• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Pop
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Uz sve čari koje nudi klub Komitet Beton hala je dobila mesto koje mnogi biraju za večernji izlazak. Ovde se možete opustiti uz ukusnu hranu, i uživati u živoj svirci zbog kojih je Komitet klub koji posetiocima nudi odličnu atmosferu i dobru zabavu.

Od kada se otvorio klub Komitet Beograd svojim građanima, kao i svim posetiocima i stranim turistima nudi moderno mesto za opuštanje i provod, uz bogat muzički program i brojna iznenađenja. 

Klub Komitet rezervacije - brzo do najposećenijeg mesta u gradu

Klub Komitet je veoma brzo postao jedno od najposećenijih mesta u Beogradu, pa su rezervacije za ovaj klub obavezne.Preporučujemo da osim što ćete ostaviti rezervaciju dođete i na vreme, jer je već od 21h lokal gotovo pun.

Uz klub Komitet Beton Hala predstavlja epicentar dobrog provoda, a sto ili separe u Komitetu možete rezervisati uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. 

Za klub Komitet rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto izaći u klub Komitet?

Dobro društvo, šareni kokteli i fantastične svirke - ovo su sasvim dovoljni razlozi da posetite klub Komitet i iskusite noć u Beogradu na najbolji mogući način. Ukoliko posećujete klub Komitet Beton hala i šetnja pokraj reke su odličan kraj večeri, i idealan način da se zaokruži veče obeleženo dobrim provodom.

Klub Komitet - enterijer kluba Beton hale

Mnoštvo luksuznih detalja i upečatljivih, na svojevrsan način i specifični koncept čini klub Komitet Beton Hala sasvim drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. Na stolovima ovog kluba mesto zauzimaju najkvalitetnija pića, a u separeima ćete često sresti pripadnike džet seta. 

Profesionalnost i ljubaznost osoblja su svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Svirke i muzika u klubu Komitet 

Klub Komitet Beton Hala poznat je po živim svirkama za koje su zaslužni najtalentovaniji muzičari našeg grada. Ovde ćete provesti veče uz najbolje domaće hitove, a gostovanja poznatih pevača takođe nisu retkost!

Klub Komitet cenovnik i vrste pića

U klubu Komitet možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Cene pića su standardne za ovakav tip klubova, pa ćete na primer pivo ili cider platiti do 300 din. 

Klub Komitet Beton hala - lokacija 

Klub Komitet Beton hala je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu i nalazi se u samom srcu noćnih dešavanja kod Beton hale, na adresi Karađorđeva 2/4. Ovaj klub je zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije i odličnoj lokaciji zauzeo jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Klub Komitet Beograd - radno vreme

Klub Komitet svoja vrata otvara za sve ljubitelje noćnog provoda u Beogradu od 22h do 03h, gde vas celu noć čekaju usijana atmosfera i nasmejana lica. 

Komitet klub ne čini samo enterijer, muzika i osoblje – dušu ovog lokala čine posebno njegovi gosti!  Zato ne propustite da budete jedan od njih i osetite atmosferu Komiteta i nesvakidašnji provod koji se ovde doživljava

Ukoliko želite da posetite Komitet klub mesto možete rezervisati uz Beograd noću, a ne zaboravite da vas na našem sajtu čeka i galerija slika iz noćnog provoda, jer naši fotografi beleže najluđe noći u Beogradu!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Komitet Beton hala