• Ušće bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Boris Stjepanović i Nada Ljubojević
  • 600 Ljudi
  • 40 € sa pićem + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2025 na splavu River

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Splav River:

U pitanju je jedan od najpopularnijih splavarskih dočka Nove godine u Beogradu kada je reč o domaćoj muzici. Splav River je definitivno splav sa najdužom tradicijom narodnjačke muzike u prestonici. Smešten je na najvećem stecištu beogradskog noćnog života i dobrog provoda, na keju kod Ušća, sa predivnim pogledom na beogradske obale. Tako da ako ste ljubitelji dobrog provoda Nova godina 2025 će vam ostati u lepom sećanju, ukoliko baš splav River bude vaš izbor za najluđu novogodišnju noć. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2025 Splav River - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu River i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Boris Stjepanović i Nada Ljubojević

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (Lav Premium)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva)
-Pelinkovac
-Džin
-Vermut
-Vinjak
-Kokteli (Sex on the beach, Mai tai, Blue lagoon, Cuba libre)
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
-Sitan ketering u separeima

CENA:
Cena karte je 40 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 50 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su pultovi označeni sa P)
-Barski stolovi 40 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 60 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)
-Visoka sedenja 100 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa VS)
-Mali separei 200 eur sa gratis jednom premium flašom stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 200E)
-Veliki separei 350 eur sa gratis dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 350E)
-Centralni separei 400 eur sa gratis dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su centralni separei označeni sa S i cenom 400E)
-Vip separei 550 eur sa gratis tri premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca, 15 energetskih pića Red Bull i sitnim keteringom (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 550E)
Flaša domaćeg pića podrazumeva sledeći izbor: Belo vino, Crno vino, Rose vino, Rakija dunja, Rakija šljiva, Rakija kajsija, Džin, Pelinkovac, Vermut, Vinjak
Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister, Campari, Tequila. Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 70 eur po flaši, i tu spadaju: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Premium flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Mapa sa cenama stolova će uskoro biti.

DODATNO O OBJEKTU Splav River:

Sama lokacija splava River, nedaleko od tržnog centra Ušće, uz sam Brankov most, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite. Ispred splava se nalazi veliki besplatan parking, tako da ako se odlučite da na doček Nove godine 2025 dođete sopstvenim vozilom, nećete imati nikakvih problema oko nalaženja slobodnog parking mesta.

Sve ponude za doček Nove godine 2025 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav River Nova Godina
Average rating:  
 12 reviews
 by Jovana

Odlicno smo se zabavili, odlican provod 🙂

 by Kaja

River pokidao ove godine :))

 by vanja

Na Riveru smo se uvek dobro provodili tako da smo odlucili da proslavimo Ng ovde! Nadamo se da dobar provod nece izostati

 by Dusko

Cena karte je dzabe

 by Ksenija

Mirce Radulovic je top! Obozavamo da ga slusamo!

 by Nikola

Svidja nam se ovo pice ui neogranicenim kolicinam!

 by Ana

Bukirali smo zbog DJ, dobru muziku pusta

 by Mina

Bili smo pre par godina i sve je bilo super, nadamo se da ce opet biti tako

 by Saska

River gori za ng

 by Ivica

ne mozemo da docekamooo

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav River