Nema dešavanja na traženi dan.

Splavovi u Beogradu

Poznato je da se beogradski klubovi dele na zimske i letnje. Zimski klubovi su sa beogradske strane i u zatvorenom prostoru.

Letnji klubovi rade od maja do oktobra i popularno se nazivaju splavovi ili klubovi na reci. Smešteni na reci Savi, protežu se sve do mosta na Adi. Oni najpoznatiji nalaze se oko Brankovog i Savskog mosta.

Splavovi jesu simbol letnjeg Beograda i turistička atrakcija. Svako ko je jednom bio u Beogradu morao je da iskusi provod na nekom od splavova.

Danas su najpoznatiji Freestyler, 94, River,Lasta, Povetarac, Port, Hot Mess, Shake’n’Shake i drugi. Splavovi su poređani jedan uz drugi, duž Savskog keja (novobeogradska strana), tako da možete da birate u koji ćete ući.

Rezervacije su uglavnom obavezne. I za splavove je potrebno da se elegantno obučete. Na splavove dolaze najatraktivnije devojke zato budite spremni da vam zastane dah.

Splavovi nemaju podijum zato je bolje da zakupite intimniji i zatvoreniji odeljak splava za sebe ili se jednostavno naslonite na šank i pustite konobare da vam spravljaju egzotične koktele.

Radno vreme splavova je između 23h i 4-5h. Cene pića su standardne. Piva koštaju od 300-500 dinara, flaše žestine do 20 000. Splavovi su aktivni svakog dana u nedelji, zato odaberite sebi veče kada želite da se provedete.

River i Port uglavnom dovode domaće izvođače dok ostali splavovi imaju svoje RnB, house, Pop večeri. Poznate kafane na vodi su Stari Blay, Na vodi kafana, Uzbuna itd.

Splavovi su simbol Beograda i nijedan drugi grad nema ništa slično. Sa gotovo svakog splava možete sladiti oči pogledom na osvetljeni Kalemegdan.

Uživajte! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili  Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Lista splavova

Aktuelno // 22. Maj 2018.

instagram feed