• Skadarska 29
    Beograd, Stari grad
  • 11:00 h - 02:00h
  • Starogradska
  • 220 Ljudi

Program restorana

ČETVRTAK 01. Oktobar
Tamburaši od 14h do 01h

PETAK 02. Oktobar
Tamburaši od 14h do 01h

SUBOTA 03. Oktobar
Tamburaši od 14h do 01h

NEDELJA 04. Oktobar
Tamburaši od 14h do 01h

PONEDELJAK 05. Oktobar
Tamburaši od 14h do 01h

UTORAK 06. Oktobar
Tamburaši od 14h do 01h

SREDA 07. Oktobar
Tamburaši od 14h do 01h

Enterijer

Restoran Tri Šešira je pravi biser među restoranima Skadarlije i jedan od najstarijih. Restoran kafana Tri Šešira je sagrađen u centru Skadarske ulice i u prepoznatljivom ambijentu postoji više od 150 godina. Otvoren je 1864. u kući u kojoj se prethodno nalazila zanatska radionica, čiji su zaštitni znak bila tri plehana šešira. Po tome je restoran i dobio ime.

Posluženje u restoranu Tri šešira

Noćni život tadašnjeg Beograda premešta se u Skadarliju, naročito u kafanu Tri šešira. Mnogi poznati beogradski umetnici i pisci su u ovoj kafani pevali i pisali. U Tri Šešira su tada kovane zavere, izdavani časopisi i pisane pesme. Kroz Tri Šešira prošli su Đura Jakšić, koji je stanovao preko puta kafane, Branislav Nušić, glumac Čiča Ilija Stanojević, Tin Ujević i mnogi drugi.

Sarme u restoranu Tri šešira

Na restoran Tri šešira Beograd je posebno ponosan, što zbog duha tradicije, što zbog unikatnosti i cenjenosti ovog komadića srpskog raja u narodu. Kako je lokal mnogima omiljeni u gradu, a turisti hrle da ga upoznaju, da biste obezbedili sebi mesto - rezervacije obavite i do nekoliko dana unapred.

Hrana u restoranu Tri šešira

Restoran Tri šešira rezervacije - jednostavno i brzo

Restoran Tri šešira raspolaže sa 184 mesta i dodatnih 80 u bašti, i verujte nam na reč - uvek ima gostiju zbog čega su rezervacije obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Tri šešira restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Punjeno meso i pomfrit u restoranu Tri šešira

Tri šešira jelovnik - vrhunski specijaliteti na srpski način 

Tri šešira meni je raznovrstan, ali uglavnom koncipiran na domaćoj kuhinji. Služe se specijaliteti nacionalne kuhinje: topla i hladna predjela, supe i čorbe, kao i tradicionalni specijaliteti sa roštilja. Flambirana jela su nešto posebno što restoran Tri šešira nudi. U ponudi restorana, pored standardne karte alkoholnih i bezalkoholnih pića, postoji i veliki izbor domaćih rakija.

Posluženje u restoranu Tri šešira

Zašto posetiti gurmanski raj?

Priča koju pripoveda kafana Tri Šešira je vrlo jednostavna – žele samo najbolje i najkvalitetnije. Iskusni su i iskreni hedonisti, ali i gurmani. Zato i vama želimo da pružimo to zadovoljstvo. U restoranu Tri Šešira se možete osećati kao na svom ognjištu. Kamin u kome uvek gori vatra, daje poseban osećaj topline koju svi volimo.

Famozni restoran Tri šešira je nosilac "Znaka kvaliteta Komore Beograda". Proglašen je 2007. godine za jedan od 12 najboljih restorana u Beogradu od strane magazine internacionalnog sajma FITUR. (International Tourism  Trade Fair).

Posluženje u restoranu Tri šešira

Opis restorana u kom se slavi život svakog dana

Po svojoj usluzi i kvalitetu, naš restoran Tri šešira jedan je od najpoznatijih restorana i izvan granica naše zemlje. Imao je čast da ugosti najeminentnije domaće i svetske ličnosti: Kralja Huana Karlosa, Džorža Buša, Pertinija, Vili Branta i druge. Svedočanstva o prijatnom boravku u restoranu Tri Šešira čuvaju se u knjizi gostiju.

Kafana Tri šešira je bogatstvo tradicije, umetnosti, lepota sjaja i poroka... i kako ga naziva najznamenitiji stanovnik Skadarske ulice, Đura Jakšić – “Vinsko vrelo".

Jedinstvena atmosfera hedonističke oaze

Tri šešira restoran je osmišljen kao restoran u kom će uživati i straosedeoci Beograda, turisti, porodični ljudi ili mladi koji žele da osete stari duh prestonice. Ulična bašta na skadarlijskoj kaldrmi pruziće vam pravi doživljaj ove četvrti. 

Pored dobre klope restoran Tri Šešira je poznat i porodičnom provodu, jer vas svake večeri očekuju tamburaši uživo od 19h. Fenomenalna muzika svira vam i tokom čitavog dana osim ponedeljka i utorka kada se starogradska muzika očekuje uveče.

Hrana u restoranu Tri šešira

Tri šešira Beograd - lokacija restorana

Da nema Skadarlija Tri šešira čuveni restoran, ova boemska četvrt ne bi bila ista. Ugostiteljski objekat je smešten na adresi Skadarska 29 i jako ga je lako pronaći, pogotovo ako uzmemo u obzir da svi u ulici mogu da vas usmere na ovo čuveno mesto gde se vrednuje nacionalni duh.

Ako nakon dobre večere želite da posetite i neki od beogradskih klubova, u neposrednoj blizini restorana Tri šešira se nalaze klubovi Kabinet, Komitet i The Bank.

Gde se parkirati kada posetite restoran Tri šešira?

Jedna od značajnijih pogodnosti prilikom posete restoranu Tri šešira je i parking u Cetinjskoj ulici, koji se nalazi u neposrednoj blizini lokala. Cena sata parkiranja iznosi 108 dinara, a vozilo je moguće parkirati i u oklonim ulicama u kojima za to postoji predviđen prostor. Naravno, još jedna opcija koja garantuje potupunu lagodnost u izlasku je i dolazak gradskim prevozom, tramvajem ili taksijem.

Losos u restoranu Tri šešira

Tri šešira - radno vreme restorana

Kad je u pitanju restoran Tri šešira radno vreme podrazumeva period od 11h do 02h svakog dana u nedelji. Ovde možete da se opustite koji god dan da je, što je ujedno i velika prednost lokala. Bilo sreda ili nedelja, u restoranu Tri šešira uvek očekujte maksimalnu ljubaznost i vrhunsku uslugu. 

Beogradski restoran Tri Šešira raspolaže ugodnim prostorom gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. U njene zidove utkana je tradicija Srbije, i u ovom restoranu, sva vaša čula će se probuditi. Kada posetite Tri šešira Beograd vam više neće biti stran, jer je restoran prava slika i prilika stare prestonice.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Tri Šešira