Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Nema dešavanja na traženi dan.

Splavovi u Beogradu

Splavovi u Beogradu – znamenitost za sebe

Ne postoji ništa tipičnije za Beograd i noćni provod u Beogradu od splavova. Splavovi u Beogradu su jednaka znamenitost kao i Pobednik, Skupština ili Muzej 25.maj, Muzej Nikole Tesle ili Skadarlija, kao kafane u Beogradu ili notorno kvalitetni restorani u Beogradu.

Šta su splavovi?

Poznato je da se beogradski klubovi dele na zimske i letnje. Zimski klubovi su sa beogradske strane i u zatvorenom prostoru.

Letnji klubovi rade od maja do oktobra i popularno se nazivaju splavovi ili klubovi na reci. Splavovi su smešteni na reci Savi, a protežu se sve do mosta na Adi, pa i dalje. Oni najpoznatiji nalaze se oko Brankovog i Savskog mosta.

Splavovi jesu simbol letnjeg Beograda i turistička atrakcija. Svako ko je jednom bio u Beogradu morao je da iskusi provod na nekom od splavova.

Najpopularniji splavovi u Beogradu?

Mogle bi se voditi čitave debate oko toga koji su najpopularniji splavovi u Beogradu. Iako sve njih odlikuje vrhunski kvalitet usluge, ambijenta, enterijera i zabave, konačno je sve stvar ličnih preferenci i afiniteta, pa tako i kada je noćni provod u Beogradu u pitanju. Pored toga, važno je i sa kim se. Mada Beograd noću nudi pravu utehu i za one koji žele da se zabave, a zadese se da su sami u gradu.

Danas su najpopularniji splavovi u Beogradu upravo Freestyler, River,Lasta, Povetarac, Port by Community, Hot Mess, Shake’n’Shake i drugi. Splavovi su poređani jedan uz drugi, duž Savskog keja (splavovi na novobeogradskoj strani), tako da možete da birate u koji ćete ući.

Muzika na splavovima u Beogradu

Apsolutno sva muzika na splavovima u Beogradu tu je da osigura vaš vrhunski provod. Zastupljeni su baš svi muzički žanrovi, ali shodno interesovanjima publike i posetilaca, neki su zastupljeniji možda od drugih.

River i Port by Community recimo uglavnom dovode domaće izvođače dok ostali splavovi imaju svoje RnB, house, Pop večeri. Poznate kafane na vodi su tu za malo narodnog zvuka, a to su pre svega Na Vodi Kafana, Uzbuna itd. Opet, stvar je toga šta vi i vaša ekipa preferirate, a mi smo tu da vam ponudimo samo najbolje i najpouzdanije lokale, splavove, restorane i kafane u Beogradu.

Splavovi su simbol Beograda i nijedan drugi grad nema ništa slično. Sa gotovo svakog splava možete sladiti oči pogledom na osvetljeni Kalemegdan. Kombinacija uživanja svim čulima nešto je čime retko koji grad može da se na ovakav način pohvali.

Radno vreme splavova u Beogradu

Radno vreme splavova je između 23h i 4-5h. Cene pića su standardne. Piva koštaju od 300-500 dinara, flaše žestine do 20 000. Splavovi su aktivni svakog dana u nedelji, zato odaberite sebi veče kada želite da se provedete.

Naravno da su dani vikenda posebno popunjeni pa treba na vreme napraviti rezervaciju. Vodite računa i o prevozu i taksiju, jer želećete da probate mnoge koktele koje vrhunski koktel majstori u noćnom provodu u Beogradu spremaju za vas.

A ništa ne može da se meri sa zorom na reci. Zastanite pre no što krenete kući, udahnite vazduh, zagrlite drage ljude sa vama, i podsetite se da su upravo ti trenuci oni vredni življenja. Zgrabite Beograd noću, ščepajte za sebe taj jedini život koji se živi punim plućima, u full-u. I krenite u novi dan.

Rezervacije za splavove u Beogradu

Rezervacije za splavove su uglavnom obavezne. Ukoliko dolazite sa grupom ljudi, morate imati rezervaciju, jer je teško da će se naći slobodan sto. Ukoliko vas put nanese, možda nekako i uđete i nađete mesto za šankom, ali bez rezervacije, rizikujete neprijatnost, umesto da uživate u kompletnom iskustvu i nezaboravnom provodu koje počinje na samim vratima ulazu. Kao i za većinu lokala u Beogradu, i za splavove je potrebno da se elegantno obučete. Na splavove dolaze najatraktivnije devojke zato budite spremni da vam zastane dah. Poznato je da su najlepše slike upravo iz galerija slika iz noćnog provoda u Beogradu. Uverite se i sami.

Splavovi nemaju podijum zato je bolje da zakupite intimniji i zatvoreniji odeljak splava za sebe ili se jednostavno naslonite na šank i pustite konobare da vam prave egzotične koktele.

Neko preferira opušten provod, uz dobre DJ setove i muziku, a neko voli centar pažnje, ili pak komfor separea i prostor za ekipu i top provod.

Uživajte! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili  Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Lista splavova

Aktuelno // 21. Mart 2019.