• Bulevar Kralja Aleksandra 77
    Beograd, Zvezdara
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Ona moja smeštena na Zvezdari, predstavlja glavnu lokaciju za sve ljubitelje bomskog načina života tokom zimskog perioda. Tokom najhladnijih dana u ovoj kafani možete očekivati toplu atmosferu koja će vas odmah zagrejati.

Ona predstavlja idealno mesto za sve one koji istinski vole samu instituciju kafane i cene njene tradicionalne vrednosti, ali istovremeno traže i neponovljiv noćni provod u Beogradu.

Ekipa u izlasku

Rezervišite brzo i lako online

Kafana Ona moja Beograd ima kapacitet od 350 mesta, ali ako uzmemo u obzir činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Ona moja kafani.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. 

Zašto izaći u kafanu Ona moja?

Ono po čemu se kafana Ona moja izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji. Čim kročite u ovo zanimljivo mesto za izlaske istog trenutka ćete se osetiti dobrodošlim pre svega zbog ljubaznog osoblja i kvaliteta usluge koje je na najvišem nivou.

Ona moja se izdvaja od drugih tradicijom pristupačnih cena gde ne morate potrošiti čitavo bogatstvo da biste se dobro proveli. Pa kada je reč o kafani kao što je kafana Ona moja cenovnik je prilagođen svačijem džepu. Čitav lokal odiše neverovatno prijatnom atmosferom koju svaki posetilac primeti i to je jedan od razloga zbog čega se gosti neprekidno vraćaju u ovaj ambijent.

Devojke u kafani Ona moja

Veseli ambijent u kome se istinski uživa

U ovom boemskom mestu čeka vas izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje. Pored toliko pozitivne energije koja se oseti u čitavoj kafani teško je biti neraspoložen i ne prepustiti se narodnim i popularnim pesmama. 

Za odličnu atmosferu nesumnjivo su “kriva” i neka od najboljih domaćih i stranih vina, piva, rakija, žestokih pića i koktela. Poseban gušt je autentična malinovača, tj. rakija od maline vrhunskog šmeka. Uz bogat izbor koji zadovoljava goste različitih ukusa, provod je zagarantovan.

Enterijer uređen po meri boema

Enterijer ovog najboljeg mesta za izlaske u Beogradu je tipično boemski. To znači da se u ovoj kafani nalaze gravirani gvozdeni detalji, karirani stolnjaci, udoban nameštaj od drveta i pažljivo birano kvalitetno osvetljenje

Ovetljenje je takvo da iz kog god ugla da se namestite za slikanje dobićete fotografiju za koju vam neće biti potreban ni jedan Instagram filtera kada je budete delili.

Lepe devojke u kafani Ona moja

Muzika za dušu i dobru atmosferu 

Muzika je veoma bitan deo provoda i zato se vodi računa o tome da se u ovu veselu kafanu dovedu najbolji i provereni bendovi, jer je u interesu gostiju da svoje veče provedu na najbolji mogući način.

Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, može se čuti širok spektar dobrih stvari. Možete đuskati uz popularne domaće i strane hitove, a isto tako možete tugovati uz sevdah i radovati se slušajući meraklijske starogradske pesme.

Lokacija i radno vreme

Kada je u pitanju kafana Ona moja adresa na kojoj se nalazi je Bulevar Kralja Aleksandra 77.  Smeštena na Zvezdari, u centru grada, ova kafana od svog otvaranja privlači ogorman broj posetilaca - sve one kojima su dobar ritam, vrela atmosfera i lumpovanje do zore u krvi. 

 

Devojke u crvenim haljinama

Parking u blizini popularne kafane

Svi koji planiraju da u provod krenu svojim automobilom ne moraju da brinu gde će ostaviti svog četvorotočkaša. Kada je u pitanju kafana Ona moja ispred same kafane postoji parking.

Obavezno posetite jednu od najboljih kafana u gradu.

Obavezno rezervišite vaša mesta na vreme u kafani da ne biste propustili najbolji provod. Isto tako, ne morate da razmišljate gde ćete za Novu godinu, ova kafana vam otvara vrata i u najluđoj noći.

Kafana Ona moja - uslovi za rezervacije

Uslov za barski sto - uglavnom uvek bez uslova, ali je poželjno da budu samo devojke (i to najviše do tri, četiri)
Uslov za manje sedenje - jedna flaša stranog žestokog pića po izboru za bolja mesta bliže bini, ili minimalna potrošnja od 7000 dinara. Za mesta dalja od bine često nije potreban nikakav uslov (sve zavisi od toga koji je dan u pitanju). Predviđeno za do šest osoba
Uslov za veće sedenje - dve flaše stranog žestokog pića po izboru, ili minimalna potrošnja od 14000 dinara (kada je slabije veče može i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru). Predviđeno za društva od sedam osoba i više

Kafana Ona moja vlasnik

Nekoliko entuzijasta dobrog provoda, kada su u pitanju noćni klubovi, se pre desetak godina okuplja sa samo jednim zajedničkim ciljem - da naprave nešto potpuno novo. Mali klub sa pristupačnim cenama, tj. modernu kafanu. Posle jedne decenije postojanja ona je danas jedina kafana koja radi 7 dana u nedelji. Tako da možemo slobodno reći da su kada je u pitanju kafana Ona moja vlasnici uspeli u ostvarivanju svog cilja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ona Moja
Average rating:  
 30 reviews
 by Hristina

Svaki dan je dan za kafanu ONA MOJA!

 by miljanica

Moja preporuka PONEDELJAK !!!!

 by Danka

Sve dane vredi posetiti, svaki je dobar na svoj nacin!

 by Kacka

Zimu volim samo zbog ove kafane!

 by Milan

Nedeljom Zujovic pokida!

 by Zokica

Vikend im je onako ali zato radno dani gore!

 by nina

Ponedeljak i nedelja, dani za posetiti!

 by Denis

Nismo nikad izasli trezni iz kafane!

 by Zeljka

Nikad nisam u dilemi otici ili ne! Podrazume se da uvek dolazimo!

 by Jelenaaa

OBOZAVAMO CETVRTAK!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ona Moja