Docek Nove Godine 2018 – Nova Godina Beograd / Premium ponuda

docek-nove-godine-2017-klub-brankow

Klub Brankow

Dj Peppe, Dj Goran Starčević, Dj Danijel Cehranov
2000 dinara

docek-nove-godine-2017-restoran-jezero

Restoran Jezero

Andreana Čekić, Dragi Domić, Ljuba Perućica, Mira Mirković
od 50 €

Docek Nove godine

Klub Ben Akiba

Dj 100% Malina, Dj Nebojša Intruder, Dj Ura, Dj Nadežda Dimitrijević, Dj Adam Atomski
od 1500 dinara

docek-nove-godine-2017-klub-hangar

Klub Hangar

Dj Eva Škorić, Dj Matija Ilić, Srđan Moby Dick
500 dinara

Docek Nove Godine 2018 – Nova Godina Beograd / Najbolje kafane

komitet-docek-nove-2017

Kafana Komitet

Danijel Pavlović, Milica Lukić, Miloš Inđić, Ivana Stanić
29 €

Docek Nove Godine 2018 – Nova Godina Beograd / Ostali dočeci

Docek Nove Godine 2018 – Nova Godina Beograd

Docek Nove godine 2018. u Beogradu

Doček Nove godine je jedan od najvećih globalnih proslava koji obeležava poslednji dan u godini po gregorijanskom kalendaru - 31. decembar. Odbrojavanje počinje, gde god se nalazili u svetu... Na vama je samo da nađete najbolju žurku, da na pravi način ispratite staru i uđete u novu godinu.

Već krajem novembra, a ponekad i ranije, čujemo famozno pitanje “Gde ćeš za Novu?”, posle kog nas hvata panika ukoliko još uvek ne znamo gde ćemo provesti novogodišnju noć. Da se to ne bi desilo i ove godine, na vreme razmislite kako biste voleli da je provedete, i izaberite neku od najboljih žurki.

docek nove godine tilt
Beograd, kao jedna od najpopularnijih destinacija za provod u Evropi u poslednjih par godina, nepogrešiv je izbor za Doček Nove godine 2018. Beograd je prepun neverovatnih novogodišnjih žurki, koji će odgovarati svačijem stilu i ukusu, od najluksuznijih restorana i hotela, preko DJ house žurki u klubovima, do kafanskih zabava uz živu muziku i tamburaše. Takođe veoma popularan je i doček Nove godine na poznatim prestoničkim splavovima koji su itekako poznati po vrhunskim žurkama. Ponuda uključuje apsolutno sve, pa smo sigurni da vaš idealan provod u najluđoj noći čeka na vas! Uz to, može se pronaći idealno mesto za doček i to po veoma pristupačnim cenama, koje u najvećem broju slučajeva uključuje all inclusive uslugu, što umnogome doprinosi fenomenalnom provodu.

Vaš omiljeni portal koji vas godinama vodi kroz najbolju ponudu noćnog života u Beogradu - beogradnocu.com i ove godine sprema širok izbor za doček Nove godine 2018. godine, pa ne morate da brinete o idealnom mestu za provod u novogodišnjoj noći. Mi ćemo se potruditi da vaše najuzbudljivije i najluđe veče u godini bude za pamćenje!

docek nove godine kafana stara pesma ukras
Vreme je da krenete da planirate gde, šta, kako i sa kim ćete proslaviti ovu Novu godinu ukoliko ste u Beogradu. Ponuda će biti zaista fantastična, a provod koji vas očekuje - nezaboravan! Izaberite vaše idealno mesto za doček iz naše najraznovrsnije ponude i provedite se kao nikada do sada!

Mi smo tu da vam ponudimo mesta kakva priželjkujete i muzički repertoar koji želite da čujete. Da li je to klub, kafana, splav, kafe, bar, hotel ili restoran, ovde možete pronaći apsolutno sve što vam treba za savršen provod. I sve naravno uz budžet kojim raspolažete! Mi smo zaduženi za sve što poželite! Vaše želje se ispuinjavaju samo jednim klikom na Online ili jednim pozivom na telefone 063 33 33 44 i 063 34 34 33.

 

Doček Nove godine 2018. van Beograda?

Ukoliko je, pak, vaš izbor za doček Nove godine Novi Sad, pronađite vaše idealno mesto preko vašeg omiljenog portala za noćni život Novog Sada - novisadnocu.com i priuštite sebi i svojim bližnjima doček za pamćenje koji ćete dugo prepričavati! Novi Sad važi za centar severnog dela Srbije, i u tom delu takođe nudi mnoštvo fenomenalnih lokala u kojima ćete Novu godinu dočekati na najbolji mogući način. Od brojnih klubova, kafana, splavova i restorana, do kafića i barova, sve što poželite Novi Sad će vam i pružiti. Sve ponude za doček Nove godine 2018 u Novom Sadu, a samo jednim pozivom na broj telefona 069 21 069 21 možete rezervisati vaše mesto i obezbediti nezapamćeni doček!

Ukoliko ipak želite da Novu 2018. dočekate u nekoj od evropskih destinacija, za vas preporučujemo:

Doček Nove Godine Krakov ili Nova Godina Krakov

Doček Nove Godine Ohrid ili Nova Godina Ohrid

Doček Nove Godine Pariz

Doček Nove Godine Novi Sad

instagram feed