• Karađorđeva 2-4
  • 22:00h - 04:00h
  • Maya Berović
  • 700 Ljudi
  • 30 € + rezervacija

Doček Nove godine 2022 u klubu Gotik

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Klub Gotik:

Klub Gotik je ekskluzivan noćni klub koji se nalazi u Beton hali, popularnom lokalitetu kada je u pitanju noćni provod u Beogradu. Svakako je jedan od dva najpopularnija noćna kluba u prestonici u kom nastupaju eminentni pevači domaće muzike iz Srbije, ali i iz regiona. Za klub Gotik Nova godina predstavlja idealan povod da svim svojim posetiocima priredi provod koji se ne zaboravlja i žurku koja se danima prepričava. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2022 Klub Gotik - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Gotik i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Maya Berović

PIĆE:
Redovan klupski cenovnik pića uz mogućnost povećanja cena do 10%.

CENA:
Cena karte je 30 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi od 100 eur do 220 eur (uz najmanje od 2 do 3 kupljene karte u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su pultovi označeni slovom P)
-Barski stolovi od 200 eur do 420 eur (uz najmanje od 5 do 6 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su barski stolovi označeni slovom B)
-Niska sedenja 400 eur (uz najmanje 4 kupljene karate, vidi na mapi, na mapi su niska sedenja označena slovom A)
-Visoka sedenja od 250 eur do 500 eur (uz najmanje od 4 do 7 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena slovom V)
-Separei od 600 eur do 1500 eur (uz najmanje od 5 do 14 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini veći separei mogu se razdvojiti na dva manja separea. Pojedina dva manja separea mogu se spojiti u jedan veći separe, na mapi su separei označeni slovom S)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33
Klub Gotik mapa sa rasporedom stolova za doček Nove godine 2022 Beograd

DODATNO O OBJEKTU Klub Gotik:

U luksuznom prostoru kluba Gotik okuplja se samo najbolja gradska ekipa i slušaju najveći hitovi domaće muzike, što je dovoljna garancija da će doček Nove godine u Gotiku biti itekako uzbudljiv. Ako planirate da posetite klub Gotik Nova godina 2022 je sjajna prilika, s obzirom na to da u vrhunskom ambijentu kluba imate priliku da uživate u brojnim ekskluzivnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste prepoznatljiva atmosfera - uvek dobra energija i veselo društvo. Na krovu Beton hale, u kojoj je klub Gotik smešten, se nalazi fizički obezbeđen parking velikog kapaciteta, što omogućava svakom ko se odluči da za doček Nove godine klub Gotik poseti sopstvenim vozilom, nema nikakvih problema oko parkiranja.

Sve ponude za doček Nove godine 2022 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gotik

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti