• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 04:00h
  • RnB
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kada se otvorio The Bank klub Beograd je dobio moderno mesto za izlazak, koje okuplja ljubitelje kvalitetnog provoda. Klub Bank  svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika, a uz najkvalitetnije RnB zvuke pružiće vam neverovatan doživljaj noćnog provoda!

Osim što ga Beograđani obožavaju, The Bank je omiljeno mesto za izlazak mnogih turista koji posećuju prestonicu Srbije. Ukoliko želite da saznate šta je to što privlači mlade u Beogradu, uz Beograd noću brzo i lako rezervišite mesto u klubu koji će vam uskoro postati omiljeni.

The Bank klub u Beogradu

The Bank klub rezervacije - brzo do mesta u najboljem klubu

Za moderno i popularno mesto kao što je klub Bank rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. 

Rezervacije za Bank su besplatne, ali obavezne, jer se ovde uvek traži mesto više. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto izaći u klub Bank?

Zato što volite dobru muziku, veliki izbor pića i društvo koje đuska do zore. Upravo to je ono što posetiocima nudi The Bank klub. Da li činjenica da se ovde provode pripadnici domaćeg i svetskog džet seta govori dovoljno? Samo ćemo vas podsetiti da je u The Bank klubu đuskao i Jason Derulo, a usput izveo i par svojih najvećih hitova. 

Nakon što izađete u klub The Bank slike ćete rado deliti na društvenim mrežama, a na njima će pored vas uvek biti nasmejani i vedri ljudi neopterećeni bilo čime. Vreme je za dobar i kvalitetan, pravi urbani klaberski provod.

Plavuša u klubu

The Bank klub Beograd - urbani gradski klub

Klub The Bank je otvoren 2016. godine, a iza sebe već ima odlične sezone poznate po vrhunskom provodu i zadovoljnim gostima. Uspehu ovog kluba najviše doprinose sjajna muzika i moderan enterijer, zahvaljujući kojima je i dobio titulu urbanog gradskog kluba.

Enterijer kluba The Bank

Za klub Bank Beograd je izdvojio najatraktivniju lokaciju, a ništa manje atraktivan nije ni enterijer ovog kluba, uređen u skladu sa poslednjim trendovima. The Bank raspolaže brojnim barskim stolovima i visokim sedenjem, kao i separeima, a kapaciteta je 400 ljudi, pa ćete svake večeri u ovom klubu biti okruženi velikim brojem ljubitelja dobre žurke.

Muzika u klubu Bank - Moderan zvuk u srcu Beograda

Uz The Bank klub Beograd je dobio prvi pravi RnB klub, pa je tako i akcenat na RnB muzici za koju će biti zaduženi iskusni beogradski DJ-evi, poznati po odličnim RnB i elektro setovima.

Ovaj žanr muzike je veoma popularan ne samo među domaćim klaberima, već i mnogobrojnim posetiocima koji dolaze ovde kako bi napunili baterije, a opet iskusili i kvalitetne setove u autentičnom ambijentu.

Devojka u klubu The Bank

Ko izlazi u The Bank?

Klub The Bank Beograd je namenio svima onima koji znaju da prepoznaju kvalitetan provod i u njemu maksimalno uživaju. Na svoj način. Na samoj obali. Što i ime kaže, ali ako smatrate da vam se više sviđa prevod “banka”, usmerite se upravo u Bank-u kako biste “unovčili” svoju garanciju dobrog provoda.

Klub Bank Beograd - usluga i cene koje vas ovde očekuju

Svaki vaš boravak na ovom fenomenalnom mestu biće nezaboravno iskustvo, jer vas pored kvalitetne muzike ovde očekuje ljubazno i profesionalno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom u klabingu, koje će se uvek truditi da vam veče učini što prijatnijim. 

Možete izabrati bilo koje mesto kluba Bank i uvek ćete biti u centru odlične zabave i svih dešavanja. Cene su standardne za klubove ovog kalibra, i idealne za manje i veće grupe koje planiraju da uživaju u večeri u kvalitetnoj ponudi bara.

Ono što The Bank klub takođe pruža svojim posetiocima je i veliki izbor najkvalitetnijih alkoholnih pića. Brojna piva, vina i najraznovrsniji kokteli su svkako ono čime klub Bank može da se pohvali.

momci i devojke piju šampanjac

Klub The Bank Beograd- lokacija kluba

Gde se nalazi klub The Bank? Jedan od najurbanijih gradskih klubova lociran je na Savskom pristaništu, na adresi Karađorđeva 2-4. Smešten na atraktivnoj lokaciji, ovaj klub okuplja sve ljubitelje kvalitetnog RnB i elektronskog zvuka na jednom mestu. U neposrednoj blizini kluba nalazi se još popularnih mesta za izlazak, Shisha Hill, Klub Hype i Restoran Faro.

Radno vreme kluba The Bank

Još jedan od razloga zbog kog Beograđani i turisti obožavaju ovaj klub jeste njegovo radno vreme, uz koje imate mogućnost da se zagrejete kod kuće i produžite na najbolju žurku u gradu. Ovde ćete moći uvek da se vrhunski provodite od ponoći, pa sve do četiri sata ujutru.  

Ispred nas je uzbudljiva i nezapamćena sezona, koja će definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klubskoj sceni. Zato ne propustite priliku da posetite klub Bank i osetite pravo uzbuđenje koje će vas obuzeti već na ulazu.

Pre nego što se zaputite u klub Bank rezervacije obavite na brz i lak način uz Beograd noću,i ne zaboravite da vas na našem sajtu već narednih dana čekaju slike iz noćnog provoda u Beogradu, na kojima ćete se sigurno i vi naći.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - The Bank klub