• Vladimira Popovića bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk

Program kafane

ČETVRTAK 18. Oktobar
Jana

PETAK 19. Oktobar
Bojan Grujić

SUBOTA 20. Oktobar
Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović

NEDELJA 21. Oktobar
Žile Hram i Marijana Jukić

PONEDELJAK 22. Oktobar
Tabu Bend

UTORAK 23. Oktobar
White City Bend

Gradska kafana se nalazi na Novom Beogradu na adresi Vladimira Popovića bb tačno iza hotela Hajat.  Gradska Kafana je pravo boemsko mesto veselog duha i pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. U Gradskoj Kafani možete se provesti uz izvanredne bendove i poznate pevače koji prave neverovatno dobru atmosferu, uz pop i folk muziku, kao i sve ono što gosti u trenutku požele da čuju.

Ono što posebno treba da naglasimo za Gradsku Kafanu, jeste velika ljubaznost i profesionalnost osoblja i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu. Takođe, osoblje Gradske Kafane će vas uvek sačekati na ulazu i ispratiti do vašeg mesta, zato ne sumnjajte u fenomenalnu uslugu druželjubivih i vrednih radnika Gradske Kafane.

Ali, još je milion razloga da posetite ovu kafanu, a mi ćemo se ograničiti na one najbitnije. U Gradsku Kafanu dolaze najlepše devojke, ovde se padne u najiskreniji sevdah, i doživi provod kakav samo možete da poželite. Gradska Kafana nudi i niske cene, prilagođene svačijem džepu, a izbor pića je veliki.

Što se enterijera Gradske Kafane tiče, veoma je jednostavan i prilagođen svim gostima i njihovoj udobnosti. Unutrašnjost kafane je opuštajući, dizajniran poput starovremenskih kafana. Gradska Kafana je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja.

Ono što je sigurno, iz Gradske Kafane uvek ćete izaći veseliji i srećniji, nego kad ste u nju ušli i garantovano ćete se opet vratiti. Jer Gradska Kafana ostavlja dubok trag u vama. Radno vreme Gradske Kafane je  od 22h pa sve do četiri sata iza ponoći.

Ovo je jedno od onih mesta gde zaboravljate na sve brige i nedaće i jednostavno se opustite. U prijatnom ambijentu u boemskoj atmosferi sa odličnom muzikom, ova kafana vam nudi nezaboravan provod do jutarnjih sati. Dođite i uverite se sami ili još bolje sa društvom!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Gradska Kafana

Mapa - Gradska Kafana

instagram feed