• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Pop
  • 400 Ljudi

Program kluba

PETAK 26. April
Tribal Band

SUBOTA 27. April
Miloš Trninić i Milan Nedeljković

UTORAK 30. April
StandBy Band

Klub Komitet (Beton hala) je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu i nalazi se u samom srcu noćnih dešavanja kod Beton hale. Posetioce ovog novootvorenog mesta za izlazak očekuje bogat muzički program i brojna iznenađenja. Ovaj klub je zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije zauzeo jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Mnoštvo luksuznih detalja i upečatljivih, na svojevrsan način i specifični koncept čini klub Komitet Beton Hala sasvim drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. U klubu Komitet možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Mada, Komitet Beton Hala ne čini samo enterijer, muzika i osoblje – dušu ovog lokala čine posebno njegovi gosti!  Zato ne propustite da budete jedan od njih i osetite atmosferu Komiteta i nesvakidašnji provod koji se ovde doživljava.

Klub Komitet svoja vrata otvara za sve ljubitelje noćnog provoda u Beogradu od 21h do 03h, gde vas celu noć čekaju usijana atmosfera i nasmejana lica.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Komitet