Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Splavovi Beograd

Uz vrhunski provod koji nude splavovi Beograd je odneo titulu grada poznatog po noćnom životu i izlascima koji traju do jutra. Za turiste koji posećuju prestonicu Srbije, Splavovi u Beogradu su jednaka znamenitost kao i Pobednik, Skupština ili Muzej 25.maj, Muzej Nikole Tesle ili Skadarlija, kao kafane u Beogradu ili notorno kvalitetni restorani u Beogradu.

Za stanovnike glavnog grada s druge strane, beogradski splavovi tokom toplijeg dela godine na neki način predstavljaju rutinu, jer je vikend tokom leta teško zamisliti bez muzike i koktela koje nude brojni splavovi Beograda.

Bilo da volite domaću ili stranu muziku, zabava na reci vas čeka. Uz Beograd noću splavovi po vašem ukusu su vam dostupni veoma brzo i lako, pa vas od ludog provoda deli samo nekoliko klikova, ili jedan poziv telefonom!

Rezervacije splavovi u Beogradu - brzo do najluđeg provoda u gradu

Uz Beograd noću splavovi su vam dostupni uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto su rezervacije za splavove neophodne?

Bez rezervacije splavovi će vam biti teže dostupni, a razlog je isključivo i jedino veliko interesovanje za ovaj vid izlaska. Splavovi u Beogradu su izuzetno popularni, pa su kapaciteti uglavnom popunjeni od početka žurke.

Ukoliko dolazite sa grupom ljudi, morate imati rezervaciju, jer je teško da će se naći slobodan sto. Ukoliko vas put nanese, možda nekako i uđete i nađete mesto za šankom, ali bez rezervacije, rizikujete neprijatnost, umesto da uživate u kompletnom iskustvu i nezaboravnom provodu koje počinje na samim vratima ulaza.

Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Šta su splavovi i po čemu su toliko posebni?

Poznato je da se beogradski klubovi dele na zimske i letnje. Zimski klubovi su u zatvorenom prostoru, dok letnje odlikuje otvoreniji prostor, koji posetioci obožavaju. Pogled na reku i nebo pruža osećaj slobode, i doprinosi uzavreloj letnjoj atmoferi.

Letnji klubovi rade od maja do oktobra i popularno se nazivaju splavovi ili klubovi na reci. Splavovi su smešteni na reci Savi, a protežu se sve do mosta na Adi, pa i dalje. Oni najpoznatiji nalaze se oko Brankovog i Savskog mosta.

Beogradski splavovi jesu simbol prestonice tokom leta, i njena velika turistička atrakcija. Svako ko je jednom bio u Beogradu morao je da iskusi provod na nekom od splavova, a veliki je broj posetioca iz inostranstva koji ovde dolaze upravo u želji da iskusne noćni život koji nude splavovi u Beogradu.

Beograd splavovi- kako izgleda enterijer, a kako njihovi posetioci?

Kao što smo pomenuli, kao letnja verzija klubova koje nudi Beograd splavovi se izdvajaju po otvorenijem prostoru (pojedini splavovi su potpuno otvoreni), pa samim tim i prelepim pogledom na reke i beogradsku noć u punom sjaju.

Enterijer splavova Beograda je moderno uređen, a možete se smestiti u separeima, na visokom sedenju ili za barskim stolom. Naravno šank je uvek opcija, nekima i omiljena, ali gde god da se smestite, ne brinite - konobari sa koktelima i šotovima vas neće ispuštati iz vidokruga, i uvek ćete za stolom imati piće po želji.

Splavovi nemaju podijum zato je bolje da zakupite intimniji i zatvoreniji odeljak splava za sebe ili se jednostavno naslonite na šank i pustite konobare da vam prave egzotične koktele.

Dress code koji propisuju beogradski splavovi

Kao i za većinu lokala u Beogradu, i za splavove je potrebno da se elegantno obučete. Muškaci se najčešće odlučuju za košullju ili sako, dok su za devojke splavovi u Beogradu prave modne piste, pa na njih dolaze sređene, na visokim potpeticama, i mame pažnju svih gostiju.

Splavove posećuju najatraktivnije devojke, pa zato budite spremni da vam zastane dah. Poznato je i da su najlepše slike upravo iz galerija slika iz noćnog provoda u Beogradu, a slike sa splavova se uvek izdvajaju zahvaljujući doteranim gostima. Uverite se i sami.

Muzika na splavovima u Beogradu - izbor za svačiji ukus

Upravo je muzika bitan faktor na osnovu koga se za određeni splav tvrdi da je najbolji splav u Beogradu - ljubiteljima domaće muzike će to biti splavovi sa domaćim izvođačima, dok će neko najviše uživati u provodu na reci uz DJ-a.

Apsolutno sva muzika na splavovima u Beogradu tu je da osigura vaš vrhunski provod. Zastupljeni su baš svi muzički žanrovi, ali shodno interesovanjima publike i posetilaca, neki su možda zastupljeniji  od drugih.

River i Port by Community recimo uglavnom dovode domaće izvođače, dok ostali splavovi imaju svoje RnB, house, Pop večeri. Poznate kafane na vodi su tu za malo narodnog zvuka, a to su pre svega Na Vodi Kafana, Uzbuna itd.

