poznata i po organizovanju studentskih žurki.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Komitet Beton hala