• Vladimira Popovića bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Gradska kafana se nalazi na Novom Beogradu na adresi Vladimira Popovića bb tačno iza hotela Hajat.  Gradska Kafana je pravo boemsko mesto veselog duha i pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. U Gradskoj Kafani možete se provesti uz izvanredne bendove i poznate pevače koji prave neverovatno dobru atmosferu, uz pop i folk muziku, kao i sve ono što gosti u trenutku požele da čuju.

Ono što posebno treba da naglasimo za Gradsku Kafanu, jeste velika ljubaznost i profesionalnost osoblja i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu. Takođe, osoblje Gradske Kafane će vas uvek sačekati na ulazu i ispratiti do vašeg mesta, zato ne sumnjajte u fenomenalnu uslugu druželjubivih i vrednih radnika Gradske Kafane.

Ali, još je milion razloga da posetite ovu kafanu, a mi ćemo se ograničiti na one najbitnije. U Gradsku Kafanu dolaze najlepše devojke, ovde se padne u najiskreniji sevdah, i doživi provod kakav samo možete da poželite. Gradska Kafana nudi i niske cene, prilagođene svačijem džepu, a izbor pića je veliki.

Što se enterijera Gradske Kafane tiče, veoma je jednostavan i prilagođen svim gostima i njihovoj udobnosti. Unutrašnjost kafane je opuštajući, dizajniran poput starovremenskih kafana. Gradska Kafana je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja.

Ono što je sigurno, iz Gradske Kafane uvek ćete izaći veseliji i srećniji, nego kad ste u nju ušli i garantovano ćete se opet vratiti. Jer Gradska Kafana ostavlja dubok trag u vama. Radno vreme Gradske Kafane je  od 22h pa sve do četiri sata iza ponoći.

Ovo je jedno od onih mesta gde zaboravljate na sve brige i nedaće i jednostavno se opustite. U prijatnom ambijentu u boemskoj atmosferi sa odličnom muzikom, ova kafana vam nudi nezaboravan provod do jutarnjih sati. Dođite i uverite se sami ili još bolje sa društvom!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Gradska Kafana