• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 04:00h
  • RnB
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Zvuk koji je vredan svake pare - Splav The Money

Splav The Money je otvoren 2018. godine i nalazi se na Sajamskom keju bb. Smešten na lokaciji koja privlači sve više pažnje, ovaj klub okuplja sve ljubitelje kvalitetnog RnB i elektronskog zvuka na jednom mestu. Ovde ćete moći uvek da se vrhunski provodite od ponoći, pa sve do pet sati ujutru.  Namenjen je svima onima koji znaju da prepoznaju kvalitetan provod i u njemu maksimalno uživaju.

Muzika na splavu The Money

Splav The Money predstavlja prvi pravi RnB splav u gradu, pa je tako i akcenat na RnB muzici za koju će biti zaduženi iskusni beogradski DJ-evi, poznati po odličnim RnB i elektro setovima.

Ovaj žanr muzike je veoma popularan ne samo među domaćim klaberima, već i mnogobrojnim posetiocima koji dolaze ovde kako bi napunili baterije, a opet iskusili i kvalitetne setove u autentičnom ambijentu.

Usluga i cene na splavu The Money

Svaki Vaš boravak na ovom fenomenalnom mestu biće nezaboravno iskustvo, jer Vas pored kvalitetne muzike ovde očekuje ljubazno i profesionalno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom u klabingu, koje će se uvek truditi da Vam veče učini što prijatnijim. Možete izabrati bilo koje mesto na splavu i uvek ćete biti u centru odlične zabave i svih dešavanja. Cene su standardne za splavove ovog kalibra, i idealne za manje i veće grupe koje planiraju da uživaju u večeri u kvalitetnoj ponudi bara.

Ono što splav The Money takođe pruža svojim posetiocima je i veliki izbor najkvalitetnijih alkoholnih piča. Brojna piva, vina i najraznovrsniji kokteli su svkako ono čime splav The Money može da se pohvali.

Enterijer splava The Money

Splav The Money raspolaže brojnim barskim stolovima i visokim sedenjem, kao i separeima, a kapaciteta je 400 ljudi.

Ovo mesto  svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika, a uz najkvalitetnije RnB zvuke pružiće Vam neverovatan doživljaj noćnog provoda!
Slike sa splava The Money ćete rado deliti, a na slikama će pored vas uvek biti nasmejani i vedri ljudi neopterećeni bilo čime. Vreme je za dobar i kvalitetan, pravi urbani klaberski provod.

Sve u svemu, ispred nas je uzbudljiva i nezapamćena sezona, koja ce definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klubskoj sceni. Zato ne propustite priliku da posetite splav The Money i osetite pravo uzbuđenje koje će Vas obuzeti već na ulazu.

Rezervacije su obavezne.

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav The Money