• Vojvode Šupljikca 31a
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Program kafane

SUBOTA 18. Novembar
Sonja Kocić, Nemanja Toplica i Standby Bend

NEDELJA 19. Novembar
Marko Žujović i Ivana Bojanović

PONEDELJAK 20. Novembar
DJ Luka - Hitovi kao nekad i sad

UTORAK 21. Novembar
Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović

SREDA 22. Novembar
Aleksandar Petrović Acko

ČETVRTAK 23. Novembar
Ljuba Perućica i Dragica Zlatić

PETAK 24. Novembar
Replay Bend

Kafana Ona Moja - Svi ljubitelji boemskog života znaju da je zima doba kada se sa splavova sele u najpopularniju beogradsku kafanu, kafana Ona Moja, koja se nalazi na Vračaru. Kafana Ona Moja se nalazi na adresi Vojvode Šupljikca broj 31a i idealno je mesto za sve one koji vole samu instituciju kafane i neponovljiv provod.

Ono što kafanu Ona Moja izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše. Izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Ona Moja jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, može se čuti svašta.

U kafani Ona Moja možete popiti po koju, opušteno igrati ili voditi pripite filozofske razgovore. Ono što je sigurno, nećete pogrešiti. Kafana Ona Moja kapaciteta je od 300 ljudi i uz karirane stolnjake, nameštaj od drveta i pažljivo birano osvetljenje, poželećete da ne izlazite iz ove kafane. Kafana Ona Moja idealna je ukoliko slavite neki bitni momenat, ukoliko zbog nečega tugujete ili pak lumpujete. Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu", a kafana Ona Moja upravo to želi da bude - najlepše mesto na svetu, dok mnogima to već jeste.

Kafana Ona Moja može se pohvaliti izuzetno profesionalnim osobljem, besprekornom uslugom kao i pristupačnim cenama. Nećete morati da razmišljate o novcu dok se budete provodili uz ukuse domaćih i stranih vina, piva, rakija i žestokih pića. Uz bogat izbor koji zadovoljava goste različitih ukusa, provod je nezaobilazan.

Kafana Ona moja radi 7 dana u nedelji, i za vaše boemsko uživanje dostupna je u periodu od 22h do 3 h iza ponoći. Rezervacije su obavezne zbog velike atraktivnosti ove kafane i standardno ogromnog interesovanja.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Ona Moja

Mapa - Kafana Ona Moja

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed