Uslovi korišćenja portala

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela beogradnocu.com portala (u nastavku samo beogradnocu.com), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem beogradnocu.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo beogradnocu.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih. Nećemo prikupljati vaše lične podatke prilikom posete našem portalu osim u slučaju kada lično obezbedite te podatke. Informacije koje se skupljaju se i automatski čuvaju.
Ukoliko tokom posete sajtu beogradnocu.com posetilac ne radi ništa osim kretanja kroz stranice i preuzimanja informacija, automatski ćemo prikupiti određene informacije. Ove informacije vas ne identifikuju lično.
Podaci koje skupljamo su sledeći:

- Domen i IP adresa
- Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem sajtu
- Vreme pristupa i dužinu posete
- Strane koje posećujete
- Ukoliko ste linkovali naš portal sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta
- Ukoliko nam sami prosledite informacije

Ukoliko odlučite da nam sami pružite informacije slanjem e-maila ili popunjavanjem formulara na našem sajtu, koristićemo te informacije samo kako bismo bili u poziciji da vam lakše pomognemo. Ne sakupljamo lične podatke ni za jednu drugu svrhu. Takođe, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih prosleđujemo nekim drugim privatnim organizacijama i pojedincima. Vaši podaci će biti dati na uvid nadležnim državnim organima samo ako smo zakonom obavezani da to uradimo.

beogradnocu.com portal

Vlasnici posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja beogradnocu.com portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala ukoliko ne krše pravila korišćenja i pod uslovom da navedu da je sadržaj preuzet sa portala beogradnocu.com i linkuju stranicu na portalu sa koje je sadržaj preuzet. beogradnocu.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja i sadržaja partnera, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. beogradnocu.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i beogradnocu.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup beogradnocu.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

beogradnocu.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava beogradnocu.com portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (beogradnocu.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je beogradnocu.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

beogradnocu.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. beogradnocu.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. beogradnocu.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama beogradnocu.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na beogradnocu.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Brisanje naloga na aplikaciji

U svakom trenutku korisnik može trajno obrisati svoj nalog na aplikaciji. Brisanjem naloga na aplikaciji brišu se i svi lični podaci koje je korisnik eventualno prosledio na platformi tokom korišćenja.
Za brisanje naloga na aplikaciji potrebno je da se ode na "Profil" i da se izabere opcija "Obriši nalog".