• Vojvode Šupljikca 31a
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kafana Ona moja smeštena na Vračaru, predstavlja glavnu lokaciju za sve ljubitelje bomskog načina života tokom zimskog perioda. Tokom najhladnijih dana u ovoj kafani možete očekivati toplu atmosferu koja će vas odmah zagrejati.

Ona predstavlja idealno je mesto za sve one koji istinski vole samu instituciju kafane i cene njene tradicionalne vrednosti ali istovremeno traže i neponovljiv noćni provod u Beogradu.

Ekipa u izlasku

Rezervišite brzo i lako online

Kafana Ona moja Beograd ima kapacitet od 300 mesta, ali ako uzmemo u obzir činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Brankow klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. 

Zašto izaći u kafanu Ona moja?

Ono po čemu se kafana Ona moja izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji. Čim kročite u ovo zanimljivo mesto za izlaske istog trenutka ćete se osetiti dobrodošlim pre svega zbog ljubaznog osoblja i kvaliteta usluge koje je na najvišem nivou.

Ona moja se izdvaja od drugih tradicijom pristupačnih cena gde ne morate potrošiti čitavo bogatstvo da biste se dobro proveli. Čitav lokal odiše neverovatno prijatnom atmosferom koju svaki posetilac primeti i to je jedan od razloga zbog čega se gosti neprekidno vraćaju u ovaj ambijent.

Devojke u kafani Ona moja

Veseli ambijent u kome se istinski uživa

U ovom boemskom mestu čeka vas izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje. Pored toliko pozitivne energije koja se oseti u čitavoj kafani teško je biti neraspoložen i prepustiti se narodnim i popularnim pesmama. 

Za odličnu atmosferu nesumnjivo su “kriva” i neka od najboljih domaćih i stranih vina, piva, rakija, žestokih pića i koktela. Poseban gušt je autentična malinovača, tj. rakija od maline vrhunskog šmeka. Uz bogat izbor koji zadovoljava goste različitih ukusa, provod je zagarantovan.

Enterijer uređen po meri boema

Enterijer ovog najboljeg mesta za izlaske u Beogradu je tipično boemski. To znači da se u ovoj kafani nalaze gravirani gvozdeni detalji, karirani stolnjaci, udoban nameštaj od drveta i pažljivo birano kvalitetno osvetljenje

Ovetljenje je takvo da iz kog god ugla da se namestite za slikanje dobićete fotografiju za koju vam neće biti potreban ni jedan Instagram filtera kada je budete delili.

Lepe devojke u kafani Ona moja

Muzika za dušu i dobru atmosferu 

Muzika je veoma bitan deo provoda i zato se vodi računa o tome da se u ovu veselu kafanu dovedu najbolji i provereni bendovi, jer u interesu gostiju da svoje veče provedu na najbolji mogući način.

Muzika žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, može se čuti širok spektar dobrih stvari. Možete đuskati uz popularne domaće i strane hitove, a isto tako možete tugovati uz sevdah i radovati se slušajući meraklijske starogradske pesme.

Lokacija i radno vreme

Kada je u pitanju kafana Ona moja adresa na kojoj se nalazi je Vojvode Šupljikca broj 31a. Smeštena na Vračaru, u centru grada, ova kafana od svog otvaranja privlači ogorman broj posetilaca - sve one kojima su dobar ritam, vrela atmosfera i lumpovanje do zore u krvi. 

Ona moja kafana radi 7 dana u nedelji. “Ona” će za vaše boemsko uživanje otvoriti vrata u periodu od 22h do 3h iza ponoći.

Devojke u crvenim haljinama

Parking u blizini popularne kafane

Svi koji planiraju da u provod krenu svojim automobilom ne moraju da brinu gde će ostaviti svog četvorotočkaša. Kada je u pitanju Ona moja  ispred same kafane postoji parking.

Obavezno posetite jednu od najboljih kafana u gradu

Obavezno rezervišite vaša mesta na vreme u kafani da ne biste propustili najbolji provod. Isto tako, ne morate da razmišljate gde ćete za Novu godinu, ova kafana vam otvara vrata i u najluđoj noći.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ona Moja