• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 04:00h
  • RnB
  • 400 Ljudi

Program kluba

PETAK 27. Oktobar
Straight to the bank - DJ Prema (RnB)

SUBOTA 28. Oktobar
DJ Me High Low (RnB)

NEDELJA 29. Oktobar
DJ Architect (RnB)

Klub The Bank je potpuno nov prestonički klub koji se nalazi na Savskom pristaništu, na adresi Karađorđeva 2-4. Smešten na atraktivnoj lokaciji, ovaj klub okupiće sve ljubitelje kvalitetnog RnB i elektronskog zvuka na jednom mestu, mestu na kom ćete moći vrhunski da se provodite od ponoći, pa sve do četiri sata ujutru.  Namenjen je svima onima koji znaju da prepoznaju kvalitetan provod i u njemu maksimalno uživaju. Izgleda da će ovaj klub zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije zauzeti jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

The Bank predstavlja prvi pravi RnB klub u gradu, pa je tako i akcenat na RnB muzici za koju će biti zaduženi iskusni beogradski DJ-evi, poznati po odličnim RnB i elektro setovima. Svaki Vaš boravak na ovm novootvorenom mestu biće nezaboravno ikustvo, jer Vas pored kvalitetne muzike ovde očekuje ljubazno i profesionalno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom u klabingu, koje će se uvek truditi da Vam veče učini što prijatnijim. Možete iazbrati bilo koje mesto u klubu i uvek ćete biti u centru odlične zabave i svih dešavanja. Klub raspolaže brojnim barskim stolovima i visokim sedenjem, kao i separeima, a kapaciteta je 400 ljudi.

Ono što The Bank takođe pruža svojim posetiocima je i veliki izbor najkvalitetnijih alkohonih piča. Brojna piva, vina i najraznovrsniji kokteli su svkako ono čime The Bank može da se pohvali. Ovo mesto  svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika, a uz najkvalitetnije RnB zvuke pružiće Vam neverovatan doživljaj noćnog provoda!

Sve u svemu, ispred nas je uzbudljiva i nezapamćena sezona, koja ce definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klubskoj sceni. Zato ne propustite priliku da posetite klub The Bank i osetite pravo uzbuđenje koje će Vas obuzeti već na ulazu.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub The Bank

Mapa - Klub The Bank

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed