• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 04:00h
  • Pop / Rock
  • 450 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Splav Sindikat je, sada već poznati beogradski splav, otvoren na leto 2010. godine. Vrlo kratko nakon otvaranja uspeo je da postane "must be" mesto u gradu.

Splav Sindikat se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Sajamskom keju bb.

Enterijer splava je specifičnog dizajna, što ovo mesto čini drugaćijim od svega na šta ste do sad navikli, a renoviran je u novoj sezoni 2014. Mada, kako vlasnici splava vole da kažu, ovaj prostor ne čini enterijer, muzika, osoblje…. dušu ovog lokala čine njegovi gosti!

Splav Sindikat okuplja urbanu gradsku ekipu. Ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Opuštene devojke koje umeju da se zabavljaju, ali stvarno... Uz sve to, u šanku su barmeni koji spremaju bezbroj ukusnih koktela, i koji će sa osmehom na licu i pozitivnom energijom ugostiti sve klabere željne fenomenalnog provoda.

Na Sindikatu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.
Splav Sindikat, spreman je za svako vrelo leto koje je pred nama. Raznovrstan muzički program, koji će zadovoljiti sve ukuse, čak i one najprobirljivije. Splav Sindikat radi dva dana u nedelji, petkom i subotom,a akcenat je na domaćim i stranim pop rok hitovima i elektronskoj muzici.

Splav Sindikat je otpočeo svoju misiju podizanja beogradskog klabinga na novi nivo, a njihovi gosti su svedoci muzičke revolucije na reci. Splav Sindikat uglavnom okuplja stariju klijentelu, pa ćete retko sresti maloletna lica. Ponekad je premali za sve goste i poznate ličnosti, zato je obavezno rezervisati svoje mesto na vreme.

Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, ali je pitanje da li ćete nakon lude noći na Sindikatu uspeti da pronađete svog četvorotočkaša.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Sindikat

Mapa - Splav Sindikat