Izaberite muzički žanr koji vi i vaša ekipa preferirate, a mi smo tu da vam pomognemo da odlučite koji beogradski splavovi zadovoljavaju sve vaše kriterijume dobrog provoda.

Ko izlazi na beogradske splavolve?

Uz dobru muziku, veliki izbor pića, i pogled na reku koji nude splavovi Beograd poseduje mesta za izlazak koja prvlače najlepše devojke, kao i sve ljubtelje dobrog provoda. Njih će izabrati oni koji vole provod uz domaću muziku i kafansku atmosferu u letnjoj varijanti, ali i oni koji žele da đuskaju do jutra.

Ovde ćete videti elegantno doterane ljude, a na određene splavove devojke i momci izlaze moderno obučeni, sa patikama na nogama, uz koje se osećaju komforno dok do zore igraju uz omiljene RnB, hip hop i house hitove.

Slike sa beogradskih splavova upravo to i prikazuju - šarenolikost i raznolikost ljudi koji ih posećuju, pa ćete sigurno naći neki splav na kome ćete se osećati “kao svoj na svome” i koji će zadovoljiti sve vaše kriterijume.

Beogradski splavovi svoja vrata otvaraju svim ljubiteljima noćnog života koji imaju više od 21 godine.

Beograd splavovi - Zašto baš ovde izaći?

Splavovi su simbol Beograda i nijedan drugi grad nema ništa slično. Sa gotovo svakog splava možete sladiti oči pogledom na osvetljeni Kalemegdan. Kombinacija uživanja svim čulima nešto je čime retko koji grad može da se na ovakav način pohvali.

Splavovi su namenjeni ljubiteljima svih muzičkih žanrova, svim generacijama i ljudima različitih profesija. Neko preferira opušten provod, uz dobre DJ setove i muziku, a neko voli centar pažnje, ili pak komfor separea i prostor za ekipu i top provod. Šta god da želite - na splavu ćete dobiti.

Najpopularniji splavovi u Beogradu - mesta koja ne smete zaobići

Mogle bi se voditi čitave debate oko toga koji su najpopularniji splavovi u Beogradu. Iako sve njih odlikuje vrhunski kvalitet usluge, ambijenta, enterijera i zabave, konačno je sve stvar ličnih preferenci i afiniteta, pa svako za svoj omiljeni splav tvrdi da je najbolji splav u Beogradu.

Čak više od muzike i enterijera je važno to sa kim izlazite. Čak i ako se desi da jedno veče nemate s kim da izađete, Beograd noću nudi pravu utehu i za one koji žele da se zabave, a zadese se da su sami u gradu. Sigurni smo da ćete naći društvo na nekom od najpoplarnijih splavova prestonice.

Danas su najpopularniji splavovi u Beogradu upravo Freestyler, River, Lasta, Povetarac, Port by Community, Hot Mess, Shake’n’Shake i drugi. Splavovi su poređani jedan uz drugi, duž Savskog keja (splavovi na novobeogradskoj strani), tako da možete da birate u koji ćete ući.

Splavovi Beograd cene - koliko košta piće na splavu?

Gotovi svi splavovi Beograda nude iste cene pića. Na splavovima su cene pića standardne, pa piva koštaju od 300-500 dinara, a flaše žestine do 20 000. Prilikom rezervacije splavovi, odnosno osoba koja vrši rezervaciju, će vas informisati o tome da li postoji neki uslov, odnosno minimalni iznos koji treba da potrošite za određeno mesto.

Splavovi Beograd radno vreme - kada se možete provoditi na splavovima?

Žurke na splavovima počinju nešto kasnije nego u kafanama, pa je radno vreme splavova je između 23h i 4-5h. Svi splavovi rade vikendom, dok veliki broj njih radi i određenim radnim danima, a neki čak tokom cele nedelje. Naravno da su dani vikenda posebno popunjeni pa treba na vreme napraviti rezervaciju.

Uz Beograd noću splavovi su vam dostupni veoma brzo i lako. Naravite rezervaciju na vreme, i ostaje vam samo da se doterate za izlazak koji će se sigurno prepričavati, i koji će, nema sumnje, trajati do jutra. Vodite računa i o prevozu i taksiju, jer želećete da probate mnoge koktele koje vrhunski koktel majstori u noćnom provodu u Beogradu spremaju za vas.

Ništa ne može da se meri sa zorom na reci! Zastanite pre no što krenete kući, udahnite vazduh, zagrlite drage ljude sa vama, i podsetite se da su upravo ti trenuci oni vredni življenja. Zgrabite Beograd noću, ščepajte za sebe taj jedini život koji se živi punim plućima, u full-u. I krenite u novi dan.

Pojedini splavovi u Beogradu svoja vrata ne zatvaraju ni tokom zime, već su spremni da zagreju atmosferu i u novogodišnjoj noći. Pogledajte sve ponude za doček Nove godine u Beogradu i rezervišite mesto na kome ćete provesti najluđu noć.

Lista splavova