• Ušće bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Damir Čičić, Tea Stoševska i dj Joker
  • 600 Ljudi
  • 32 € sa pićem i keteringom + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2022 na splavu River

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Splav River:

U pitanju je jedan od najpopularnijih splavarskih dočka Nove godine u Beogradu kada je reč o domaćoj muzici. Splav River je definitivno splav sa najdužom tradicijom narodnjačke muzike u prestonici. Smešten je na najvećem stecištu beogradskog noćnog života i dobrog provoda, na keju kod Ušća, sa predivnim pogledom na beogradske obale. Tako da ako ste ljubitelji dobrog provoda Nova godina 2022 će vam ostati u lepom sećanju, ukoliko baš splav River bude vaš izbor za najluđu novogodišnju noć. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Splav River - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine na splavu River i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Damir Čičić, Tea Stoševska i dj Joker

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (više različitih vrsta)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
-Pelinkovac
-Džin
-Vermut
-Voda (gazirana, negazirana)
-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:
-Sitan ketering

CENA:
Cena karte je 32 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 40 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su pultovi označeni sa P)
-Barski stolovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 40 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)
-Visoka sedenja 70 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru i jednom flašom šampanjca, odnosno 100 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru i jednom flašom šampanjca (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa VS)
-Mali separei 150 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru i jednom flašom šampanjca (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 150E)
-Veliki separei 220 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, jednom flašom stranog žestokog pića po izboru i jednom flašom šampanjca (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 220E)
-Centralni separei 300 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, dve flaše stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su centralni separei označeni sa S i cenom 300E)
-Vip separei 500 eur sa gratis dve flaše domaćeg pića po izboru, tri flaše stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca, posluženjem keteringa na stolu i ličnim konobarom (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 500E)
Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Ballantine's, Smirnoff, Absolut. Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 30 eur po flaši, i tu spadaju: Jack Daniel's, Chivas, Belvedere, Grey Goose, Moet.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Splav River mapa sa rasporedom stolova za doček Nove godine 2022 Beograd

DODATNO O OBJEKTU Splav River:

Sama lokacija splava River, nedaleko od tržnog centra Ušće, uz sam Brankov most, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite. Ispred splava se nalazi veliki besplatan parking, tako da ako se odlučite da na doček Nove godine dođete sopstvenim vozilom, nećete imati nikakvih problema oko nalaženja slobodnog parking mesta.

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav River Nova Godina
Average rating:  
 1 reviews
 by Maksim on Splav River Nova Godina

Moj izbor broj 1 za proslavu Nove godine


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav River

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti