• Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 02:00h
  • Pop
  • 450 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Konzulat Waterfront predstavlja jednu novu eru za beogradske lokale jer će ovakva mesta, sigurni smo, postati trend. Predstavlja letnju varijantu čuvenog Konzulat bara u kom su Beograđani imali priliku da iskuse pravi Savamala-vajb, koji označava vrhunski provod.

Od 23. maja 2019. godine Konzulat splav je postao sinonim za ono što se klasifikuje kao zabava svetskih razmera. Da biste bili deo ove, vrele atmosfere i da ne biste bili uskraćeni za mesto, obavite svoje rezervacije na vreme i otkrijte zašto Beograd Noću Splav Konzulat Waterfront izdvaja od svih ostalih.

Splav Konzulat Waterfront rezervacije - brzo i lako

Za splav Konzulat Waterfront rezervacije su obavezne, a putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju. Takođe, imate mogućnost da skinete aplikaciju (dostupna za android i za iOS), putem koje možete ostvariti brojne benefite. Preko aplikacije možete brzo i jednostavno rezervisati mesto u najboljim beogradskim lokalima, a među njima se nalaze Splav River, Splav Bridge, Splav Sindikat i mnogi drugi.

Konzulat splav je jedan od splavova prestonice koje morate posetiti, kapaciteta od 450 mesta. S obzirom na ekskluzivnost splava, mesta će uvek biti popunjena, stoga je rezervacija je poželjna dan ili dva ranije. Saznajte zašto Konzulat splav Beograd smatra svojom najatraktivnijom ponudom i rezervišite mesto već danas.

Zašto izaći na Konzulat splav?

Splav Konzulat Waterfront nudi vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prijatno i predusretljivo osoblje koje je uvek spremno da vam ugodi i izađe vašim željama u susret.

Konzulat Waterfrond može da se pohvali širokom paletom pića, vrhunskim koktelima i najboljem pogledu na Ušće Save u Dunav, Kalemgdansku Tvrđavu i Stari Grad. Vlasnici kluba su osmisli ovo mesto kao lokal u kom će se služiti osmesi i noćni provod kakav Beograđani, i svi oni koji našu prestonicu posete, zaslužuju.

Opis splava koji ćete iznova posećivati

Splav Konzulat Waterfront nudi koncept 3 u 1. Konzulat jedinstveni plutajući koncept- kafe-klub-restoran, i to sve na reci! Pa ima li lepšeg načina da provedete leto u Beogradu, ako ne na splavu Konzulat Waterfront?  

Splav Konzulat Waterfront je idealan za izlaske i zalaske sunca uz najlepše koktele, zvuke pop muzike, chillout i nedeljni brunch. Za noć, jutro i dan...za sve!

Enterijer Konzulat Waterfront splava

Splav Konzulat Waterfront je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta, atraktivan, ugodan i topao enterijer izveden od biranih prirodnih materijala.

Izbor mesta na splavu Konzulat Waterfront je veliki, od separe i niskih sedenja, do komjunitija i šanka. Ono što je bitno je to da na splavu Konzulat Waterfront ima mesta za sve, a kad jednom dođete, poželećete uvek da se vraćate.

Ko izlazi Konzulat Waterfront splav?

Splav Konzulat Waterfront je takođe i mesto koje u duhu mesta na kome se nalazi, postaje platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.

Splav Konzulat Waterfront lokacija i adresa

Konzulat se nalazi se na Ušću, kod Muzeja savremene umetnosti. Splav Konzulat Waterfront adresa je Ušće bb, a zanimljivo je da se Konzulat splav nalazi na mestu nekadašnjeg beogradskog splava Play. Lokal ćete vrlo lako naći, a ovaj deo Novog Beograda je izuzetno pristupačan, bez obzira na vrstu prevoza kojim se služite.

Parking u blizini splava

Prednost splava Konzulat Waterfront je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, koji je dostupan svim posetiocima ovog izvanrednog mesta. Ipak, ako planirate da degustirate beogradski noćni provod onako kako to čine iskusni klaberi, planirajte da ne vozite i računajte na alternativan način dolaska i odlaska.

Splav Konzulat Waterfront - radno vreme lokala

Konzulat Waterfront splav ima plan da radi svih sedam dana u nedelji. Program splava je osmišljen tako da svakog dana postoji muzički repertoar koji će zadovoljiti ukuse različitih tipova klabera. Splav Konzulat Waterfront radno vreme je od 9 ujutru do 2 sata iza ponoći.

Energija kakvu poseduje splav Konzulat Waterfront potpuno će vas opčiniti jer je retka u današnjim lokalima, a Konzulat Waterfront je jedinstven upravo zbog toga. Na ušću reka, kod Muzeja savremene umetnosti, dođite i uverite se zašto je "igra" sastavni deo života svakog čoveka!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Konzulat Waterfront