• Sajamski kej bb (kod Stare Stenke)
    Beograd, Sajam, Savski venac
  • 19:00h - 01:00h
  • Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Klub Narodnjaka - nadomak reke, na Sajamskom keju, smešten je lokal u kome se život slavi uz popularne hitove narodne muzike. Kako mu i samo ime kaže, klub Narodnjaka stvoren je sa idejom da okupi ljubitelje ove muzike, i priredi im provod za pamćenje. 

Za dobru atmosferu potrudiće se različiti muzičari, čije se svirke organizuju, a kako biste i sami bili deo ovog veselog ambijenta posetite ovaj klub i sami iskusite vrhunski provod koji se nudi u ovom lokalu. 

Rezervacije u klubu Narodnjaka - online brzo i jednostavno 

Klub Narodnjaka poseduje kapacitet za 250 ljudi, idealno za okupljanje sa društvom u veselom ambijentu. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u klubu Narodnjaka.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Autentičan kafanski ambijent koji prati trendove 

Kada se pomisli na kafanu obično je prva asocijacija rustičan ambijent, sa kafanskim stolovima prekrivenim kariranim stolnjacima, na kojima se nalaze čaše i flaše nekog dobrog alkoholnog pića. 

Klub Narodnjaka je oživeo ovakav ambijent, prilagođavajući ga akutelnim trendovima, pa ćete ovde uživati u pravoj kafanskoj atmosferi na savremen način. U ovom lokalu će vas dočekati kafanski stolovi, za kojima ćete sedeti samo dok ne krene svirka, a zatim ćete čitavo veče plesati uz popularne domaće hitove.

Hitovi uz koje ćete pevati čitavo veče 

Ako ste ljubitelj narodne muzike, verujemo da vam je pozitivna atmosfera dobro poznata i da znate da meraklijski uživate, slušajući dobro poznate hitove koji su obeležili godine za nama, ali i one nove, nastale po tom uzoru. 

Upravo takva muzika vas čeka u klubu Narodnjaka, i to uz nastupe pevača koji će se potruditi da svako veče naprave sjajnu atmosferu. 

Adresa i radno vreme kluba Narodnjaka 

Klub Narodnjaka nalazi se na adresi Sajamski kej bb, kod Stare Stenke. S obzirom da se nalazi nadomak Sajma ova lokacija je veoma pristupačna iz bilo kog dela grada da dolazite. 

Važna informacija za sve one koji nameravaju da dođu svojim vozilom je da se ispred kluba nalazi parking za goste, te nećete morati da brinete za vaš automobil dok uživate u provodu. 

Radno vreme kluba je 19:00h - 01:00h.

Posetite klub Narodnjaka i otkrijte zašto je baš ovo mesto među ostalim beogradskim klubovima, pravi predstavnik dobrog provoda uz narodnjake.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Narodnjaka