• Ušće bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Kristina Radosavljević, Mirče Radulović i DJ Anubis
  • 600 Ljudi
  • 35 € sa pićem i keteringom + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2023 na splavu River

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Splav River:

U pitanju je jedan od najpopularnijih splavarskih dočka Nove godine u Beogradu kada je reč o domaćoj muzici. Splav River je definitivno splav sa najdužom tradicijom narodnjačke muzike u prestonici. Smešten je na najvećem stecištu beogradskog noćnog života i dobrog provoda, na keju kod Ušća, sa predivnim pogledom na beogradske obale. Tako da ako ste ljubitelji dobrog provoda Nova godina 2023 će vam ostati u lepom sećanju, ukoliko baš splav River bude vaš izbor za najluđu novogodišnju noć. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2023 Splav River - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu River i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Kristina Radosavljević, Mirče Radulović i DJ Anubis

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (više različitih vrsta)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
-Pelinkovac
-Džin
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
-Sitan ketering

CENA:
Cena karte je 35 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi 20 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 40 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su pultovi označeni sa P)
-Barski stolovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 50 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)
-Visoka sedenja 80 eur i 100 eur u zavisnosti od pozicije sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 100 eur i 120 eur u zavisnosti od pozicije sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa VS)
-Mali separei 170 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru i 6 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 170E)
-Veliki separei 250 eur sa gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 250E)
-Centralni separei 320 eur sa gratis jednom premium flašom stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom stranog žestokog pića po izboru, 10 energetskih pića i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su centralni separei označeni sa S i cenom 320E)
-Vip separei 500 eur sa gratis dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca, 10 energetskih pića Red Bull i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 500E)
Flaša domaćeg pića podrazumeva sledeći izbor: Belo vino, Crno vino, Rose vino, Rakija dunja, Rakija šljiva, Rakija kajsija, Džin, Pelinkovac, Vermut, Vinjak
Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister, Campari, Tequila. Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 70 eur po flaši, i tu spadaju: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Premium flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Uskoro mapa sa rasporedom stolova i cenama

DODATNO O OBJEKTU Splav River:

Sama lokacija splava River, nedaleko od tržnog centra Ušće, uz sam Brankov most, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite. Ispred splava se nalazi veliki besplatan parking, tako da ako se odlučite da na doček Nove godine 2023 dođete sopstvenim vozilom, nećete imati nikakvih problema oko nalaženja slobodnog parking mesta.

Sve ponude za doček Nove godine 2023 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav River Nova Godina
Average rating:  
 12 reviews
 by Jovana

Odlicno smo se zabavili, odlican provod 🙂

 by Kaja

River pokidao ove godine :))

 by vanja

Na Riveru smo se uvek dobro provodili tako da smo odlucili da proslavimo Ng ovde! Nadamo se da dobar provod nece izostati

 by Dusko

Cena karte je dzabe

 by Ksenija

Mirce Radulovic je top! Obozavamo da ga slusamo!

 by Nikola

Svidja nam se ovo pice ui neogranicenim kolicinam!

 by Ana

Bukirali smo zbog DJ, dobru muziku pusta

 by Mina

Bili smo pre par godina i sve je bilo super, nadamo se da ce opet biti tako

 by Saska

River gori za ng

 by Ivica

ne mozemo da docekamooo

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav River

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti