• Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 02:00h
  • Pop
  • 450 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Splav Konzulat Waterfront predstavlja jednu novu eru za beogradske lokale jer će ovakva mesta, sigurni smo, postati trend. Predstavlja letnju varijantu čuvenog Konzulat bara u kom su Beograđani imali priliku da iskuse pravi Savamala-vajb, koji označava vrhunski provod.

Od 23. maja 2019. godine Konzulat splav je postao sinonim za ono što se klasifikuje kao zabava svetskih razmera. Da biste bili deo ove, vrele atmosfere i da ne biste bili uskraćeni za mesto, obavite svoje rezervacije na vreme i otkrijte zašto Beograd Noću Splav Konzulat Waterfront izdvaja od svih ostalih.

Splav Konzulat Waterfront

Splav Konzulat Waterfront rezervacije - brzo i lako

Za splav Konzulat Waterfront rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra na neki od brojeva telefona koji su dobro poznati, a to su +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju. Takođe, za Konzulat splav Beograd Noću je obezbedio i da imate mogućnost da skinete aplikaciju (dostupna za android i za iOS), putem koje možete ostvariti brojne benefite prilikom rezervacije. Preko aplikacije možete brzo i jednostavno rezervisati mesto u svim najboljim beogradskim lokalima, a među njima se nalaze Splav River, Splav Bridge, Splav Sindikat i mnogi drugi.

Splav Konzulat Waterfront

Konzulat splav je jedan od splavova prestonice koje morate posetiti, kapaciteta od 450 mesta. S obzirom na ekskluzivnost splava, mesta će uvek biti popunjena, stoga je rezervacija poželjna dan ili dva ranije. Saznajte zašto Konzulat splav Beograd smatra svojom najatraktivnijom ponudom i rezervišite mesto već danas.

Zašto izaći na Konzulat splav?

Splav Konzulat Waterfront nudi vrhunsku ugostiteljsku uslugu, prijatno i predusretljivo osoblje koje je uvek spremno da vam ugodi i izađe vašim željama u susret.

Konzulat Waterfront može da se pohvali širokom paletom pića, vrhunskim koktelima i najboljem pogledu na Ušće Save u Dunav, Kalemgdansku Tvrđavu i Stari Grad. Možemo reći da je za splav Konzulat Waterfront vlasnik osmislio da to mesto bude kao lokal u kom će se služiti osmesi i noćni provod kakav Beograđani, i svi oni koji našu prestonicu posete, zaslužuju.

Splav Konzulat Waterfront

Opis splava koji ćete iznova posećivati

Splav Konzulat Waterfront nudi koncept 3 u 1. Konzulat jedinstveni plutajući koncept kafe-klub-restoran, i to sve na reci! Pa ima li lepšeg načina da provedete leto u Beogradu, ako ne na splavu Konzulat Waterfront?

Splav Konzulat Waterfront je idealan za izlaske i zalaske sunca uz najlepše koktele, zvuke pop muzike, chillout i nedeljni brunch. Za noć, jutro i dan...za sve!

Enterijer Konzulat Waterfront splava

Splav Konzulat Waterfront je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, i uopšte jedan potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta, atraktivan, ugodan i topao enterijer izveden od biranih prirodnih materijala.

Izbor mesta na splavu Konzulat Waterfront je veliki, od šanka i komjunitija pa do niskih sedenja i separea. Ono što je bitno je to da na splavu Konzulat Waterfront ima mesta za sve, a kad jednom dođete, poželećete uvek da se vraćate.

Ko izlazi na Konzulat Waterfront splav?

Splav Konzulat Waterfront je takođe i mesto koje u duhu mesta na kome se nalazi, postaje platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.

Splav Konzulat Waterfront

Muzika koja se sluša na ovom splavu

Preko dana kada radi kao kafić i restoran pušta se uglavnom chillout muzika, dok uveče kada ima žurka to su nastupi poznatih domaćih pevača koji traju do kasno u noć. Muzički pravac koji se neguje na ovom splavu je uglavnom urban i kulturan.

Splav Konzulat Waterfront lokacija i adresa

Konzulat se nalazi se na Ušću, kod Muzeja savremene umetnosti. Splav Konzulat Waterfront adresa je Ušće bb, a zanimljivo je da se Konzulat splav nalazi na mestu nekadašnjeg beogradskog splava Play. Lokal ćete vrlo lako naći, a ovaj deo Novog Beograda je izuzetno pristupačan, bez obzira na vrstu prevoza kojim se služite.

Parking u blizini splava Konzulat Beograd

Prednost splava Konzulat Waterfront je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, koji je dostupan svim posetiocima ovog izvanrednog mesta. Ipak, ako planirate da degustirate beogradski noćni provod uz alkohol, onako kako to čine iskusni klaberi, planirajte da ne vozite i računajte na alternativan način dolaska i odlaska. A po tom pitanju, na sreću, Beograd ima da ponudi bogatu mrežu javnog gradskog prevoza, kao i taxi, car go, i brojne druge.

Splav Konzulat Waterfront - radno vreme lokala

Konzulat Waterfront splav ima plan da radi svih sedam dana u nedelji. Program ovog splava je osmišljen tako da svakog dana postoji muzički repertoar koji će zadovoljiti ukuse različitih tipova klabera. Splav Konzulat Waterfront radno vreme je od 9 ujutru do 2 sata iza ponoći.

Konzulat Waterfront cenovnik

Uzimajući u obzir atraktivnost lokacije na kojoj se nalazi, kao i popularnost ovog mesta Konzulat cenovnik je sasvim pristupačan prosečnom čoveku koji voli da izlazi. Pored brojnih alkoholnih i bezalkoholnih pića na ovom prestoničkom splavu možete uživati i u bogatoj ponudi kulinarskih specijaliteta, kako preko dana, tako i uveče na žurci uz muziku uživo, jer za razliku od većine drugih splavova Konzulat Waterfront meni pruža i tu mogućnost. Obzirom da su danas nargile jako popularne treba istiaći da je i nargila uvrštene u ponudu ovog splava.

Splav Konzulat Waterfront

Što se tiče rezervacija mesta postoje određeni uslovi koji su potrebni da se ispune, ali opet sve zavisi i koji je dan u pitanju. Tako Konzulat Beograd omogućava rezervisanje mesta za šankom i za komjuniti stolovima bez ikakvih uslova, dok su sedeća mesta za manji broj ljudi, četvoro, petoro, vikendom uslovljena sa jednom premium flašom stranog žestokog pića po izboru, a separei sa dve takve flaše. Radnim danima je moguće separe dobiti sa samo jednom premium flašom, dok su ostala sedeća mesta dostupna ili bez uslova, ili uz minimalnu potrošnju od 8000 dinara, u zavisnosti od toga kakvo je veče.

Splav Konzulat Waterfront

Energija kakvu poseduje splav Konzulat Waterfront potpuno će vas opčiniti jer je retka u današnjim lokalima, a Konzulat Waterfront je jedinstven upravo zbog toga. Na ušću reka, kod Muzeja savremene umetnosti, dođite i uverite se zašto je "igra" sastavni deo života svakog čoveka!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Splav Konzulat Waterfront
Average rating:  
 30 reviews
 by Savic Andrija

Ma najbolje mesto uvek top provod i najbolji kokteli

 by relja

omiljeni od svih splavova

 by jeca

na konzulatu je najludje

 by balsa

brutalan provod

 by Martina

Cetvrtak se ne propusta drugarice i ja uvek rezervisemo vec za vikend da budemo sigurne da cemo imati mesto jer kao sto kazem to se nee propustaaaa

 by milica

stvarno ne znam sta da kazem osim da nema boljeg mesta u gradu

 by Nevena Andric

Sve je bilo super juce smo bili i proveli se najbolje

 by Sara

Hostese su jako ljubazne, uvek nam nadju neko dobro mesto

 by Pavle

dolazim na rucak cesto ovde hrana im je fantasticna, a i uvece je super mesto za izalazak

 by stevan

Prelepe devojke!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Splav Konzulat Waterfront